Skocz do zawartości
IGNORED

100dni rzadow Donalda Tuska.

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

1.Stalo sie! Juz po stu dniach od rozpaczecia rzadow platformy 1,5mln mlodych ludzi wrocilo z wyprawy za chlebem. Wladaja perfekcyjnie jezykiem Irlandzkim i Holenderskim. Po drodze nie omieszkali zachaczyc o Reich, skad przyjechali nowymi trabantami.

2.Tusk juz w 5dni od rozpoczecia kadencji spelnil wszystkie obietnice wyborcze swojej opozycji.

3.Ekolodzy bija na alarm, Dolina Rozprudy zaczela gnic z powodu spalin. Globalny wplyw tego zjawiska daje sie zauwazyc nawet w odleglej Sumatrze, wczoraj zmarl tam ostatni przedstawiciel gatunku Malposzczura Sumatrzanskiego. UE umywa rece, a Kaczynscy obarczaja wina Krolowa Wysp Brytyjskich.

4.Pierwsza fala imigrantow z wysoko rozwinietych panstw anglojezycznych.

5. Zdesperowany Jaroslaw K. zastrzelil juz pietnascie osob w windzie, morderca wciaz jest nie uchwytny.

...Co dalej?...

5...

6...

.

.

.

.

.

https://www.audiostereo.pl/topic/37138-100dni-rzadow-donalda-tuska/

6. Duet rezyserski Wajda-Tarantino nagrodzony Zlota Lama na festiwalu w Nepalu za film "From Dusk Til Tusk". Krytycy prawie jednoglosnie uznali to dzielo za "naprawde wyjatkowa celebracje dziecinstwa narodowego".

7. Zwiazek UEFA na temat Euro 2012. "Polska jest juz swietnie przygotowana, dlatego zdecydowalismy sie zmienic date mistrzostw na wrzesien 2008" mowi przewdodniczacy komisji.

8. Prezydent George W. Bush odwiedzil po raz piaty w tym roku Warszawe. Wieczorem spotkal sie z premierem, kilka godzin debatowali za zamknietymi drzwiami. Jak dowiedzielismy sie, rozmawiali na temat lokalizacji polskiej tarczy antyrakietowej w USA.

• 3 tygodnie później...

narsiltm, 12 Lis 2007, 11:43

>Cuda, Cuda!!!!!!!

największy cud to wielki ogólnopolski

FJN(m)

front jedności narodu merdialnego

Donald zjednoczył naród (merdialny), jak niegdyś cudotwórca marian krzaklewski "prawicę"

cud!

dla przypomnienia bezstronności mediów porównajmy sobie jak witano w mediach nowy rząd kiedyś, a przyjrzyjmy się jakie ma punkty plusów dodatnich już teraz rząd pterodaktyli nocnej zmiany..

najbardziej mi się podoba to wazeliniarskie, kwitowanie byle bzdetu na plus i potem takie wytłumaczenia: "no patrzcie jak zły był rząd pis, skoro nas cieszy sam fakt że jeszcze nie kradną czy podobne >>osiągnięcia

• Redaktorzy

Sądzę że bardziej przekonujące byłoby, gdybyś podał konkretne teksty znęcające się a priori nad śp rządem, i opatrzył je własnym komentarzem, nie zaś gotowy komentarz osoby trzeciej, która przecież mogła to wszystko sobie wymyślić, albo była uprzedzona.

• Redaktorzy

"Po programie zauważył on, że w Stanach jednak nie byłoby do pomyślenia, by dziennikarze pytali ekspertów nie dlaczego zwycięzca wygrał, ale wyłącznie dlaczego nie wygrał jego konkurent,"

Jasne, jasne. Np. Al Gore i G.W.Bush.

jak to nie bedzie rewolucji???a co z obietnicami wyborczymi???klamstwo!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Józwa

Zajrzyj do wątku "Polityka".Tam dużo o tym pisano. Paradowska,Olejnik, Pohanke, Lis, Wołek, Władyka,Żakowski,,Pacewicz, Stasiński,Skalski, Bratkowski, Tym, "Smecz" = Jastrun? , Milewicz, może ktoś mi się jeszcze przypomni. Na razie nie mogę nic zacytować - nie nagrywałem audycji rtv. Może jeszcze ostały się gazety, o ile w piwnicy nie zżarły ich szczury,na co niektóre gazety zasługiwałyby.

panowie...absolutnie nie ma bezstronnosci mediów.Wszyscy nie lubiom kurdupli.Nawet ich własne gazety i telewizory.Czy wy nie wymagacie za duzo od reszty???Przecież nie kupujecie GW.Chcecie żebym ja kupował sakiewicza?

jozwa maryn, 16 Lis 2007, 12:13

>Sądzę że bardziej przekonujące byłoby, gdybyś podał konkretne teksty znęcające się a priori nad śp

>rządem, i opatrzył je własnym komentarzem, nie zaś gotowy komentarz osoby trzeciej, która przecież

>mogła to wszystko sobie wymyślić, albo była uprzedzona.

"nie zaś gotowy komentarz osoby trzeciej, która przecież

>mogła to wszystko sobie wymyślić, albo była uprzedzona."

osoba trzecia uprzedzona niezorientowana w polityce- trzeciorzędny zagubiony w rzeczywistości dziennikarzyna ziemkiewicz

>Sądzę że bardziej przekonujące byłoby, gdybyś podał konkretne teksty znęcające się a priori nad śp

>rządem,

przepraszam cię józwa, szukałem z lupą- ani jednego tekstu nie da się znaleźć w starych numerach GW tylko chwalby, zupełnie jak dziś lizali dsko jarkowi jako dziś tuniowi, tvn też tylko chwalił.. jako też onet (to taki mało znaczący portal), nie wiem może takie niszowe małe tytuły GazetaPolska, NaszDziennik się znęcały?.. poszukam..

na forach też same zrównoważone rzeczowe komentarze..

sorry, nic negatywnego nie wyszukałem :-/

"cud odwołany" :-))

"platforma porzuca swój program"

odpowiedź PeŁogłówka na forum WP: "bzdura- program jest realizowany w 100 % chodzilo o odsuniecie pisu i o normalnosc"

no

to teraz barany będziecie mieć normalnie :-))

jaka ta Opatrzność sprawiedliwa!

każdemu daje to na co zasługuje :-))

jozwa maryn, 16 Lis 2007, 12:13

>rządem, i opatrzył je własnym komentarzem, nie zaś gotowy komentarz osoby trzeciej, która przecież

>mogła to wszystko sobie wymyślić, albo była uprzedzona.

nnno rzeczywiście malutki jak kaczyńscy z formatu dziennikarzyna ziemkiewicz, którego zacytowałem- osoba trzecia, trzeciorzędna, uprzedzona

a konkretne teksty?

józwa zapoznaj się z konkretnymi tekstami znanego znawcy tematyki politycznej aleksandra rachwalda

pierwszorzędny dziennikarz- znanego opiniodawczego tytułu hihi i muzyka

w swoim szerokokomentowanym felietonie (hihi i muzyka), jak też w licznych postach na znanych i lubianych wątkach politycznych TU i tam, dopierdzielał jak się dało tym kurduplom, niewiele tylko większym od gacków

takie znane i opiniotwórcze głosy tworzą nasz Światopogląd

dobrze to zapamietajcie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Wojciech Olejniczak powiedział, że Platforma Obywatelska nie przygotowała się dobrze do rządzenia. Lider SLD, wyjaśnił w Salonie Politycznym Trójki, że wskazuje na to skład nowego rządu, który nie odzwierciedla składu "gabinetu cieni"."

Komentarz Olejniczaka. Nic nadzwyczajnego, ale ciekaw jestem, co by powiedizał, gdyby to LiD był koalicjantem PO, nie zaś PSL :-)

Nie odzwierciedla składu "gabinetu cieni"... Pewnie, nie ma "premiera z Krakowa". Ja tam wolę tak, jak jest, premier z Gdańska odpowiada mi geograficznie, gdańscy studenci trzymają się razem.

• Redaktorzy

"ale musisz przyznac,ze sklad rzadu jest ponizej przecietnej.

i rokuje to przecietne jego wyniki w rzadzeniu,a szkoda."

Popzredni był niby powyżej, i wytrzymał dwa razy po roku... Ja tam się na innych sprawach nie znam, wiem tylko, że minister środowiska jest najlepszy od wielu lat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.