Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera listopad 2007

tomant

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Kabelki dotarly - dziekuje Tomant!!!

Wrazenia po 2 godzinach odsluchu:

- ogromna ilosc powietrza (slychac sporo i to tego, co przydaje wlasciwym dzwiekom stosownej 'otoczki' powietrznej );

- dzwiek gladki, bez natarczywosci, analogowy;

- "zdjecie koca" z kolumn, dalsza poprawa realnosci przekazu'

- vocale sa bardziej zroznicowane i namacalne.

Jednym slowem - najlepszy zakup forumowy tego roku! Absolutny hit nie do pobicia moim zdaniem przez dluuugi czas (a majac na uwadze cene - hit hitow wszechhitow :))).

Kable te z powodzeniem moznaby ladnie obrandowac (jakis velum czy inne leum poleum) i sprzedawac za gruuube pieniadze.

Wielkie brawa dla Petera!

Pozdrawiam,

Lete

• 2 tygodnie później...

No właśnie.

Gdzie moje głośniki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No wlasnie, tez nie wiem co sie dzieje.

Ostatni kontakt z tomantem mialem 18 grudnia, kiedy pisal ze "ma problem z tym przelewem i żaden bank w którym ma konto nie chce tego przelewu wykonać. Po kontakcie z bikozem mial zalozyc konto w jego banku z którego robił przelew i czekac tylko na pełną aktywację konta."

W miedzyczasie zamowilem czesci z Digi Key, gdyz ich ceny byly aktualne tylko do konca grudnia. Czesci z pozostalych zrodel nie zamawiam dopoki nie otrzymam potwierdzenia przelewu.

Po Nowym Roku kilkakrotnie wysylalem maile do tomanta, ale zadnej odpowiedzi nie otrzymalem.

Termin zwrotu na czesci z DK konczy sie 19 stycznia, jesli do tego czasu nic sie nie wyjasni, czesci odsylam z powrotem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jestem.

przepraszam że taka długa cisza, ale jestem dzisiaj pierwszy dzień w domu po 8 h pracy. od początku roku pracowałem nawet po 14 h. nie miałem siły i ochoty zaglądać nawet na forum. robiłem to ale przelotnie i nie czytałem prywatnych wiadomości. nawet jeszcze nie przeczytałem - a mam ich 27 nieczytanych! tak więc nie mogłem wykonać przelewu do kanady bo do tego trzeba osobiście zgłosić się do oddziału. w europie przelew można zrobić on-line. nie spodziewałem się takiego natłoku pracy na początku roku i myślałem że uda się to zrobić w pierwszych dniach stycznia.

peter, od ciebie żadnego maila nie dostałem.

uspokajam wszystkich - nie ma mowy o utopieniu pieniędzy. wszystko leży jeszcze na moim koncie. dostałem nawet odsetki miesięczne ;). nieco ponad 4 zł. na 90% przelew wyjdzie jutro z polski.

przepraszam wszystkich za opóźnienie - czuję się częściowo winny za sytuację. pech w tym wszystkim jest taki że w bankach w których miałem konta nie można było wykonać przelewu poza europę. pod koniec roku założyłem konto w banku który na to pozwala (ING) ale skończył się czas :(.

czyli MOZE do nastepnych swiat dostaniemy nasze zabawki ;)

SLODKO :D

Ps. sorki ale jestem z tych niecierpliwych.

Tomant dobrze ze ci nic nie jest :)

Peter a jak z przelewami PAY PAL?

jesli chodzi o wysylanie paczek to moge sie zglosic na ochotnika :) Calkiem sprawnie poszlo z kwarcami to moze i tu dam rade. Tylko tomant musi sie zgodzic , przeslac mi spis elementow kto co zamowil , przeslac mi kase za wysylki...

Wyglada na to ze minal miesiac od kiedy wplacilem kase a efektow raczej nie widac >?

Glosniki zamowione, wyszlo jak ponizej. Dochodza jeszcze oplaty celne (14%) i manipulacyjne ($8) na granicy.

Part Number In Stock Description Qty. Price Ext. Price

275-070 Yes Dayton DC28F-8 1-1/8" Silk Dome Tweeter .. 8x $13.88 $111.04

Priority Mail International $41.03

Total: $152.07

• 2 tygodnie później...

Glosniki juz sa, paczka od Percy dojdzie zaraz po niedzieli, czesci z DK mam juz od dawna, dzisiaj skladam zamowienie w PCX.

Technicznie bede w stanie wyslac wszystko w najblizszy czwartek ale wczesniej musze uregulowac koncowe rozliczenie z Tomantem.

nie robiłem jeszcze podsumowania. ale na razie tak na oko to jesteśmy na plusie. czyli żadnych dopłat nie będzie. dokładnie będę wiedział jak rozliczymy się z Peterem do końca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.