Skocz do zawartości
IGNORED

Pisdraki mają sraczkę ! :-)

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Biedny jacusiu!

Piszesz o wszystkim, tylko nie o tym, że twojego idola kolejny raz poniosło. Wygłasza jakieś oskarżenia nie popierając ich żadnymi dowodami i twoje podskakiwanie nic tu nie zmieni. Na dobrą sprawę w ogóle nie bardzo wiadomo, o co mu chodzi. Bo niby z kim Tusk psuje te dobre stosunki? Z Rosją? Z Ukrainą? Chyba, że do wschodu zalicza kraje nadbałtyckie. Gdyby się dowiedzieli to chyba by się mocno zdziwili.

Jestem Europejczykiem.

jacch, 18 Sie 2008, 02:28

>Mydlisz facet jesteś zwykłym gnojkiem sto razy gorszym od tego pogardzanego przez ciebie

>"pokurcza".

Twoja głupota po raz kolejny widoczna jest jak na dłoni. Nie pogardzam Kaczyńskim, tylko uważam, że nie dorósł do pełnionej funkcji i szkodzi Polsce. Natomiast jeżeli ma rację to go popieram!

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 18 Sie 2008, 02:27

Ty jacuś naprawdę nie odróżniasz pytania od twierdzenia? Dla ciebie jak nie ma znaku zapytania, to nie ma pytania?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Facet nie wymiguj sie.

Zacytowałes Kaczyńskiego, wszystkie nasz późniejsze wpisy odnosiły sie do tego cytatu.

Wiec albo jeseś debilem i nie rozumiesz co piszesz, albo zwykłą kanalią, która nie potrafi sie przyznać do błędu.

... "Nie rozumiem dlaczego niszczone są budowane od dłuższego czasu bardzo dobre stosunki na wschodzie - stwierdził w wywiadzie dla "Newsweeka" Lech Kaczyński...

...Powiedz mi jacuś z jakimi państwami na wschodzie mamy lepsze stosunki dzięki Kaczyńskiemu. Z Gruzją?...

Więc albo nie rozumiesz co piszesz, albo kanalia?

Wybieraj!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.