Skocz do zawartości
IGNORED

Pisdraki mają sraczkę ! :-)

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jacch, 17 Sie 2008, 19:54

>...Ganienie pokurcza nie jest równoznaczne z pochwałą Rosji...

>W tym kontekście w którym to robicie tak.

A krytykowanie pokurcza to cios w wolność i demokrację, opowiedzenie się za dyktaturą i przeciwko wolnemu światu. Naprawdę zamiast muzgu masz kacze bobki.

Jestem Europejczykiem.

Schizy to zaczyna mieć pokurcz. Podjarał się tym konfliktem i teraz na okrągło wygłasza jakieś oświadczenia. Moje ulubione to: "Nie rozumiem dlaczego niszczone są budowane od dłuższego czasu bardzo dobre stosunki na wschodzie - stwierdził w wywiadzie dla "Newsweeka" Lech Kaczyński. Prezydenta martwią też starania premiera o poprawę stosunków z Rosją."

Z kim on miał te dobre stosunki na wschodzie?

Jestem Europejczykiem.

jacch, 18 Sie 2008, 01:09

>...Z kim on miał te dobre stosunki na wschodzie?...

>A ile państw na wschodzie widzisz?

PiSdracka metoda: pytaniem na pytanie. A gdzie odpowiedź? Z kim to niby Kaczyński miał takie dobre stosunki?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

To ja może a propos kaczych bobków i całego tego pożałowania godnego sypania piaskiem:

"Mistrzami nowożytnej demokracji są moim zdaniem Brytyjczycy. Potrafią oni, jak wiemy, bardzo gorliwie zajmować się polityką. Nie ma mowy jednak, żeby polityka wyparła z psychiki Brytyjczyka jego miłość do muzyki, uczucia rodzinne, zmysł religijny, zainteresowanie dla poezji, potrzebę uprawiania sportów. Nie może funkcjonować zamiast tego, co Brytyjczycy lubią, cenią, szanują. Nie może także - co niesłychanie ważne - wywoływać uczuć spazmatycznych, np. w rodzaju wybuchów dzikiej nienawiści do człowieka, który podpisał niewłaściwy list. O, really, did he? - to wszystko, co można posłyszeć od Brytyjczyka w podobnych okolicznościach. Na wiadomość, ze można w takich okolicznościach zareagować stekiem obelg i pomówień - no tak, podpisał ten list, bo przecież to notoryczny złodziej, okradł spółdzielnię, w której pracuje - Brytyjczyk najpierw otwarłby usta za zdumienia, potem powiedziałby sorry, jestem już spóźniony, a potem poszedłby i więcej nie wrócił." (Z.Raszewski)

>jacch, 18 Sie 2008, 01:17

Powiedz mi jacuś z jakimi państwami na wschodzie mamy lepsze stosunki dzięki Kaczyńskiemu. Z Gruzją?

Jest jeszcze jakieś inne?

Jestem Europejczykiem.

jacch, 18 Sie 2008, 01:29

>Pokaż mi miejsce w którym pisze ,że te stosunki są dobr dzięki niemu.

Czyli tak jak ja uważasz, że prezydentowi coś się pomieszało?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Schizy to zaczyna mieć pokurcz. Podjarał się tym konfliktem i teraz na okrągło wygłasza jakieś oświadczenia. Moje ulubione to: "Nie rozumiem dlaczego niszczone są budowane od dłuższego czasu bardzo dobre stosunki na wschodzie - stwierdził w wywiadzie dla "Newsweeka" Lech Kaczyński. Prezydenta martwią też starania premiera o poprawę stosunków z Rosją."

Z kim on miał te dobre stosunki na wschodzie?...

Powyżej jest twój wpis.Wskaż miejsce w którym pisze że to jego zasługa.

Inaczej kolego zrobiłeś z gęby dupe!

>jacch, 18 Sie 2008, 01:36

Cały czas odwracasz kota ogonem i nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie które zadałem na początku: Z kim Kaczyński miał te dobre stosunki na wschodzie skoro twierdzi, że Tusk je pogorszył?

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 18 Sie 2008, 01:40

>I tak to właśnie wygląda, wy nie oceniacie co kto robi/mówi , wy po prostu nienawidzicie.

>I tyle, tylko tyle.

No widziś jacuś jaki ty napędzany schematami jesteś. Ja krytykuję konkretne posunięcia i wypowiedzi Kaczyńskiego, a jeżeli uważam, że ma rację (rzadko bo rzadko, ale jednak) to go chwalę.

Jestem Europejczykiem.

jacch, 18 Sie 2008, 01:53

>...Z kim Kaczyński miał te dobre stosunki na wschodzie...

>Jak to z kim? Nie wiesz ?

>Nie Kaczynski tylko MY PAŃSTWO POLSKIE!

No to z kim? Z Ukrainą? ale to chyba nie dzięki Kaczyńskiemu ;-). Z kim oprócz Gruzji mieliśmy czy mamy dobre stosunki które psuje Tusk?

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 18 Sie 2008, 01:57

>Jeszcze raz proszę wskaż mi miejsce w którym prezydent pisze że dobre stosunki ze wsch. to jego

>zasługa!

A niby gdzie ja napisałem, że on twierdzi, ze to jego zasługa?

Cały czas pytam o jedno: z kim to niby mieliśmy te dobre stosunki które psuje Tusk.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Jaro_747

18 Sie 2008, 01:26

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1095 / 1566 / 0 >jacch, 18 Sie 2008, 01:17

Powiedz mi jacuś z jakimi państwami na wschodzie mamy lepsze stosunki dzięki Kaczyńskiemu. Z Gruzją?

>jacch, 18 Sie 2008, 02:08

Stosujesz jacuś PiSdracka kazuistykę, udajesz, że nie rozumiesz pytań, czepiasz się słówek.

A zaczęło się od tego: "Nie rozumiem dlaczego niszczone są budowane od dłuższego czasu bardzo dobre stosunki na wschodzie - stwierdził w wywiadzie dla "Newsweeka" Lech Kaczyński. Prezydenta martwią też starania premiera o poprawę stosunków z Rosją."

Z kim on miał te dobre stosunki na wschodzie?

Proste pytanie, nawet niezbyt rozgarnięty osobnik jest je w stanie zrozumieć :-).

Jestem Europejczykiem.

>A niby gdzie ja napisałem, że on twierdzi, ze to jego zasługa?

I twoja niby-odpowiedź:

Jaro_747

18 Sie 2008, 01:26

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1095 / 1566 / 0 >jacch, 18 Sie 2008, 01:17

To ty jacuś nie odróżniasz pytania od twierdzenia czy odpowiedzi?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Ale to już było:

jacch

18 Sie 2008, 01:09

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1502 / 1694 / 1 ...Z kim on miał te dobre stosunki na wschodzie?...

A ile państw na wschodzie widzisz?

Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Jestes zwykłym krętaczem, kogoś chcesz osądzac przy pomocy pomówień?

Robaczku.

Jak ty rano wstaniesz i sobie w lustrze w oczy spojrzysz?Chyba, ze ci sie to częściej przytrafia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.