Skocz do zawartości
IGNORED

projektor do 3500PLN

kyaro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie.

Wybralem sobie cos takiego:

Acer P5270 ( o tym nic nie znalazlem tu na forum, wyswietla format 4:3 i 16:9)

Mitsubishi HC1100 (tylko 16:9)

Ogolnie wydaje mi sie, ze oba sa podobne no ale znajac zycie tylko mi sie tak wydaje^^

Planuje podlaczyc to cos do kina domowego Samsung HT-P1200,kompa (nie wiem czy warto inwestowac w karte graficzna z wyjsciem HD),tv (zwykly flatron LG 100hz) no i pewnie playstation2.

Dodatkowo nie wiem czy kupic to kino domowe samsunga czy moze zlozyc sobie cos samemu czyli amplituner,dvd,glosniki (budzet to 3000PLN)

Prosze o propozycje odnosnie projektora ( nie upieram sie przy tych dwoch modelach, jednak cena max 3500PLN), jesli starczy komus sil i checi prosze o opinie na temat kina domowego (skladac czy gotowiec)

pozdrawiam serdecznie//

https://www.audiostereo.pl/topic/37274-projektor-do-3500pln/

zdecydowanie mitsubishi, bardzo dobry projektor w tej cenie, mam jego porzednika hc 910 i jestem bardzo zadowolony a ten model ma podobno jeszcze lepsze kolory, i obraz, w mitsubishi oczywiscie mozesz zmienic sobie bardzo łatwo z pilota obraz z 16:9 na 4:3 a acer to dobre projektory ale nie do kina domowego,poza tym mitsubishi jako jeden z niewielu jest produkowany w japonii

pozdr

Ok.Mitsu zamowiony ^^

Teraz staram sie skompletowac jakies kino domowe, mam nadzieje, ze zmieszcze sie w 3kzl.

Jesli ktos by byl tak mily i zaproponowal jakis fajny zestawik ampli,dvd,kolumny to bym byl rad

Thx maniacy XD

Wlasnie sie nie spiesz....ufff...dobrze, ze nie kupilem:)

jak narazie mam upatrzone to:

Ampli - Yamaha RX-V461

Kolumny - Koda F51

Subwoofer - ?

DVD - Philips DVP5960

Moj pokoj ma ok 30m2 , jest to mieszkanie w bloku wiec nie chce zabijac sasiadow dzwiekiem, no ale bez przesady spac i tak nie pojda za szybko:)

Prosze poradzcie cos...paprykarz ty jestes git napewno cos poradzisz tylko sie wstydzisz^^

kyaro, zamykasz temat? Po dwóch dniach???

Ampli - Yamahy są ok, mam model wyższy od tego co zaproponowałeś i jestem zadoiwlony (wyższy model kupowałem wyłacznie dla pre-out).

DVD - polecam Pioneer DV-400

razem to ok 1200 zł. Zostaje 1800 na zestaw głośników. Niestety nie jest to dużo.

poszedłbvym na twoim miejscu w tym kierunku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.