Skocz do zawartości
IGNORED

czy wspólczesny HIGH END jeszcze jest ?

djedryk

Rekomendowane odpowiedzi

senicz

nie rozsmieszaj mnie ale za bardzo mi sie nie chce wierzyć iż twój CD w pódełku po zapałkach - bez rzadnej urazy zagra lepiej od któregoś CD na zdjęciu

moze masz jakąś wiedzę w budowie CD ale jeszcze ci dużo brakuje do japonczyków którzy od 25 lat to robia

i mają wiedze i nakłady finansowe trochę wieksze niz ty

Skibus

"Oni nie robią najlepszego jak się da, oni robią

najlepszy jaki są w stanie w dużej ilości sprzedać"

tak nie robia najlepszego przykłady na zdjęciu

a mała firma typu senicz robi lepszy :)

niestety robia dobry sprzet i dla przecietnego odbiorcy

tak jak pisałem nawet SACD S-1 gdyby kosztował 1001 zł byłby za drogi bo typowy polak chciałby HIGH END za kwotę do 1000 zł

denon marantz pioneer

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3197-100000646 1194198034_thumb.jpg

post-3197-100000647 1194198034_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

michelangelo

na przykładzie oscyloskopu podałem przykład że amator małym nakładem nie jest w stanie zrobic bardzo dobrego uządzenia wystarczy rozkrecić oscyloskop dobrej klasy zobaczyć jak jest zbudowany.

i niby amator lub mała firma ma zrobić cos takiego ?? za mniejsze pieniądze i znacznie lepsze urzadzenie ??

prosty przykład firma X pracuje latami nad jakims układem - biora pod uwage takie zagadnienia o których nie słyszeliśmy i wiele innych problemów jaki występuja

a franek amator konstruktor lub mała firma projektuje urządzenie w 3 miesiące z budrzetowych elementów i ma niby zrobić urządzenie lepsze za mniejsze pieniadze - cos chyba jest nie tak ???

a kto by kupil takiego grata? stary cd40 marantz z lampa na drutach!!! no nie pcb wyplotowalem do tej lampy i nawet podstawki dalem. Ale na drutach polaczylem. A na wyjsciu chamskie kondy lektrolityczne z VGA wyluty. he he ale jak mi mo wszystko zagra lepiej od tych super drogich klockow to co bedzie?

a ja to wszystko olewam grubym sikiem ten caly zasrany hiend. I tych konstruktorow od siedmiu bolesci. Ja se jaja robie i zgrywe robia cos ze smieci co gra duzo lepiej od tych cacek co to nowe powinny pojechac na zlomowisko. Przypominam moj caly system smieciowy kosztowal 600zl. Mysle ze konkurecja wystawi cos za 600000zl i to moze zagra podobnie. Ale bez tak pieknego i lekkiego tonu. U mnie muza plynie swobodnie i bez zahamowan. Slucham teraz Mozdzera. jednak facet nie ma zbyt duzo do powiedzenia. Sprawny jest ale nic wiecej. takie to puste.

Porazilo a co? porazilo bo robilem bledny uklad i maranciunio dal mi kopa pradem zebym tego nie robil. Pogadalismy troche na powaznie, ja z mlotkiem w rece a on sypiac iskrami, ale sie dogadalismy. I teraz zapiernicza jak sie patrzy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.