Skocz do zawartości
IGNORED

Jakimi samochodami jeżdzicie?

jareks91

Rekomendowane odpowiedzi

szumidokolalas, 29 Lis 2007, 23:05

>ty mnie nie obrazasz..ta sie zblazniasz...

Oczywiści Szumi. Ja Ciebie nie mam wcale zamiaru obrażać.

Jak zwykle robie sobie z Ciebie jaja a ale Ty jesteś wyjątkowo wdzięcznym obiektem. :)

gu staw (zaby gu???)

a preferuje brzydka babajage na miotle , zeby tylko byla bardze kumata jak ty.....i nie wklejaj dupereli na swieta noc...

pa....spadam

Śliczny samochód:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

co do tego calego latania - to niewiem o co ten caly zgielk - w ostatni weekend tak z ciekawosci wynajolem sobie cesne ( niewiem jaki model - mala dwumiejscowa ) z pilotem ( niestety niemam pozwolenia na latanie - a pilot potrzebny jest aby wystartowal i wyladowal :) - polatalem sobie godzinke po okolicy - niepowiem na poczatku fajnie bo widoczki i wogole - ale jak juz mi sie czas konczyl to stwierdzilem ze fajnie bylo bo to pierwszy raz, ale na dluzsza mete to juz bardziej mi sie podobaja szalenstwa sportowymi samochodami - na torze oczywiscie :)

czy ja wiem - moze i przeciazenia tam maja i spore ale.. - tamte samoloty to jak F1 w przypadku samochodow - a tu tez wierz mi ze wybralbym samochod :D - a poza tym przy jazdzie margines bledu jest tak maly w porownaniu z lotem ze "przezycia" zawsze sa lepsze z jazdy - latanie moze byc fajne dla ludzi ktorzy maja delikatne leki wysokosci i takie tam - a ze na mnie to raczej wrazenia specjalnie nierobi - takze zbyt mnie to nierusza - wierz mi mam duza wieksza frajde wchodzac 120 w zakret - tymbardziej jezeli niejestes 100% pewien ze auto go "przejdzie" :)

>piter z

Słuchaj, fakt że Cessna niewiele może, ale bez przesady, poza tym nie wiem o którym modelu piszesz. Latanie w stosunku do jazdy sportowym samochodem to dokładnie odwrotność hulajnogi do niego.. Sorry, ale jak czytam co napisałeś to szczerze wątpię że w ogóle latałeś. Po co takie coś piszesz? Chcesz komuś zaimponować? Czym? Gdybyś trochę latał to z czasem nabrałbyś wielkiego szacunku dla umiejętności tego kto siedzi za sterami, samochód to przy tym wszystkim taka sobie tandetna zabawka, doświadcza tego każdy kto pilotuje i odjeżdża z lotniska po locie swoim samochodem.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

no nie.....ludzie....

piszcie czym chcecie smigac...albo bedziecie smigac...jak bog da $....no....nie...tak tego watka wspanialego wykonczyc sie nie dam....Polak potrafi i pokazuje...(jakie auto wygralot do tej pory....???)

ja marze o miotle ze skorzanymi siedzieniami z 0 do 100km/h w 2 sekudny...pogrzewanie w dupe...air-c. jasne...

+ 2 kurzajki na czole....i fru............

• Redaktorzy

"Szumi coś tam pisałeś, że lubisz latanie. Preferujesz Me109 czy też FW-190 ?"

Gustaw, co ty człowiekowi za wybór proponujesz? Ten Focke-Wulf 190g to ordynarny lekki bombowiec, zero adrenaliny.

co innego Me 262 ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

szumidokolalas, 10 Gru 2007, 21:28

>polecam leczenie sie witamina H lub G jak Glupi cymbal....

Szumi,

Czy lubisz czasami w weekend wyskoczyć z kumplami na miasto ? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

piter z, 5 Gru 2007, 18:54

Jazda 300-konnym super samochodem 260 km/h nie daje tyle frajdy jak kręcenie akrobacji nawet 20-letnim szybowcem z prędkościami między 60 km/h (wejście w korkociąg) a 160 km (wejście w pętle). Zapewniam, że to jest zupełnie nieporównywalne :-)

P.S. Cesna w lotnictwie to tak jak VW Garbus w samochodach. Sympatyczny ale mało może :-).

Następny raz poproś kogoś aby poleciał z Tobą na akrobacje nawet jakimś starym czeskim Zlinem 142. Potem pogadamy :)

piter z, 11 Gru 2007, 01:01

Niezłe, niezłe :) Takiego czegoś nie próbowałem ale skok spadochronowy (nie chwaląc się) mam na kącie.

Niezły czad, tylko trochę zbyt krótko :-)

nie każdemu się nowy design BMW podoba, to prawda (zresztą jaki nowy - to już 6 rok), ale dane ze sprzedaży są jednoznaczne:

BMW odnotowuje najlepsze lata właśnie teraz, seria 7 sprzedaje się najlepiej w całej swojej historii, seria 3 stała się w krajach rozwiniętych bardziej popularna od takich bestellerów jak Ford Mondeo. Coraz więcej dotychczasowych klientów E klasy decyduje się na serie 5. X5 w stanach odebrał klientów Mercedesowi ML, w Europie jest jednym z najczęściej wybieranych drogich SUV'ów (w BMW SAV - Sport Activity Vehicle).

Z jednej strony można mówić o tym, że BMW się nie podoba z wyglądu, z drugiej jednak ilość sprzedaży się mocno zwiększyła dając marce spod śmigła często jako jedynej w różnych kryzysach branżowych powód do chwalenia się zyskami w Europie. Niezależnie od faktu czy sie podobają czy nie - nie można zarzucić im utraty charakteru.

Każde BMW ma nerki na masce, każde BMW ma silnik wzdłużnie i napęd na tył (opcjonalnie 4x4), każde BMW ma podwójne lampy przednie na stronę, każdego BMW priorytetem jest wyśmienite i najlepsze w klasie prowadzenie. Tak było lat 30, tak jest i dziś. Co więcej - BMW jako jedna z nielicznych marek na świecie jest Panem własnego losu. To BMW kupuje marki, a nie jest kupowane. Jest w pełni autonomiczną firmą, która zdobywa kolejne sfery branży zarówno na ulicy jak i na torze. Królowa sportu motorowego - F1...kiedyś BMW dostarczało silniki ze skrzyniami. Dwa pierwsze sezony pełnych startów BMW potrzebowało, by stać się trzecią ekipą, po takich wyjadaczach jak Ferrari czy Mclaren. Kwestia najbliższych lat, kiedy zobaczycie BMW na podium regularnie. To pewne.

Nagrody - od 7 lat BMW dostaje rok w rok najwięcej prestiżowych nagród za silniki o różnych pojemnościach - engine of the year:

Ukryta Zawartość

konstrukcja V10 507 KM decyzją 62 dziennikarzy motoryzacyjnych z całego świata jest 3 rok z rzędu BEST PERFORMANCE...nie Ferrari, nie Lambo, ani nawet Bugatti*, tylko BMW

Podajcie mi inną europejską markę, która robi to samo. Nie podacie, bo takiej nie ma.

Jak ktoś z Was miał do czynienia kiedykolwiek z BMW i nie mówię tutaj o E30 tuningowanej przez Edka używającego części z TESCO a o zadbanym/nowym egzemplarzem to poznał smak czystej przyjemności prowadzenia - to nie slogan. Nie dziwcie mi się więc, że jak mówimy o samochodach to ja mówię BMW :D.

Przy czym markę docenią głównie Ci co lubią siedzieć za kółkiem...lubiących wozić swoje tyłki na tylnym siedzeniu zapraszam do konkurencji ze Sztudgardu :D

* a propos Bugatti - trzeba było 16 lat, 4 turbosprężarek, 11 chłodnic i 1001 KM by stworzyć samochód szybszy od McLarena F1...zgadnijcie, czyj silnik był w McLarenie? :)

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Odważny czy głupi??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.