Skocz do zawartości
IGNORED

Kim jest Borusewicz?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

A kto jak nie Kaczynski zrobil z Borusewicza mezem stanu? Kim byl jeszcze 3 lata temu Borusewicz? nikim rozmydlilo sie jego solidurnienie i nic juz nie znaczyl. Oczywiscie teraz liza go w rowek za zdrade na rzecz Po pisa.

lancaster, 9 Lis 2007, 16:11

>zdanie....może nawet nie cuda...wystarczy że premier zacznie realizoć cokolwiek z podpisanych przez

>siebie imiennie deklaracji.

lancaster, pierwszy cud do realizacji POjebańcy już zgłosili- mają zlikwidować abonament RTV. A czy to można rozpatrywać w kategoriach cudu? czy do cudów można zaliczyć likwidację czegoś, co już i tak praktycznie nie istnieje, bo mało kto to i tak opłaca?

jozwa...jak ja cie lubiem.Ty takiemu jak mu tam...... elegancko tlumaczysz jak ciocia na imieninach.Jak mnie sie to podoba.Bardzo.Na przykład zrób cos tak elegencko stegowi.Zeby zobaczył kulturę.Ciekaw jestem reakcji takiego kmiota.Zrób cos tak ładnie, jak ty potrafisz.

>senicz, 9 Lis 2007, 19:55

>A kto jak nie Kaczynski zrobil z Borusewicza mezem stanu? Kim byl jeszcze 3 lata temu Borusewicz?

>nikim rozmydlilo sie jego solidurnienie i nic juz nie znaczyl. Oczywiscie teraz liza go w rowek za

>zdrade na rzecz Po pisa.

Biedny mitomanie!

A kto, jak nie forumowicze zrobili z ciebie gwiazdę?

Kim byłeś trzy lata temu? Rozmydliła się twoja partyjka pod wodzą agenta komuny

i już nic nie znaczyłeś. Forumowicze pochylili się życzliwie nad twoimi mękami Tfurczymi.

Nie stać cię na pokoik na AS to ci zafundowali dając audytorium.

Ale to nie znaczy, że masz immunitet na swoją głupotę polityczną.

Już ci pisałem: lepiej zrobisz nie odwiedzając bocznicy bo tu obnażasz sie nawet bardziej,

niż na innych polach.

Posłuchaj mnie dla swojego dobra :-)!

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"A kto jak nie Kaczynski zrobil z Borusewicza mezem stanu?"

Żeby Kaczyński miał moc uczynienia kogoś mężem stanu, musiałby na początek sam nim być. Koncepcja Kaczyńskiego jako kreatora Borusewicza jest wyłącznie komiczna.

>aaalfred, 9 Lis 2007, 18:52

>a ja słyszałem, że z odbytu :-)

A tu o tobie aaadolfik mówią, że ty ze szlachetnego kaczego odbytu

jako ta Afrodyta z piany morskiej powstałeś ;-).

Jestem Europejczykiem.

A po co Borusewicz wrocil do polityki. Co on ma do powiedzenia? nic. kaczynscy to dobrzy ludzie chcacy wspomagac uapdlych kolegow z opozycji. Ale jak czesto sie srodze zawiedli? oj czesto sam Bolek jaki szczekliwy. To jest bezczelny pijaczyna. Najpierw dla osmieszenia solidarnosci oficerowie UB wypchneli go na szczyty wladzy aby kompromitowal solidarnosc i zrobil z niej solidurnosc a teraz ma czelnosc krytykowac Kaczynskich? I tak niestety jest z wieloma innymi. Klasycznym przykladem jest Borusewicz. jednego zdania rozsadnego nie potrafi sklecic a juz szczeka. W sumie to dobrze ze go PO przygarnela i jezcze tuli sie do Walacha. Oj dobrze.

senicz...jozwa ci tego nie powie, a ja tak.Wypier...ty niedoróbko giełdowa.Oponencie bocznicy wyciagniety z odmetów internetu.Sa przypadki że geniusze, to klasyczni durnie.Borąc pod uwagę że to ty sam wykreowałeś sie na geniusza, to pozostaje tylko że jestes klasycznym durniem.Tak wiec załóz sobie fan klub z przytłykiem,tedzikiem,stegiem i paru innymi- bo to ten sam poziom głupoty. Jak widac sprawdza sie podstawowe prawo przyrody ,jak trafiasz na drodze na przykurcza to nie schylać sie, ale butem i pod obcas.Tak ratuje sie genetyka człowieka.A Borusewicza żeby zastapić twój ubytek, pozostaje slonować- przykurczu medialny.Bez ubytku dla audioflów.

Dobrze, drogi pensjonariuszu, ale tylko przez chwilkę.

Dla mnie objawieniem bocznicy stał się ostatnim czasem właśnie senicz. Pisze bardzo treściwe, zjadliwe i bardzo logicznie uformowane posty. Wpieniasz się, bo nie możesz lub nie potrafisz z nimi polemizować, bo musiałbys prześcignąć mistrza, więc możesz tylko imputować głupotę postowicza, jego zdurnienie lub sugerować eksterminację obcasową.

Nic muls, nie martw się kiedyś musiało wyjść to coś, co od dawna w tobie tkwiło i teraz to zobaczyli wszyscy.

Wróć mulsie do zapisu magnetycznego, magnetofony wiele ci wybaczą, a na temat polityki milczą jak grób. ;)

>Nowy2, 10 Lis 2007, 08:42

>>Dla mnie objawieniem bocznicy stał się ostatnim czasem właśnie senicz.

Czy każdy zwolennik okrągłostołowego spisku, Kaczorów i Rydza musi być

zaraz objawieniem? Zauważyłeś, że senicz w kółko powtarza cudze brednie,

czasem nawet bez zrozumienia? Pewnie nie, bo pisze to, co ci się podoba ;-).

Jestem Europejczykiem.

potraktuj to jako wprowadzenie

11 listopada kojarzy się większości z Piłsudskim, ale jego osoba jest w tym przypadku ikoną, bo bez pracy wielu bezimiennych (dzisiaj) ludzi sam wiele by nie zdziałał, był, jak ktoś to "ładnie" powiedział, zwornikiem.

Tak tez jest z Wałęsą, który jest zwornikiem i próbuje dzisiaj o wielu (tym razem z nazwiska i imienia, bo horyzont czasowy niedługi) nie pamiętać i najczęściej mówi - ja, Wałęsa...

• Redaktorzy

"zamiast merytorycznie rozłożyć senicza na łopatki, to się tylko zapluł"

senicz jest rozłożony merytorycznie, tylko tego nie zauważa.

Natomiast co do kwestii geniusza - ostatnio udowodniono, że inteligencję i związane z tym zdolności i umiejętności twórcze koduje 21 genów. Geny te najczęściej nie są wszystkie aktywne. Osoby z liczbą aktywnych genów od 0 do 9 to, mówiąc ogólnie, zwykli kretyni. Powyżej 9, aż do 18, to normalni ludzie o wzrastającym stopniu inteligencji. 19-20 to osobnik bardzo zdolny lub geniusz, jednak już z trudnościami porozumienia z otoczemniem, wynikającymi z rosnącej ekscentryczności. A 21 to z powrotem kretyn, tj. osobnik owszem, obdarzony nieprawdopodobnymi zdolnościami intelektualnymi, ale całkowicie pozbawiony interfejsu do otoczenia, wskutek czego może tworzyć nowe systemy kosmologiczne lub dzielić w pamięci liczby dwudziestocyfrowe, ale społeczeństwo ani on sam nic z tego nie ma, bowiem trzeba trzymać go w komórce. W związku z tym proponuję w dalszych dyskusjach, zamiast posługiwać się płaskimi obelgami, używać skali od 0 do 21.

Gustaw, 9 Lis 2007, 00:53

>Wiele lat w pierdlu za komuny, m.in po to abyście mogli takie wątki zakładać.

Władysław Gomułka - w więzieniu od r. 1951 do 1954.

Bolesław Bierut - "wyjechał w futerku, przyjechał w kuferku"

Za co oddał życie ten męczennik?

Za to żebyśmy wątki mogli zakładać!

Taka oto jest "mądrość etapu".

Tyle razy już to pisałem ale jak grochem o ścianę... Kuroń i Michnik i cała reszta tej zgrai nigdy nie walczyli o żadną wolność, a już szczególnie wolność Polski a to że tak się zdarzyło iż pokłócili się o jakieś szczegóły ze swoimi towarzyszami (bo od czasu do czasu zawsze jacyś tam trockiści czy inni odchyleńcy nacjonalistyczno-prawicowi popadali w niełaskę) to doprawdy żaden powód byśmy mieli im za co dziękować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.