Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby Niemcy chcieli wystartować w naszych wyborach samorządowych to by dopiero wrzask się podniósł!

Germanizacja, nie będzie Niemiec pluł nam w tfasz ni dzieci nam germanił, marsze genetycznych patriotów, modlitwy w kościołach, zbiórki precjozów i tym podobne szopki. A ci nic! jaszcze zebrania z naszymi urządzają :-).

Jestem Europejczykiem.

Teutońska pycha ich zgubi! Zdrzemnęli się nad golonką, a tu z jednej strony Polacy, z drugiej Turcy! Bratwurst mit Sauerkraut musi polec w starciu z kebabem i bigosem. Berlin już zdobyty przez Turków, my musimy zająć wschodnie Landy. Naprzód ruszajmy odbijać prasłowiańskie ziemie!

Jestem Europejczykiem.

Horst, 25 Sty 2009, 12:20

>służba nie drórzba.

>

horściu, zacznij poprawnie pisać po polsku; i cytować też, bo nie umiesz nawet się przyznać, skąd "zerżnąłeś" wklejany tekst. Taki tomuś przynajmniej wkleja wszytko - razem z linkami do reklam - może cię nauczy tych tajemniczych skrótów klawiaturowych - CTRL+A, CTRL+C, CTRL+V ;-p

Jaro_747, 27 Sty 2009, 00:53

>Gdyby Niemcy chcieli wystartować w naszych wyborach samorządowych to by dopiero wrzask się

>podniósł!

>Germanizacja, nie będzie Niemiec pluł nam w tfasz ni dzieci nam germanił, marsze genetycznych

>patriotów, modlitwy w kościołach, zbiórki precjozów i tym podobne szopki. A ci nic! jaszcze zebrania

>z naszymi urządzają :-).

To z jednej strony. A z drugiej strony Jugendamty i niemieckie sądy zabraniające polakom rozmawiać z własnymi dziećmi po polsku.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>Less, 27 Sty 2009, 08:38

>To z jednej strony. A z drugiej strony Jugendamty i niemieckie sądy zabraniające polakom rozmawiać z

>własnymi dziećmi po polsku.

Nie jestem na 100% pewny, ale ma się temu przyjrzeć Unia.

Jestem Europejczykiem.

"A z drugiej strony Jugendamty i niemieckie sądy zabraniające polakom rozmawiać z własnymi dziećmi po polsku."

Less co skłoniło do ustanowienia zakazu?..

niegłupi pomysł do zastosowania w kraju....odciąć od głupków to może głupek nie wyrośnie.

Jaro_747, 17 Sty 2009, 20:48

>To dlaczego nie denerwuje cię Boguś Rymanowski który jest Królem Królów napuszczania.

Może dlatego że nie mam w telewizorze TVN-u?

>Lis poszedł w

>pyskówki gdy zaczęli mu równolegle w I programie puszczać Bonda, żeby mu zmniejszyć oglądalność i w

>rezultacie wykopać. Ale niezależnie od tego jest jednym z niewielu dziennikarzy telewizyjnych

>umiejących zadać inteligentne pytania.

Jakiś przykład? Ja sobie nie przypominam. Czy pytania inteligentne to wtedy, jak łapie się za czoło, wbija wzrok w podłogę i zadaje je z takim wysiłkiem jakby właśnie pokonywał zatwardzenie?

Zauważyłem parę takich momentów podczas sławnego wywiadu z Michnikiem.

Redaktor, 17 Sty 2009, 19:51

>Gdyby w Wielkiej Brytanii sukces lub upadek

>Gdyby nowy prezydent USA tłamsił Deltę lub SEALS

Jedno krótkie pytanie: czy w tych krajach służby specjalne, armia wraz z elitarnymi jednostkami były kiedykolwiek filiami obcego mocarstwa?

wladz, 17 Sty 2009, 21:05

>niezbyt namiętnie słuchając i oglądając stacje informacyjne ostatnio dłużej zatrzymuję się

>słuchając Paradowskiej w Superstacji...cała reszta włącznie z Lisem oglądanym bardzo rzadko robi

>show...jak taniec z gwiazdami a oni jurorami.

Superstacja pod kierownictwem Mariusza "Pacana" Ziomcekiego, którego nikt już nigdzie nie chciał oglądać ani słuchać, muła straszliwego też jest moją ulubioną stacją TV.

No a już geriatryczna jej gwiazda w postaci stalinówy Paradowskiej, jedynej na świecie dziennikarki, która cenzuruje własne artykuły, zwłaszcza szczerzącej swoje wydatne sztuczne zęby do Passenta - TW "Johna" to prawdziwy show.

Jaro_747, 27 Sty 2009, 08:58

>>Less, 27 Sty 2009, 08:38

>

>>To z jednej strony. A z drugiej strony Jugendamty i niemieckie sądy zabraniające polakom rozmawiać

>z

>>własnymi dziećmi po polsku.

>

>Nie jestem na 100% pewny, ale ma się temu przyjrzeć Unia.

To z Jugendamtami mamy jakiś problem?

PROFESOR Bartoszewski twierdzi że absolutnie żadnego problemu nie ma, a nawet jak jest, to nie mozna dla "jednostkowych przypadków" poświęcać "wręcz modelowych" stosunków z Niemcami!

I ja mu wierzę, bo to jest Autorytet Moralny i nawet zasponsoruję więcej feine-wazeliny, jeśli mi tylko poda numer swojego rachunku bankowego.

Stary popierdacz Bartoszewski myśli że nadal będzie hipnotyzował Niemców swoim okupacyjnym męczeństwem niczym hinduski fakir - kobrę. A prawda jest taka że nowa generacja Niemców nie ma już żadnego kompleksu związanego z IIWŚ i ma starego popierdacza gdzieś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Natychmiast zmienić ministra sprawiedliwości.

Ukryta Zawartość

Jerzy Robert Nowak ogłosił we Wrocławiu "ogólnopolską akcję pobudzania patriotyzmu i rozpoczęcie ataku na anty-Polaków".

"Bo dziś rządzą nami lumpenelity, które nie wiedzą, co to wiara i patriotyzm! Wiedzą tylko, co to pieniądze! A większa ich część to dzieci starych elit komunistycznych!"

Nowy z pasztecikiem nie spać tylko do roboty..obudzić Nowaków w narodzie...

Jaro_747, 27 Sty 2009, 14:50

>Ponawiam pytanie: kim jest ten radiomaryjec paszteto? Any ideas?

poddaję pod rozwagę powołanie Forumowej Komisji Śledczej z tuzami zbocznicy w składzie, a na niedorzecznika prasowego proponuję powołać Skibuca :)

• Redaktorzy

"Jedno krótkie pytanie: czy w tych krajach służby specjalne, armia wraz z elitarnymi jednostkami były kiedykolwiek filiami obcego mocarstwa?"

Typopwe pytanie Paszeko: poważne, o wielkim ciężare moralnym i kompletnie nie na temat. A potem facet się dziwi, że mało kto poważnie z nim dyskutuje, gdy on nie jest w stanie zadać pytania w języku polskim w odpowiedzi na zdanie w tym samym języku. Cytując Chmielewską: są chwile, gdy inteligencja wydaje mi się pojęciem czysto teoretycznym. Tylko że ona pisała wówczas o próbach porozumienia z Duńczykiem.

• Redaktorzy

"Jedno krótkie pytanie: czy w tych krajach służby specjalne, armia wraz z elitarnymi jednostkami były kiedykolwiek filiami obcego mocarstwa?"

Typowe pytanie Paszeko: poważne, o wielkim ciężare moralnym i kompletnie nie na temat. A potem facet się dziwi, że mało kto poważnie z nim dyskutuje, gdy on nie jest w stanie zadać pytania w języku polskim w odpowiedzi na zdanie w tym samym języku. Cytując Chmielewską: są chwile, gdy inteligencja wydaje mi się pojęciem czysto teoretycznym. Tylko że ona pisała wówczas o próbach porozumienia z Duńczykiem.

>wladz, 27 Sty 2009, 16:17

>tylko jaro jest bardziej zainteresowany kto te głupoty wypisuje.

Liczę, że zasiadanie w Komisji Śledczej wiązać się będzie z licznymi apanażami typu delegacje, diety, uwielbienie mediów, blondyny mdlejące na mój widok i szacunek Radia Maryja ;-).

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

"Politycy Prawa i Sprawiedliwości przygotowali listę spraw, w których - jak podejrzewają - za kadencji Zbigniewa Ćwiąkalskiego prokuratorzy działali pod wpływem nacisków politycznych."

Ukryta Zawartość

a jednak te gnojki w swojej polityce są przezroczyste.Atak na rząd za pomocą Ćwiąkalskiego był przygotowany.I widocznie poświęcono dużo czasu na strategię skoro nie zaniechano tego pomysłu.Niestety będziemy świadkami zmasowanych podejrzeń wywlekanych przez usłużnych PiSmaków.Celem jest spotęgowanie frustracji wywołanej kłopotami gospodarczymi przełożonej na dużo większe poparcie w sondażach.Zobaczymy kto na tym skorzysta.....prymitywny plan jarka do zagospodarowania przez lewicę lub nową formacje na politycznej scenie.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.