Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Wszystko dobrze, ale czy przed rządami wietrzących-wszędzie-układ Kaczorów prokuratura działała poprawnie?"

A czy wskutek wietrzenia tego układu zaczęła działać lepiej? Niec chyba na to nie wskazuje? A podobno chodzi o to, żeby działała lepiej. Tak więc Wietrzący-Układ wartości żadnej do tego interesu nie wnieśli, nie ma więc co cudować, jakie to mają świetne recepty (od politycznej kontroli prokuratury począwszy).

Redaktor, 21 Wrz 2009, 20:06

>"Wszystko dobrze, ale czy przed rządami wietrzących-wszędzie-układ Kaczorów prokuratura działała

>poprawnie?"

>

>A czy wskutek wietrzenia tego układu zaczęła działać lepiej? Niec chyba na to nie wskazuje? A

>podobno chodzi o to, żeby działała lepiej. Tak więc Wietrzący-Układ wartości żadnej do tego interesu

>nie wnieśli, nie ma więc co cudować, jakie to mają świetne recepty (od politycznej kontroli

>prokuratury począwszy).

To oni mają jakieś świetne recepty? Opowiesz więcej?

xniwax, 21 Wrz 2009, 20:27

>Wietrzenie w polityce to jakis trend...dosiegnął nawet forum.

eeee tam....

troll hasa w najlepsze a Redakcja marnuje czas na walkę z wyimaginowanym przeciwnikiem

corny

"troll hasa w najlepsze a Redakcja marnuje czas na walkę z wyimaginowanym przeciwnikiem."

Na tym polega machanie wszystkimi członkami na forum. Zadanie niegodne tak Zacnego Redaktora jakim jest Redaktor (szczerze).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls, 21 Wrz 2009, 21:26

>ale ze cornik jestes nietutejszy.Mam zalecenie lekarzy na stały kontakt z człowiekiem- w ramach

>walki z postepujacym u mnie ....aicmaherem.

Genialne. Ale się ubawilem :-)

xniwax, 21 Wrz 2009, 21:30

>corny

>"troll hasa w najlepsze a Redakcja marnuje czas na walkę z wyimaginowanym przeciwnikiem."

>

>Na tym polega machanie wszystkimi członkami na forum. Zadanie niegodne tak Zacnego Redaktora jakim

>jest Redaktor (szczerze).

A mój powyższy wpis właśnie wziął i... znikł. :(

Tutaj tak często?

Czy koledzy bardziej bywali podpowiedzą mi dlaczego?

Chodziło o trolla czy o Marnującego-czas?

wladz, 21 Wrz 2009, 18:58

>dla przypomnienia rozmawiamy o miejscu prokuratora w państwie.Dla Ciebie jego zależność od partii

>politycznej jest lepszym rozwiązaniem od niezależnego.

Hahaha! A to dobre!

W Polsce niezależny prokurator to całkiem jak w Rosji niezależny dziennikarz.

corny, 21 Wrz 2009, 21:51

>A mój powyższy wpis właśnie wziął i... znikł. :(

>Tutaj tak często?

Ba! Napisz na przykład że Kazimiera Szczuka ("Kazimiera szczeka a Danuta stęka...") to Żydówka parająca sie antypolską propagandą, za oc bardzo jej nie lubimy (Me, myself and Irene) i wpis znika jak Wielki Houdini!

wladz, 21 Wrz 2009, 22:16

>verker więc ci zabici byli zależni....

A widzisz, a u nas zabijać nie nada. Zawsze byliśmy najweselszym barakiem w obozie. U nas prokuratorzy "powinność swej służby rozumieją".

"Wcale nie jest pewne, że Barbara Blida popełniła samobójstwo. Jej broń mogła wypalić podczas szamotaniny z agentką ABW. Sejmowa komisja śledcza zastanawia się, że może właśnie dlatego ktoś starł z rewolweru odciski palców - pisze "Gazeta Wyborcza".

Komisja otrzyma niedługo kryminalistyczną ekspertyzę, w której kwestia zatartych śladów będzie jednym z głównych punktów.

Z ujawnionych dotąd materiałów wynika, że zniknięcie odcisków zostało zlekceważone przez łódzką prokuraturę, która prowadzi śledztwo już ponad dwa lata."

P.S. Dlaczego mam zablokowaną możliwość założenia wątku?

Nie wierzę w żaden wypadek. Jestem przekonany, że kobieta została zastrzelona na polecenie kaczyńskiego - za dużo wiedziała o pieniądzach dla pis płynących z węgla. Przypuszczam też, że ludzie kaczyńskiego i ziobry chcieli od niej coś wymusić (może podpis na czeku ???) i dlatego ją zabili w tak dziwnych okolicznościach. Gdyby pis utrzymał się u władzy, to sprawy by nie było - bylby to tylko "nieszczęśliwy wypadek". Ale prasa podniosła szum i tuski musiały udawać, że coś robią. Bezkarne tuszowanie sprawy przez prokuraturę dowodzi, że PO też ma krew na rękach.

meloman 62

Tak jeszcze a propos twojej refleksji że za Bieruta było lepiej... Zastanawiam się, ile takich Blid Kaczory zamęczyły na Rakowieckiej albo rozwaliły strzałem w tył głowy. Jak SLD wróci do władzy, to wszystko odkopią...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.