Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

O NWO było merytorycznie, a mimo to wyjeb... wątek w nicość.

Ciekawe czy będą mieli odwagę odpowiedzieć na moje pytania. Tu. Bo wątku nie mogę założyć nowego !!!

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

vereker - mysle ze bez kilku odkryć żydów nie byłbyś w stanie dzisiaj pisać na tym forum. Policz lepiej ile zostało do konca kadencji kaczystowskiego prezydenta bo ruscy zacierają łapy że sie tak sami kompromitujemy- twoje poglądy to najlepsza recepta żeby znowu pieniaczyć i pięknie umierać. Czego ty sie upaliłeś jak słuchałeś rydzyka? A światowy rząd? no i bardzo dobrze - jak kaczory nie rozpieprza tego kraju to za 10 lat bedziemy w G20.

A światowy rząd? no i bardzo dobrze - jak kaczory nie

>rozpieprza tego kraju to za 10 lat bedziemy w G20.

za Gierka byliśmy w 1-szej dziesiatce, mocno upadliśmy

wszystko przez debilnego Tuska

bruner - ty nie pieprz serio uwierzyleś w kaczo bajeczki? radia rydzykowego też słuchasz ? jak można w takie bajki wierzyć . Tusk idealny nie jest ale w porównaniu z pisiorami to inan bajka

nie mogąc założyć nowego tematu "Piaskownica" proszę Redakcję Moderatorów o wyjaśnienie sytuacji.

Z powodu "zaśmiecania" bocznicy został jeden wątek poświęcony polityce....do tej pory w mniejszym większym stopniu jednak wpisy nawiązywały do tematu.Obrzucaliśmy się inwektywami często iskrzyło jak to przy stole o polityce gdy spotka się dwóch rodaków.

Ostatnie wpisy i poruszane tematy to spotkanie dwóch idiotów.W formie słownej zabawy pływałem w tym szambie czekając na beczkowóz i oczyszczenie wątku.....niestety mam wrażenie uzależnienia się decydentów forum od smrodu ostatnich wpisów.

a może już neoidioci mają kształtować styl i treść forum?

DLACZEGO USUWACIE MOJE WPISY ???

DLACZEGO USUWACIE CAŁE WĄTKI ???

czy temat new world order jest już zakazany ???

wiadomości z wczoraj !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a tu historia !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

wladz,

przyłączam się do twojego apelu o zmianę "filozofii" moderatorów

a z drugiej strony - nie wiem czy zauważyłeś, ale teraz ty robisz za męczennika :)

może więc powinieneś zacząć reformy od siebie?

na dzień dobry traktowałeś mnie po chamsku i uznałeś to z kolegą mulsem za świetną zabawę

z jakiegoś powodu uznaliście chyba, że jak potraktujecie mnie z buta, to będę potulny

a teraz domagasz się interwencji moderatorów, bo twoje normy zostały przekroczone

zasada jest prosta - albo wszyscy traktują się z szacunkiem, albo prędzej czy później robi się szambo

a propos NWO - przeklejam z innego wątku:

"The world is a step closer to a global currency, backed by a global central bank, running monetary policy for all humanity. "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"nie mogąc założyć nowego tematu "Piaskownica" proszę Redakcję Moderatorów o wyjaśnienie sytuacji.

Z powodu "zaśmiecania" bocznicy został jeden wątek poświęcony polityce....do tej pory w mniejszym większym stopniu jednak wpisy nawiązywały do tematu.Obrzucaliśmy się inwektywami często iskrzyło jak to przy stole o polityce gdy spotka się dwóch rodaków.

Ostatnie wpisy i poruszane tematy to spotkanie dwóch idiotów.W formie słownej zabawy pływałem w tym szambie czekając na beczkowóz i oczyszczenie wątku.....niestety mam wrażenie uzależnienia się decydentów forum od smrodu ostatnich wpisów.

a może już neoidioci mają kształtować styl i treść forum?"

ponawiam wpis....

bank swiatowy i swiatowa waluta- mnie się to podoba - ja jestem za i w pełni popieram nowy Światowy Porządzek. Może w końcu świat oprzytomnieje i zajmie się ekonomią a nie wieczną odbudową po mniejszej lub wiekszej wojnie. A że żydzi się najlepiej nadają na nową rasę panów to wiadome i nie ma co z tym polemizować. Takie są fakty

"wladziu - jesteś postidiotą?"

"Ostatnie wpisy i poruszane tematy to spotkanie dwóch idiotów.W formie słownej zabawy pływałem w tym szambie czekając na beczkowóz i oczyszczenie wątku.....niestety mam wrażenie uzależnienia się decydentów forum od smrodu ostatnich wpisów."

• Redaktorzy

wladz, oczekujesz, że moderator wyszkoli ci dyskutantów? Masz takich, jacy są. A i sam, prawdę mówiąc... Moderacja jest od wyrzucania rzeczy sprzecznych z prawem i regulaminem, a nie od generowania merytorycznych postów, to już muszą sami userzy.

>Redaktor, 23 Wrz 2009, 12:50

Ja i kilku Kolegów generowaliśmy merytoryczne posty w wątku "Amerykanie bez przerwy robią nas w konia".

W czasie mojej jednodniowej nieobecności narobił się bałagan na raptem pół strony. Wątek został zamknięty. Gdzie mam teraz zamieszczać swoje merytoryczne teksty??? W tym dzikim burdelu pod nazwa "Polityka"?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Dzikość i burdelowość zależy wyłacznie od forumowiczów. To truizm, ale również fakt. Załóż wątek merytoryczny, namierz ludzi, którzy twoim zdaniem chcą go umyślnie zniszczyć, zablokuj ich, i dalej już będzie działał.

Nie oczekiwałem....do czasu skasowania pozostałych politycznych czy ocierających się o "politykę" tematów.Był wybór a szambo było rozrzedzone.

Teraz złośliwie oczekuję czyszczenia tego jedynego wątku z wpisów odbiegających od tematu...

"Masz takich, jacy są. A i sam, prawdę mówiąc..."

to już osobista ocena....pamiętasz jak reagują na twoje wpisy

Red,

a możesz mi spokojnie wyjaśnić dlaczego usuwaliście do tej pory moje wpisy i wątek nie mój nt. NWO?

>Redaktor, 23 Wrz 2009, 13:04

>Dzikość i burdelowość zależy wyłacznie od forumowiczów. To truizm, ale również fakt. Załóż wątek

>merytoryczny, namierz ludzi, którzy twoim zdaniem chcą go umyślnie zniszczyć, zablokuj ich, i dalej

>już będzie działał.

Założyłem, awanturników zablokowałem, teraz uprzejmie proszę o odblokowanie wątku.

Jestem Europejczykiem.

"Innymi słowy, wdajesz się regularnie we własnie takie wymiany zdań, jakich usuwania teraz żądasz."

tak....i o tym pisałem czekając na uporządkowanie.Poza tą prostacką wymianą zdań były wpisy zgodne z tematem.

• Redaktorzy

"Założyłem, awanturników zablokowałem, teraz uprzejmie proszę o odblokowanie wątku."

Nie mam takiej możliwości (technicznie). Stary błąd z czasów przygotowywania panelu. Poproszę o dodanie opcji "odblokuj", ale to pewnie potrwa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.