Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jasne

szczególnie ze strony administracji

w dodatku tej co to deklarowała, że w polityczne dyskusje angażować się już nie będzie

a że w osobiste przytyki nie powinna, to oczywista oczywistość

(to tak na szybko i subtelnie, rozumiesz co mam na myśli..?)

>skynyrd, 24 Wrz 2009, 15:34

Piszesz głównie o mnie i o sobie, a niestety nie dowiedzieliśmy się czemu uważasz Dorna za kretyna. Prezes do tej pory wydymał całkiem sporą grupę polityków a Dorna nie wydymał tylko spuścił - ja przynajmniej widzę różnicę.

Jestem Europejczykiem.

Jaro, daj spokój, Dorn mentalnie nigdy nie wyszedł z PISU, jakby mu kaczor kazał wrócić, to na klęczkach do Częstochowy by podreptał, przecież to słynny trzeci bliźniak.

>shane63, 24 Wrz 2009, 18:52

>Jaro, daj spokój, Dorn mentalnie nigdy nie wyszedł z PISU, jakby mu kaczor kazał wrócić, to na

>klęczkach do Częstochowy by podreptał, przecież to słynny trzeci bliźniak.

No klęczkach to może nie, ale gdyby Pigmej potrafił to jakoś honorowo załatwić to pewnie by wrócił. Ale Pigmej jest zawzięty i mściwy dlatego powrót Dorna za jego kadencji raczej nam nie grozi. No chyba, że posypałby głowę popiołem i założył pokutny worek ;-). Widok kuszący ale mało realny.

Jestem Europejczykiem.

>skynyrd, 24 Wrz 2009, 19:20

>byłem kiedyś na spotkaniu z nim - typ doktrynera, nie wybiegającego po za schematy i posługującego

>sie sloganami - część odpowiedzi była w stylu - my jesteśmy dobrzy, a inni murzynów biją

A to ciekawe, jakoś lepiej go oceniałem. Może się myliłem bo podświadomie miałem nadzieję że na naszej prawicy trafiają się ludzie inteligentni. Może się chłopina rozwinął, bo opinia jest taka, że w Sejmie jest raczej dobrze przygotowany (co niestety powszechne nie jest).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"w dodatku tej co to deklarowała, że w polityczne dyskusje angażować się już nie będzie"

Nie sądzę. Zmniejszono liczbę wątków politycznych na forum, i tyle. Ale widzę, że strasznie ci ciężko dyskutować z kimś, kto nie rzuca mięsem. Przykro mi. Nawiasem mówiąc, jak to jednak ci i owi wracają na AS, widać gdzie indziej zimno i wieje. A tutaj miłe, przytulne prześladowanie.

>skynyrd, 24 Wrz 2009, 19:50

Faktem jest, ze wszyscy którzy nie trzymali się "linii partii" znaleźli się w kłopotach niezależnie od partii. Nieważne że głupi, nieważne że karierowicz (vide Czarnecki) - wierny idiota jest bezpieczniejszy od myślącego idealisty. Przykre to, ale raczej prawdziwe.

Jestem Europejczykiem.

"muls, 24 Wrz 2009, 18:54

>jaro musisz zdac sobie sprawe ze DORN jest inteligentniejszy od kurdupla.Zatem grozny.I dlatego

>badzmy za przygłupem."

przeceniasz inteligencję tu liczy się skuteczność...a w tej konkretnej sytuacji to może liczyć tylko na inteligentniejszych z PiSu i okolic... więc na kogo? skoro tych bardziej wchłonęło PO.

• Redaktorzy

Natomiast co do Dorna, to jak juz wcześniej napisałem: ogranicza go przekonanie o własnej wyższości, jakie daje mu wysokie w jego mniemaniu wykształcenie, które ciągle podkreśla rzucając bon moty w obcych językach itp. W rzeczywistości uważam, że jest bystry, ale z naturalnym ograniczeniem. Każdy ma takie ograniczenie, w jego przypadku polega ono na nieumiejętności spojrzenia na siebie samego z innej perspektywy. Tylko tak można tłumaczyć historię z tą nową partią, co to jej nie ma, ale on już myśli o niej, więc już leci udzielać wywiadów, jak to bardzo myśli. Takie działanie NIE położyłoby planów politycznych ewentualnie Churchilla. Kłopot w tym, że Dorn najwidoczniej uważa się za polityka klasy Churchilla. Poza tym jest to zwyczajnie nieprzyjemny typ, czego dowiódł służąc Kaczyńskiemu tak samo bezkompromisowo, jak teraz go krytykuje.

powaznie ogranicza jego mozliwosci jego wlasnie inteligenckie obnoszenie, co w partii tak siermięznej i skierowanej do raczej przymulonych...nie jest mile widziane.Ale potrafi formuować mysli, co reszta raczej ma w marzeniach.

ja bym tak kurdupla nie lekceważył,fakt, iż strategia rządów z przystawkami nie zdała egzaminu. Pomylił się w ocenie wyborców okrutnie,czego braciszek nie może mu wybaczyć.Ale mają c poparcie Rydza, grając na patriotycznej nucie, może jeszcze sporo zamętu wprowadzić.A Dorn może mu w tym pomóc, zabierając np. część elektoratu niezadowolonego z platformy.Niech tylko z 1o% wyborców PO nie pójdzie do nastepnych wyborów, do tego ze 40% nie pójdzie jak zwykle, bo nie chodzą, wynik wyborczy może być różny.Takie to uroki demokracji- nieprzewidywalność

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.