Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Szef CBA wniósł także do Prokuratora Generalnego o wyrażenie zgody na upublicznienie powyższych dokumentów w trybie art. 156 § 5 zd. 2 kpk."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Jednak o ewentualnym upublicznieniu dokumentów zadecyduje Prokuratura Krajowa. - Żadne pismo z CBA w tej sprawie jeszcze nie wpłynęło - informuje rzeczniczka prokuratury. "

jak znam zycie i ostatnia afere CBA ktora za wszelka cene chciała wtopić Kwasniewskich w afere w posiadanie domu i w koncu została z tym domem na koncie ,to mam niedparte przekonanie ze jeszce sie posmiejemy.Przed wyborami.Bo i tak nie ma alternatywy.Dla tuska.Kacze kupki... pofruna.

JKM: przyłączam się do przeprosin p.Rafała A.Ziemkiewicza.

facet na poziomie, szacunek

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

a u nas ?

bladz to bladz

nie mylić z wladz, no nie muls?

Jeśli chodzi o pisowców i tych, którzy pracując w CBA łamali prawo albo nie protestowali przeciwko jego łamaniu to moim zdaniem należałoby zorganizować wielkie auto da fe i spalić wszystkich na stosach. Wzorem znakomitości hiszpańskich z dawnych lat każdy porządny obywatel oglądający widowisko powinien przynieść wiązkę chrustu albo parę szczapek drewna. Żeby nie być posądzonym o sympatie do zbrodniarzy nazistowskich zaznaczam, że spalenie na stosach tych zakał rodzaju ludzkiego powinno się odbyć bez używania jakichkolwiek łatwopalnych pochodnych ropy naftowej - tylko samo drewno.

bruner_, 2 Paź 2009, 16:39

>okręt żydowski niosący pożogę i zniszczenie miłującym pokój arabom

Zdjęcie z pewnością nie to. Izrael ma okręty typu Dolphin (modyfikacja okrętów typ 212), na zdjęciu mamy o wiele większy (wygląda mi na rosyjski o napędzie atomowym).

Sama wiadomość mocno nieświeża, Dolphin przepłynął Kanał Sueski już w lipcu.

Jestem Europejczykiem.

Karnowski wyciągnął rączki po mieszkanko - Julke wywalili z PO, Sawicka wzięła szmal - winne CBA, Lepper chciał parę groszy dorobić - winne CBA, Chlebowski z kolesiami kombinował - winne CBA. Tak sobie myślę, że to całe CBA w trosce o uzdrowienie Państwa Donek wreszcie obróci w pył księżycowy, w końcu nie po to mianował minister do walki z korupcją bardzo obrotną panią Julcię żeby jeszcze dodatkowo dublować jej obowiązki przez jakichś wrednych aparatczyków z CBA.

A jeszcze prokurator generalny wyraźnie na konferencji prasowej powiedział, że Chlebowski i s-ka są NIEWINNI, ciekawe który prokurator teraz odważy się tę sprawę porządnie wyjaśnić skoro zwierzchnik już wydał wyrok.

Koniec wypocin bo redaktor będzie musiał w trosce o dobre imię uczciwych towarzyszy i ten wątek wywalić.

Redaktor, 2 Paź 2009, 16:53

>Aha, a widzę że nie znacie jeszcze najnowszego newsa: otóż odpowiednia dla sprawy prokuratura

>właśnie protestuje twierdząc, ze po pierwsze ona sama nie dostała jeszcze tych materiałów, którymi

>CBA podzieliło się już nieoficjalnie z gazetą, po drugie zaś, TYLKO ona, czyli prokuratura, ma prawo

>zdejmować lub nie klauzulę tajności z materiałów prowadzonego śledztwa. Nie wiem, jak wam, ale mnie

>po prostu ręce i szczęka opadły. CBA przebiło już dno amatorstwa i politykierstwa, prowadząc grę z

>prasą, prezydentem i rządem, z pominięciem urządu, który prowadzi sprawę.

Ręce i szczęka to mi opadły jak powyższe wypociny redaktora naszego wszechwładnego przeczytałem. Jak zwykle winne CBA, treść jak ulał pasuje do tego co kilka linijek wyżej napisałem.

Skąd ty redaktorze wiesz, ze przeciek wyszedł z CBA? No skąd?

Odwrócę sytuację, gdyby nie CBA to by se Chlebowski i spółeczka cwaniaków wpisała co chciała do ustawy. Ot wsio. Aj, zapomniałbym, ze jeszcze Pitera mogłaby by im szyki pokrzyżować.

Sprawa idzie o pół miliarda ale nasz redaktor czepia się oczywiście tych, którzy raczyli zapobiec aferze, bezcenne.

A w ogóle, a propos Drzewieckiego, to zabawne jest, kiedy uzależnia się usunięcie ze stanowiska ministra z poważnymi oskarżeniami o korupcję od zdania opinii publicznej na jego temat

Z drugiej strony, mamy przynajmniej dość czytelne kryterium odwoływania ludzi ze stanowiska. Za chwilę zrobi się plebiscyt nt. Kamińskiego i sprawa będzie załatwiona

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.