Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro_747, 22 Paź 2009, 09:10

>>mocal, 21 Paź 2009, 18:43

>

>>Dzisiaj się niewiele zmieniło, a już w zupełności mentalność lumpa pozostała... Co z tego że lump

>ma

>>tytuł naukowy i swoje lata... Dla mnie jest zwykłą szmatą...

>

>Dlaczego koledzy PiSSofile w kółko gadają schematami wszczepionymi przez ideologów IV RP?

>

>Inteligenci sa podejrzani, tytuły naukowe podejrzane podwójnie.

>

>A co to ma wspólnego z ostatnimi "aferami"?

>Sawicka była docentem? A może Chlebowski był profesorem?

>

>Sam jesteś lumpem ze swoją pogardą dla wykształcenia.

może miał na myśli "naukowców" z naszego forum propagujących słynne metody naukowe w postaci knuta i knebla?

Spirydion.

Lemingi nie mogą zrozumieć że człowiek nie klęka przed debilem i kanalią z dyplomem, za kostkę masła...

Już im nie będę proponować książki Johnsona - i tak nie zrozumieją...

Dla leminga - intelektualista to brzmi dumnie....

Dla mnie - durnie...

spirydion, 22 Paź 2009, 14:40

>

>może miał na myśli "naukowców" z naszego forum propagujących słynne metody naukowe w postaci knuta i

>knebla?

No właśnie, może naczelny naukowiec poinformuje kto był zbanowany przez ostatnie miesiące. I nie tylko przez ostatnie miesiące. Ludzie znikają cichcem bez dania racji jak w reżymach środkowej Hameryki, czy za Stalina. Podać przynajmniej jedno nazwisko zbanowanego ze strony innej niż pro PIS. O ile miał takie polityczne zainteresowania.

pershuasion.

$ przeciw orzechom że ludzie którzy nie pluli na PiS jako największe w galaktyce zagrożenie dla Polski - byli częściej banowani...

To norma...

Na POrtalach - posty w których nie bluzga się na PiS - są wywalane, za to te w których nazywa sią sympatyków PiS - PiSSmanami - co każdemu kojarzy się z sztafetami ochronnymi- wiszą i nie wadzą lemingom...

hubertus.

Dla ciebie każdy myślący samodzielnie - to wróg... Najprościej nazwać czyjeś poglądy - niezgodne z wykształciuchowską wizją świata - szambem, ciemnogrodem... Znależć racjonalne argumenty - to juz zadanie za trudne jak na umysł zniewolony lemingolozą...

>still dancing!, 22 Paź 2009, 13:41

>>Słynna sopocka kancelaria prawna, z którą w latach 1995-98 współpracował Lech Kaczyński,

>>reprezentowała w tym czasie jednego z ówczesnych potentatów na rynku automatów do gier hazardowych

>>- trójmiejską firmę Maxi Fun Group Poland.

>Doprawdy zastraszająca wiadomość. Podobno widziano też że w tej samej Biedronce w której Kaczyńska

>kupuje dla męża bułki i jajka zaopatruje się w musztardę pewien hazardowiec.

Taaa...

Filozofia Kalego w całej PiSSowskiej (czyli mikrej) okazałości ;-).

Jestem Europejczykiem.

>pershuasion, 22 Paź 2009, 15:30

>Ludzie znikają cichcem bez dania racji jak w reżymach środkowej Hameryki,

Proszę mi się tu słusznych działań najlepszego sojusznika nie czepiać. Jeszcze nam Tarczy nie dostarczą!

Jestem Europejczykiem.

>still dancing!, 22 Paź 2009, 13:53

>A znak dała ("daje znak i zaraz zacznie nowe tango grać") Gazeta Wyborcza, która opublikowała

>zdjęcia oficerów kontrwywiadu w Afganistanie.

Którzy to harcerze od Macierewicza wcześniej opublikowali swoje zdjęcia na "Naszej Klasie" :-))).

Jestem Europejczykiem.

Jaro.

Chciałeś błysnąć i znowu kupa...

Dla tamtej kancelarii - związanej z miejscem pracy Kaczyńskiego - uczelnią - LK napisał kilka opini z zakresu prawa pracy.

Gdzie tam masz jakieś powiązanie z goścmi od hazardu ?

No ale dla konsumenta Tusk Vision Network i POprawnych POrtali - to jest POważna afera...

A jakieś POwiązania samej wierchuszki Partii Oszustów z szemranymi biznesmenami - spotkania w sprawie afery hazardowej , na cmentarzu i stacji paliw - to już lemingi wyparły ze świadomości...

POdobnie lemingi już zaPOmniały że bliską koleżankę Grzesia S. - Sawicką Beatę złapano na łapówkarstwie. Teraz się lemingi wzrusszają historią "biednej" uwiedzionej cwanej zimnej baby...

Sawicka nie była żadną POsłanką z tylnego szeregu. Dzieliła biuro POselskie z Grzegorzem Schetyną i często w poprzedniej kadencji występowała z interpelacjami poselskimi - w imieniu swoim i Grzesia S. Te interpelacje dotyczyły bardzo ciekawych spraw... Bardzo blisko związanych z tym o czym mówiła Sawicka będąc podsłuchiwana... Chodzilo o służbę zdrowia i jej stwierdzenie ="Biznes na służbie zdrowia będzie robiony".

>mocal, 22 Paź 2009, 15:39

>$ przeciw orzechom że ludzie którzy nie pluli na PiS jako największe w galaktyce zagrożenie dla

>Polski - byli częściej banowani...

Kłamiesz jak PiSSowiec.

Bany były nie za opinie tylko za chamstwo.

Taki np. tomuś wypisywał takie głupoty że zęby bolały i nic. Wyleciał bo w końcu jakaś żyłka mu pękła i zaczął się zachowywać poprostu i najzwyczajniej po chamsku.

A taki np. prosty cham jacuś zdaje się dalej tu urzęduje i nic.

Jestem Europejczykiem.

Jaro.

Chciałeś błysnąć i znowu kupa...

Dla tamtej kancelarii - związanej z miejscem pracy Kaczyńskiego - uczelnią - LK napisał kilka opini z zakresu prawa pracy.

Gdzie tam masz jakieś powiązanie z goścmi od hazardu ?

No ale dla konsumenta Tusk Vision Network i POprawnych POrtali - to jest POważna afera...

A jakieś POwiązania samej wierchuszki Partii Oszustów z szemranymi biznesmenami - spotkania w sprawie afery hazardowej , na cmentarzu i stacji paliw - to już lemingi wyparły ze świadomości...

POdobnie lemingi już zaPOmniały że bliską koleżankę Grzesia S. - Sawicką Beatę złapano na łapówkarstwie. Teraz się lemingi wzrusszają historią "biednej" uwiedzionej cwanej zimnej baby...

Sawicka nie była żadną POsłanką z tylnego szeregu. Dzieliła biuro POselskie z Grzegorzem Schetyną i często w poprzedniej kadencji występowała z interpelacjami poselskimi - w imieniu swoim i Grzesia S. Te interpelacje dotyczyły bardzo ciekawych spraw... Bardzo blisko związanych z tym o czym mówiła Sawicka będąc podsłuchiwana... Chodzilo o służbę zdrowia i jej stwierdzenie ="Biznes na służbie zdrowia będzie robiony".

mocal, 22 Paź 2009, 19:04

>Jaro.

>Chciałeś błysnąć i znowu kupa...

>

>Dla tamtej kancelarii - związanej z miejscem pracy Kaczyńskiego - uczelnią - LK napisał kilka opini

>z zakresu prawa pracy.

>Chciałeś błysnąć i jak zwykle wyszedł błysk gołej d...

>A niby co ja takiego napisałem??? Tylko tyle:

>"Słynna sopocka kancelaria prawna, z którą w latach 1995-98 współpracował Lech Kaczyński, >reprezentowała w tym czasie jednego z ówczesnych potentatów na rynku automatów do gier hazardowych >- trójmiejską firmę Maxi Fun Group Poland.

>

>W Komisji Śledczej może być naprawdę wesoło :-)."

Czy ja coś piszę, że to było nie w porządku???

Piszę tylko to, co napisałem (jak zwykle zresztą) a ty dorabiasz komentarz nie do mojej wypowiedzi tylko do swojej własnej interpretacji. Skup się trochę chłopie bo za chwilę wszyscy będą się z ciebie śmiać jak z tomusia;-)!

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 22 Paź 2009, 18:59

>Którzy to harcerze od Macierewicza wcześniej opublikowali swoje zdjęcia na "Naszej Klasie" :-))).

... w ramach legendy, co oczywiście nie mieści się w głowie lemingowi.

Ale Żydowska Gazeta Dla Polaków nie zawahała się narazić żołnierzy na szwank, byleby przyłożyć wrogowi ideologicznemu.

Włodzimierz Lenin, rewolucjonista i architekt powstania Związku Radzieckiego zmarł na syfilis, którym zaraził się od paryskiej prostytutki.Lenin przejawiał wiele objawów kiły. To nie była informacja tajemna dla bliskiego otoczenie rewolucjonisty, ale pod groźbą śmierci musieli ten sekret zachować tylko dla siebie.

Jaro_747, 22 Paź 2009, 19:04

>Kłamiesz jak PiSSowiec.

>Bany były nie za opinie tylko za chamstwo.

A to ciekawe. Całkiem niedawno miotałeś tu "k**wą" w ramach kultury ogólnej i inwektywą osobistą i jakoś nie wyleciałeś za chamstwo.

Widocznie jesteś niezatapialny, korek taki, jak Schetyna.

Jaro_747, 22 Paź 2009, 19:36

>To nie było tych fotek w "Naszej Klasie" czy były, bo już zgłupiałem?

Były. W ramach "legendy" agenta a nie w rozumieniu że to nieprawda.

Jaro_747, 22 Paź 2009, 09:12

">>jeżeli rzeczywiście ten lowelas przedtem zajmował się czymś ważnym to zasłużył sobie na Nagrodę

>>Darwina.

>

>Chyba raczej nie on tylko jego przełożeni."

Oni tez, ale przede wszystkim on. Jeżeli się zgodził wziąć w czymś podobnym udział, a wcześniej naprawde zajmował się poważnymi sprawami to albo oszalał, albo był i jest idiotą

Wódz dał głos w obronie swojego człowieka. Podobne przyciąga podobne...

"Jest jedna metoda, by te wszystkie spory rozwiązać: dobra komisja - powiedział Jarosław Kaczyński (...) - Dokumenty mogą być teraz, mogą być później przygotowane, różnie może być - mówił prezes PiS dodając, że chciałby, by "wszystko zostało wyjaśnione" w komisji śledczej. Dodał, że z Mariuszem Kamińskim "jest jak z policjantem, który wykrył przestępstwo, a potem jego się ściga".

- Jestem dumny z człowieka, który wykrywał afery w moim rządzie i wykrywa w rządzie następcy. To po prostu ideowy człowiek - mówił szef PiS o Kamińskim. - Jestem zaskoczony, że niektórzy się go boją."

Włodzimierz Lenin, rewolucjonista i architekt powstania Związku Radzieckiego zmarł na syfilis, którym zaraził się od paryskiej prostytutki - informuje "Daily Telegraph".

Helen Rappaport, uznana historyk i pisarka, powiedziała, że dokładna analiza książek, gazet i czasopism, które ukazały się ostatnimi latami wyraźnie wskazują, że Lenin nabawił się choroby przenoszonej drogą płciową, która w konsekwencji spowodowała jego zgon.

Pisarka wskazała także, że Lenin przejawiał wiele objawów kiły. To nie była informacja tajemna dla bliskiego otoczenie rewolucjonisty, ale pod groźbą śmierci musieli ten sekret zachować tylko dla siebie.

Prawdopodobnie, jak przekonuje Rappaport, Lenin zaraził się syfilisem od prostytutki podczas pobytu w Paryżu w 1902 roku.

Z oficjalnych dokumentów wynika natomiast, ze Lenin zmarł na skutek trzech odniesionych wcześniej zawałów oraz na skutek przeprowadzonego nieudanego zamach na jego życie w 1918 roku. Tuż przed śmiercią był sparaliżowany i niemy - podaje "Daily Telegraph".

Włodzimierz Lenin nie byłby pierwszą osobą podejrzewaną o śmierć przez syfilis. Inne udokumentowane przypadki mają dotyczyć Henryka VIII, Iwana Groźnego czy Napoleona Bonapartego.

meloman 62, 22 Paź 2009, 20:40

>nie wiedziałem, że znasz tak dobrze sposoby działania CBA i wiesz, jak wykorzystywali zgromadzona

>broń.

Broń mieli (jakąkolwiek)! A to gady!

Nie to co Milicja Ludowa, która nawet pałek nie posiadała (na początku, bo przecież ludowa milicja z pałkami na swoją własną klasę chłopa i robotnika - toż to absurd, potem okazało się że pały muszą być).

A ja pamiętam jeszcze jak w 1992 Macierewicz "zwariował, podpalił Kampinos i na czele Jednostek Nadwiślańskich szedł na Belweder". Tak twierdził Kuroń pamiętnej Nocy Czerwcowej a nam, maluczkim, nie wypada w to wątpić.

Jaro_747, 22 Paź 2009, 19:14

>Skup się trochę chłopie bo za chwilę wszyscy będą się z

>ciebie śmiać jak z tomusia;-)!

a o jumbusiu juz dzieci na onecie wierszyki opowiadaja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"Ledwie słoneczko uderzy w szyby złocistym promykiem, budzę się rzeski i świeży z antypaństwowym okrzykiem"

Tak powiedział Tuwim, najwyraźniej mając na myśli Kamińskiego. Poecie wypada, ale czy politykowi? Zwłaszcza takiemu, któremu w czasach, gdy rządził jego patron, działalność rządu jakoś nie przeszkadzała.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.