Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wara

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27030-100009986 1268259123_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jacch, 10 Mar 2010, 23:09

>>mylisz się. Jestem człowiekiem, a nie programem.

>

>Zaprzepaściłeś ostatnią szansę wyjścia z tego "z twarzą"...teraz wiadomo ze skoro nie jesteś bootem

>to jesteś idiotą.

Na szczęście nie jestem tobą - to byłoby zbyt straszne. Wierz mi, że w stosunku do ciebie powiedzenie "ty idioto" jest sporym, choć niezasłużonym komplementem.

Od razu wyczułem tego PiSSowskiego frustrata. Następny popierdoleniec zamulający forum przeżutym gównem. Poprzednie klony jakieś bardziej udane były - ten śmierdzi na milę frustracją ale i tak jacuś z nowym doznają radosnych erekcji na widok swojaka-buraka.

Jestem Europejczykiem.

znowu muł pancerny z fotkami i szablonami przyczłapał

horstek PiSkoledzy z okolicy mają partyjny nakaz udostępnienia komputerów?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

narodowi pieniacze tym razem Litwin gardzi wami

"Litewski europoseł Vytautas Landsbergis powiedział, że w obawie przed Polakami na Wileńszczyżnie nie można pozwolić na bezpośrednie wybory merów. Jego zdaniem, na Wileńszczyżnie wciąż narasta problem polskiego nacjonalizmu, a Polacy nie odnoszą się zbyt dobrze do Litwinów, którzy na tych terenach stanowią mniejszość.

Na Wileńszczyźnie od kilkunastu lat dominuje Akcja Wyborcza Polaków na Litwie. Vytautas Landsbergis uważa, że należałoby ustawowo chronić mniejszość litewską w rejonach wileńskim i solecznickim, w których Polacy stanowią od 60 do 80 procent mieszkańców. W wywiadzie dla polskiego radia "Znad Wilii" europoseł wyraził obawę, że pośpieszna zmiana ordynacji wyborczej mogłaby doprowadzić do powstania dynastii merów."

skąd ta usłużność? po kiego Polacy mają za friko rozpowszechniać, powiedzmy umownie, litewski punkt widzenia; niech Litwini firmują i ponoszą całkowite koszty takiej działalności

a swoją drogą przypomina mi to mentalność targowiczan, tout proportion gardé, którzy i z diabłem zawarliby pakt, byle dokopać nielubianemu ziomkowi, frakcji politycznej, wybić własne korzyści, nawet za cenę ostrej kolaboracji

bardzo to postmodernistyczne i ahistoryczne, a dla mnie zatrważające, bo widzę armię lemingów gotowych na sygnał pociągnąć do morza... a może to oczyści naszą nację?

na opolszczyźnie są dwujęzyczne drogowskazy, a nawet tabliczki na urzędach władzy lokalnej (!), dzieci nie mogą uczyć się angielskiego w szkole, bo demokratycznie ustalono iż będzie nauka niemieckiego, a na drugi zachodni język nie ma środków, sal, nauczycieli (niepotrzebne skreślić); oczywiście wszystkiemu są winni wredni Polacy dążący do adbudowania dynastii Jagiellonów, by zgotować Niemcom drugi Grundwald

"Polityk lewicy, który przekroczyłby taką granicę i poparł koalicję z PiS, byłby świnią i nie powinien być politykiem lewicy - tak w Programie I Polskiego Radia Włodzimierz Cimoszewicz skomentował pojawiające się głosy o możliwości koalicji PiS z SLD.

Jako wariant rzeczywistej polityki nie wyobrażam sobie tego. Nawet pomimo tego, że ta skrajna prawica pisowska jest momentami bardziej lewacka niż lewica."

Już nikt z biednym Jarkiem nie chce gadać a on przecież taki mądry i dobry ;-).

Jestem Europejczykiem.

wojciech iwaszczukiewicz, 10 Mar 2010, 22:46

>Czy należysz do tej sfrustrowanej grupy rodaków,którzy nie zaznali luksusów Egiptu?

Najbardziej sfrustrowany jest redaktorek z TVN który dziś rano pomstował jakoby mowa Kaczyńskiego o Egipcie była w istocie wezwaniem do wyjazdu na Madagaskar.

wojciech iwaszczukiewicz, 10 Mar 2010, 08:47

> Poglądy liberalne z definicji

>oznaczają tolerancję dla inaczej myślących.Czyli jeżeli ktoś jest liberałem to jest tolerancyjny a

>jeżeli nie jest tolerancyjny to nie jest liberałem.

Sęk w tym że szyld "liberalizm" dawno już został skradziony przez czerwonych i tyle w nim tolerancji co w sowieckim komunizmie wolności i pokoju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.