Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Bojkot Palikota. "Jak się teraz czujesz?"

Lubelskie gazety donoszą, że pod domem Janusza Palikota odbyła się pikieta, podczas której noszono transparenty m.in. z tekstem "Lublin przeprasza za Palikota". W Urzędzie Miejskim, gdzie wyłożono księgę kondolencyjną krzyczano do posła: "Jak się teraz czujesz? Załóż czerwoną koszulę!".

http://www.dziennik.pl/polityka/article588643/Bojkot_Palikota_Jak_sie_teraz_czujesz_.html

pamietajc akcje pod sadem w obronie pewnej gazety i pewnego ksiedza w sprawie A. Tysiac jeszce mozna sie bedzie troche na napatrzec.na te sztandary,młodziez ,babcie dziadki i zyrafy.

Gość

(Konto usunięte)

Bojkot Palikota. "Jak się teraz czujesz?"

Lubelskie gazety donoszą, że pod domem Janusza Palikota odbyła się pikieta, podczas której noszono transparenty m.in. z tekstem "Lublin przeprasza za Palikota". W Urzędzie Miejskim, gdzie wyłożono księgę kondolencyjną krzyczano do posła: "Jak się teraz czujesz? Załóż czerwoną koszulę!".

http://www.dziennik.pl/polityka/article588643/Bojkot_Palikota_Jak_sie_teraz_czuj...

wisz jakcik mogie ci prztoczyc co wołali za A Tysiac elektoraci .Tyle ze nie mam sumienia.No i dobrze ze A Tysiac zyje.Bo przreciez eletoraci musieli by sie zapluc na smierć z zalu.

od dłuzszego czasu mam problem z psem.Od parunastu lat czyta ze Poslowie to debile i zlodzieje.Biora kase, nic nie robia,wysiaduja, kłoca sie , banda jedna.Teraz slyszy ze zginał kwiat inteligencji,bohaterzy.pies jest zagubiony.Przestał jeść...

muls, 16 Kwi 2010, 20:12

>od dłuzszego czasu mam problem z psem.Od parunastu lat czyta ze Poslowie to debile i

>zlodzieje.Biora kase, nic nie robia,wysiaduja, kłoca sie , banda jedna.Teraz slyszy ze zginał kwiat

>inteligencji,bohaterzy.pies jest zagubiony.Przestał jeść...

Czy pies czytał Szwejka? Jak przeczyta zacznie jeść!

>Redaktor, 16 Kwi 2010, 19:52

>"krzyczano do posła: "Jak się teraz czujesz? Załóż czerwoną koszulę!".

Znakiem firmowym Garibaldiego była czerwona koszula.

Palikot polskim Garibaldim? Czyżby miał zjednoczyć Ojczyznę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

jak dla mnie ZACUCHNELO w 12 godziny po katastrofie.Niektorzy do dzisiaj zaciskaja nos udajac Park Miejski a reszta cuchniecie bierze za dobra monete, mówiac ze dla nich...przestało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.