Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Wracając do telewizji publicznej to jedynki nie da sie już zupełnie ogladać!Przypominaja się czasy stanu wojennego.Tyle,że jak uczy najnowsza historia ten kto ma telewizje publiczną i poparcie KK....przegrywa wybory!>

Wg ciebie wygra gazeta wyborcza i tvn24 wespół z tokfm (I ICH, POŻAL SIĘ BOŻE, SYMPATYKAMI jak muls, jaro i mandaryn).

Zapewne nie wymieniłem wszystkich, ale lista jest otwarta."

bystrzaku przegrywa "gazeta wyborcza i tvn24 wespół z tokfm" i kto wygra?

ty z ojcem rydzykiem solidarnościa śniadka i wszelkiej maści narodowe bezmózgi z kandydatem z testamentem?

zaczyna się zgodnie z planem dzisiaj kandydat brata ma publicznie zabrać głos

Oczywiście zabierze głos i nie odpowie na żadne pytanie...państwo rozumieją jego trudną sytuację itd.

Gość

(Konto usunięte)

...Co na to Pani Profesor? Teraz wypadałoby napisać, że mafia polityczna schroniła się w BBN ;-)...

Niekumaty jaro, a może w policji, albo prokuraturze?

Nie doczytałeś, że weszli tam razem, czy jak zawsze coś insynuujesz?

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Maj 2010, 07:43

>Wracając do telewizji publicznej to jedynki nie da sie już zupełnie ogladać!Przypominaja się czasy

>stanu wojennego.Tyle,że jak uczy najnowsza historia ten kto ma telewizje publiczną i poparcie

>KK....przegrywa wybory!

dzisiaj "Kwadrans po ósmej" dalo sie ogladac i mozna zrozumiec skad biora sie powyzsze sady "salonowcow"

Nie będę ci jacuś tłumaczył o co chodzi, bo widać, ze masz kłopoty ze zrozumieniem CZEGOKOLWIEK.

Przypomina mi się rozmowa serwisanta z klientką-blondynką:

"Większość rozumie za pierwszym razem a ja Pani już trzeci raz tłumaczę..."

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Zdaniem Schetyny PiS przed wyborami "chce pokazać twarz nieprawdziwą". - Pani Kluzik-Rostkowska i Paweł Poncyljusz, to zacieranie śladów i pokazywanie innej twarzy, ale to nie jest prawdziwa twarz PiS-u. Prawdziwą twarzą jest Jarosław Kaczyński. To nie kwestia zewnętrznych oznak czy obrazu, ale kwestia charakteru i politycznego planu. On się nie zmienia. ___Kampania będzie służyć temu, żeby opisać i rządu PiS-u, i program PiS-u, i plan PiS-u. Będziemy to robić, ale w sposób spokojny i subtelny - zapewniał Schetyna__...

Czyli jak zawsze, jedyny plan dla Polski według PO to wygrać z PiS.

Mam nadzieję, że ludzie tym razem nie dadzą się nabrać na czarny pijar.

>Nowy2, 6 Maj 2010, 10:43

>> jacch, 6 Maj 2010, 10:31

>

>ale byl ktos juz wczesniej, bo nie bylo rzeczonego laptopa

A może miał go ze sobą, albo zostawił u kochanki, a może dał wnukom do zabawy?

NIE, KTOŚ BYŁ WCZEŚNIEJ!

A potem PiSSmaki dziwią się, ze ktoś im wytyka paranoję.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dobrze, że do grobu nie wpadli. Do Głódzia mogli pójść po pogrzebie:)

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Doskonała współpraca?

Prokurator generalny RP Andrzej Seremet ma nadzieję, że dowody w sprawie, o które do strony rosyjskiej zwróciła się strona polska, zostaną przekazane jak najszybciej. Seremet zapewnił, że prokuratura generalna RP czyni wszystko, żeby wyjaśnienie przyczyn katastrofy prezydenckiego Tu-154M pod Smoleńskiem nastąpiło jak najszybciej.___ Współpracę z rosyjską prokuraturą określił jako doskonałą.___

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7848212,Rosyjski_prokurator_o_sledztwie__Niczego_nie_ukrywamy.html

=======================

Polska prokuratura jest ślepa i głucha w sprawie katastrofy pod Smoleńskiem. Nie dostaje żadnych nowych dowodów. A prokurator, który przebywa w Rosji, nie jest dopuszczany do przesłuchań świadków. Śledczy podejrzewają, że to efekt decyzji przełożonych ich rosyjskich kolegów.

.... Zespół prokuratorów zastąpił jeden oskarżyciel - płk Jarosław Ciepłowski z Naczelnej Prokuratury Wojskowej. Jaka jest jego rola?

Tak naprawdę żadna. Ciepłowski nie bierze bowiem udziału w czynnościach śledczych rosyjskiej prokuratury. Czy może np. asystować przy przesłuchaniu świadków? "Nie. Płk Ciepłowski nie bierze udziału w czynnościach rosyjskich oskarżycieli" - potwierdza nasze informacje płk Zbigniew Rzepa, rzecznik prasowy Naczelnej Prokuratury Wojskowej. Zatem jaka jest rola polskiego prokuratora? "Monitoruje postępowanie rosyjskie, wypełnia też rolę oficera łącznikowego" - dodaje płk Rzepa...

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article601014/Polscy_prokuratorzy_odcieci_od_d...

==============

Więc białe jest białe, czy czarne?

Może który z pełowców wytłumaczy, wy w tych matactwach jesteście już mistrzami.

>jacch, 6 Maj 2010, 10:54

>Doskonała współpraca?

Już dawno temu pisałem, żeby wysłać na Smoleńsk zagończyków na pancernych Meleksach pod wodzą posła Karskiego znanego z doskonałego opanowania tego pojazdu (dla niezorientowanych zdobywca Grand Prix Cypru w tej kategorii pojazdów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

jak w koncu do q..y nedzy faktycznie jest?

>>Jak informuje "Dziennik Gazeta Prawna" prokuratorzy wojskowi, którzy prowadzą polskie śledztwo w sprawie katastrofy, wciąż nie mają dostępu do rosyjskich dowodów. Bezskutecznie wysłali trzeci wniosek o pomoc prawną do Rosji. Zwrócili się o oryginały taśm z rejestratora, który nagrywał rozmowy i dźwięki z kabiny pilotów. Do tej pory w materiałach polskiego śledztwa nie ma nawet stenogramu z nagrania z tego, co się wydarzyło w kabinie pilotów w ostatnich 30 minutach przed katastrofą!

"Z początku zwykli, szeregowi prokuratorzy rosyjscy nam pomagali. Udostępniali dokumenty, pokazywali swoje dowody. Ale z biegiem czasu już nie byli tacy skorzy do pomocy. Słyszeliśmy: "nielzia, tielefon", i nasi rozmówcy znacząco podnosili palec w górę. Odczytaliśmy to tak, że przełożeni rosyjskich prokuratorów nie zgadzają się, by udostępniać nam kolejne dokumenty, dowody" - relacjonuje "Dziennikowi" jeden z kilkunastu wojskowych prokuratorów, którzy pracowali w Rosji.

jacch, 6 Maj 2010, 10:56

>Hmmm. Ty dalej nie łapiesz kontekstu...ale numer :)

Jacuś drogie forumowe dziecko specjalnej troski. Ja NAPRAWDĘ rozumiem o czym piszę. Jeżeli TY nie rozumiesz pewnych subtelności to trudno, nie moja wina, może zawiódł system oświaty, może doskwierają niedostatki intelektu. Jak masz coś do powiedzenia to proszę bardzo, jak nie to nie męcz nas wszystkich jałowym marudzeniem. Bez odbioru.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

dzambo, popatrz na swój wpis powyżej Nowego.

Jesli się przestaniesz zachowywać jak dureń, to nikt cie za takiego nie bedzie uważał.

Idiota kręci kółeczka patykiem w błotku i tez mu się wydaje, że pisze. Ba! Mysli, że wie co pisze.

wladz, 6 Maj 2010, 11:23

>Nowy2 co tam znowu...już wiadomo kto osobiście zdecydował o odlocie późniejszym od planowanego

>przez wojsko?

w przedluzony weekend wyjezdzalismy z tesciowa na cmentarz. mimo, ze spoznila sie o kwadrans, to jednak zyjemy

>Nowy2, 6 Maj 2010, 11:41

>wladz, 6 Maj 2010, 11:23

>

>>Nowy2 co tam znowu...już wiadomo kto osobiście zdecydował o odlocie późniejszym od planowanego

>>przez wojsko?

>

>w przedluzony weekend wyjezdzalismy z tesciowa na cmentarz. mimo, ze spoznila sie o kwadrans, to

>jednak zyjemy

Byłeś z teściową samolotem w Smoleńsku?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.