Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Wracając do rewelacji o Bartoszewskim: to jak ta tajna organizacja, która była tak tajna, że się nigdy nie zawiązała. Straszna wypowiedź słyszana przez utajonego kolegę dziennikarza tak tajnego, że się nigdy nie ujawni. Z obawy przed represjami. Salonu zapewne. Będą go bić wałkiem od kanapy w Salonie24. Chłopaczki, wolaczki...

Komorowski to taki sam tuz intelektu jak kaczyński. Rany boskie...

"Marszałek był pytany o możliwość przełożenia wyborów prezydenckich w związku z ewentualnością wprowadzenia stanu wyjątkowego z powodu zagrożenia powodziowego.

- Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku, więc nie słyszałem od dłuższego czasu o zjawiskach powodziowych, które by trwały dłużej niż tydzień, czy dwa - mówił marszałek. Komorowski przypomniał, że do wyborów prezydenckich mamy jeszcze ponad miesiąc."

mysle ze to nie ostatnia rewelacja.Generalnie mnie odpowiada ZYWA reakcja człowieka.Oddajaca jego osobowośc i nastrój.O ile za tym stoi tez madrośc i inteligencja.Takie...taki zamach jaki prezydent.czy to nie jest...poezja.

Gość

(Konto usunięte)

jozwa maryn, 18 Maj 2010, 13:02

>Znowu, cham, cham... Nie cham, tylko zdemaskował.

zdemaskowć sobie mógł,

ale zachowywał się po chamsku, pluł, agresywnie gestykulował, obrażał, szydził, naśmiewał się i cieszył się z cudzego nieszczęścia - mógłbym pisać co o nim sądzę, ale użyją tylko jednego słowa: CHAM

a wszystko że tolerowaliśmy Wałęsę, Leppera, i tym podobnych

• Redaktorzy

O, i jeszcze agresywnie gestykulował, pewnie wygrażał pięścią? Hitler jakiś normalnie. Ale podziwiam to zainteresowanie kampanią PO, ja tego w ogóle nie oglądałem, słyszałem tylko Bartoszewskiego w samochodzie w radio. Powiedz mi może w takim razie, co mówiła Maja Komorowska?

• Redaktorzy

My, czyli chyba b-cia Rojek. Najpierw Wałęsę tolerowali, służąc mu z kancelarii, portem Leppera, dwukrotnie ofiarowując mu stanowisko premierowskie. Prawdę mówiąc, bez Kaczyńskich w ciągu ostatnich 20 lat nic się w Polsce nie działo, od Okrągłego Stołu począwszy na tej nieszczęsnej prezydenturze skończywszy. I słusznie, bo oni są jakąś tam emanacją części cech narodowych, to zdrowo popatrzeć czasem z zewnątrz na zaciętego, nieudacznego kurdupelka, jakiego przeciez także nosi się w sobie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.