Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bartasxx

tatuaz to dla Ciebie moda-to naprawde jestes niezly w mysleniu

-dla mnie to oszpecenie wlasnego ciala-po prostu glupota-co to maorys jakis jestem abym byl dla-

-tamtego spoleczenstwa kultowym,badz waznym w jakiejs wiosce.

kiedys tatuaze robili wiezniowie z nudow-teraz zwykli ludzie z glupoty,aby zablysnac.tylko po co??

Sa inne mozliwosci dowartosciowania samego siebie-nie poprzez podziargane cialo.

BARTASXX-masz tatuaz,czy nie??-bo ja nie mam i zycie spedzilem do tej pory na bardziej ciekawszych

rzeczach,jeszcze spytam,czy podobala by Ci sie Twoja zona w wieku np.55 lat z wieloma tatuazami na

swoim ciele???Moda i madrosc chlopie-to jest to!!!

Tak jest w POLSCE-brak hut,brak swoich cementowni,brak przemyslu jakiegokolwiek-moda PANIE taka.

• Redaktorzy

"...nie mógł się dogadać z Kaczyńskimi dla których największą wartością polityki okazał się jej sportowy charakter, a cele programowe stały się drugorzędne."

Co szczególnie satyrycznie widać w ostatnich dniach. Niezależnie od pobudek, ludzie Tuska nie ruszyli w konkury tak ogniście, jak Atrakcyjny Jarosław.

wladz, 26 Cze 2010, 21:25

>"Szkoda że Kaczyński poszedł w kierunku populizmu"

>

>kiedy było inaczej?

Było nieco inaczej przed wyborami podczas których ludzie głosowali na PO i PiS w przeświadczeniu że te partie utworzą koalicję. Były całkiem konkretne dyskusje programowe. PiS dostając w wyborach więcej głosów niż się spodziewał poczuł wiatr w żaglach i zażądał więcej władzy niż wcześniej to ustalali z PO. Platforma z kolei uznała to za złamanie wcześniejszych ustaleń i od tej pory mamy nawalankę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb

zupełnie inną mam optykę poczynań prezesa i PiS.Nawet w czasach gdy brylował jeszcze nie ośmieszony nieudolnym sprawowaniem władzy podczas telewizyjnej debaty przed wygranymi wyborami parlamentarnymi Gronkiewicz próbował porozmawiać poważnie o gospodarce i otrzymał propagandowe slogany.Nie przypominam sobie jakiejkolwiek merytorycznej debaty z udziałem Jarosława Kaczyńskiego.Nawet przed komisjami śledczymi merytorycznie odpowiadał tylko o technicznym funkcjonowaniu rządu.Było tego z 20% reszta to populistyczna nagonka na Tuska.

wladz

bylem-nawet teraz jeszcze nie stary,ale co to ma wspolnego z glupota.

polityka-piekny temat,bo nawet palanty gminne czyli radni sa partyjni-taka moda od czasow komuny

zostala rodakom,a samorzadowiec to powinien pracowac spolecznie.

stary audiofil

nawet przez chwilę myślałem,że z tobą można podyskutować.No ale cóż myliłem się!Preferujesz jednak zwykły,tani antysemicki bełkot.

Naprawdę jesteś stary i dodatkowo tetryk dodatkowo piszesz takie głupoty, że śmiem wątpić , że jesteś człowieku z tego świata. Patrząc na twoją opinię na poruszony temat de-facto jesteś odbiciem lustrzanym części naszego społeczeństwa,(na szczęście coraz mniejszej) ale oczywiście rozumiem , że w taki sposób oceniasz ludzi oraz świat- jednych na jedną półeczkę innych na drugą. Własnie takiej wizji świata w wydaniu Jarka .K. można się obawiać to jest właśnie dzielenie społeczeństwa . Rozumiem w tym wypadku Twoje poglądy to DZIELIĆ. Jeżeli chodzi o tatuaże -mam owszem 7 nawet mam 35 lat jestem wykształciuchem ba nawet mam szkoły podyplomowe mam dwójkę dzieci 7 i 15 lat pracuję w służbach mundurowych ba co więcej część kolegów w jednostce ma tatuaże mają rodziny dzieci pracują ciężko dla kraju i dla siebie oczywiście -a ty co robisz dla Polski? ....a mam jeszcze dom , samochód wszystko zapracowane uczciwą pracą oprócz tego mam również wiele innych zajęć pracuję społecznie pomagam dzieciakom z rodzin patologicznych, pomagam nauczycielom rodzicom-staram się . Moim hobby jest ogródek pielęgnuje roślinki gdzie tu dopiero czuję się dowartościowany,uprawiam sporty siłowe od 15 lat i jeszcze audio. A jednak tatuaże mam -a wiesz dlaczego -ponieważ mi się podobają i tyle ot cała filozofia. Jednak idąc Twoim tokiem myślenia bez urazy jesteś "głupi" ponieważ nie masz tatuaży. A co do żony 55-letniej wytatuowanej być może byłaby dla mnie bardziej atrakcyjna niż np Twoja małżonka w wieku 20 lat-kwestia spojrzenia na świat; Rozumiem ,że idealne dla Ciebie byłoby społeczeństwo takie gdzie unormowane byłyby gusta np: Pana Prezydenta czy prezesa.

bartasxx

Trochę dystansu i luzu.Po co to napinanie?Wyzywanie innych?Z twojej wypowiedzi wynika,że każdy kto nie posiada tatuaży jest głupi.Myślę,że nie to chciałeś napisać.Mogę się mylić?

wladz, 26 Cze 2010, 22:15

>zupełnie inną mam optykę poczynań prezesa i PiS.

Co do prezesa się zgadzam. PiS jako partia miał kilku ciekawych polityków, w później odsuniętych w cień w efekcie czego emigrowali.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

chyba zbyt poważnie traktujesz podobne wpisy...w tak czystej formie antysemityzm to już tylko u arabów ma jakieś znaczenie a stary audiofil pielęgnuje przedwojenną szkołę "bić żyda"

wladz

- wypaczasz historię (na podstawie postaci Piszczyka zapewne)

nikt przed 39r. nie znał hasła "bij żyda" - było dokładnie inaczej

"wasze ulice nasze kamienice" i tak było do komuny - pełna symbioza a każdy pilnował swego

i komu to przeszkadzało

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

bartasxx

Na fiutku sobie zrob tatuaz wtedy synku blysniesz.Widzisz jak wyczulem,ze masz tatuaze modnisiu.

A przed starym mimo ze uprawiasz sporty i ogrodek bys po prostu pekl jak banka mydlana.

stary audiofil nawet gdybym ich nie miał w żadnym wypadku się z Tobą nie zgodzę to ,że je mam nie ma tu nic do rzeczy Ty po prostu dzielisz ludzi i tyle a to źle świadczy o człowieku

mamel

Było dokładnie inaczej tzn. to Żydzi bili Polaków,na uczelniach getto ławkowe dotyczyło Polaków i to Żydzi wybijali szyby w polskich sklepach.Ciekawe na jakich filmach się wychowałeś?

Hasło " bij Żyda" pojawia się już w XVIII wiecznych pamietnikach Kitowicza.

stary audiofil

"A przed starym mimo ze uprawiasz sporty i ogrodek bys po prostu pekl jak banka mydlana."

he he a ten wpis jest super żywcem wzięty z ulicy , który słyszę bardzo często w moim kierunku wypowiadają go najczęściej młodzi często naćpani ,pijani, agresywni nie rzadko wytatuowani tak reagują na mundur -gratulację stary audiofilu popisałeś się

wojciech iwaszczukiewicz, 26 Cze 2010, 23:14

>Hasło " bij Żyda" pojawia się już w XVIII wiecznych pamietnikach Kitowicza.<

chcesz bić biedny, chory, bity - tak trzymaj, masz prawo, tylko nie narzekaj

ja wole być piękny, zdrowy i bogaty - Amen

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.