Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wladz-szukasz sprzymierzencow,piszac-

-odblokowac mulsa!!jako jedyny ma patent na idiotow na forum

Uwazaj smyku,bo JOZWA do taczki przeznaczonej dla Ciebie pompuje juz powietrze!!!

W jednej taczce nie chcial z Toba jechac nawet Muls-czujesz temat dlaczego???

Ciagle powielasz te same spiewki jak........kataryniarz-nudny juz jestes,bardzo nudny!!!

yunnan tea

Tylko Komorowskiemu w natloku zajec ,bo i niewojskowy marszalek-dalej tudziez prawie prezydent-

-a tak naprawde to mysliwy.

Aha jeszcze najsmiesniejsze Lupaszka mu sie pomylil z gazem z lupkow-ale w kazdym temacie udaje

wszystkowiedzacego-wszystkie funkcje umie i podola-jak k**wa za komuny-niezastapiony.

• Redaktorzy

Yunnan, przypomnę fragment własnego postu sprzed 10 stron:

"[...] Uporczywe kolportowanie na forum jawnych kłamstw lub niepotwierdzonych zarzutów (Komorowski agent/Kaczyński morderca) również może być powodem blokady. Czy w tej chwili wszystko jest jasne?"

Objaśniam w przystępnej formie: skoro oburzasz się na niemoralne ataki na polityków, którzy ci pasują, sam powstrzymaj się od kolportowania wyssanych z palca historii o ludziach, którzy ci dla odmiany nie leżą. Jest to ten rodzaj nauki, jaką Staś Tarkowski udzielał przedstawicielowi plemienia Wa-hima, o imieniu Kali. Było to pi razy oko sto lat temu i przez ten czas można już było sobie przyswoić pewne ogólne zasady.

Po pierwsze: przytoczyłem żródło.

Po drugie napisałem, że w to nie wierzę:-)

A po trzecie: przejrzyj swoje posty („sprzed 10 stron”), po których, na twoim miejscu, „zsanowałbym” się z 5 razy.

• Redaktorzy

Przy okazji, pozwolę sobie uprzedzić ewentualny kolejny tego typu wklej dla pierwotniaków. Otóż od pewnego czasu ktoś kolportuje w sieci fałszywkę, jakoby B.Komorowski przywłaszczył sobie tytuł oraz herb rodowy, co mają potwierdzać "autorytety heraldyczne", a zwłaszcza (jako jedyny wymieniony z nazwiska) specjalista heraldyk, dr Minakowski. Otóż zaciekawiony tematem zajrzałem do oryginalnego opracowania dr Minakowskiego, i okazało się, że w oryginale jest odwrotnie: żadnego przywłaszczenia, żadnej kradzieży tytułu, wszystko normalnie. Powołwanie się na Minakowskiego w tym kontekście poważnie narusza jego autorytet naukowy i na dobrą sprawę powinien on podać fałszerza do sądu, ale cóż - jest on oczywiście anonimowym internautą.

• Redaktorzy

Yunnan: podawanie w całej rozciągłości fałszywej informacji z małym dopiskiem na końcu "ja w to nie wierzę" jest chwytem obliczonym na przygłupów. Chyba nisko sobie cenisz forumowiczów.

• Redaktorzy

Yunnan, zrób to proszę za mnie: przytocz te fałszywe, poniżające Kaczyńskiego informacje, które podałem w dyskusji. Tylko bez mydlenia oczu kotem. Kota to mam własnego.

Jozwa przyznaj, cytat Yunana zepsuł Ci poranną kawkę. To może dla przypomnienia cytat z wiarygodnych i sprawdzonych źródeł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Cytat Yunnana nic mi nie zepsuł, bo świetnie go znam. Zmartwił mnie tylko prymitywizm moralny tricku "poczytajcie-to-straszne-ale-ja-w-to-nie-wierzę".

jozwa, pozwól, że zacytuje klasyka

"[...] Uporczywe kolportowanie na forum jawnych kłamstw lub niepotwierdzonych zarzutów (Komorowski agent/Kaczyński morderca) również może być powodem blokady. Czy w tej chwili wszystko jest jasne?"

Jakie stosujesz kryterium potwierdzenia zarzutów? Osąd własny? Proces sądowy zakończony prawomocnym wyrokiem?

• Redaktorzy

Cles, od tego właśnie są moderatorzy. Jeśli uważasz, że należy publikować u nas takie rzeczy, to twoja sprawa. Regulamin jest innego zdania. Są fora, gdzie możesz pisać rzeczy zaskarżalne nie przejmując się konsekwencjami. My mamy inne podejście. Może niedostatecznie, ale staramy się, aby nikt nie mógł powiedzieć, że na Audiostereo panuje dzicz. Jeśli to dla ciebie problem, to dla ciebie. Mnie nic do tego.

jozwa maryn, 29 Cze 2010, 11:59

>Cles, od tego właśnie są moderatorzy. Jeśli uważasz, że należy publikować u nas takie rzeczy, to

>twoja sprawa. Regulamin jest innego zdania.

jozwa póki co nic nie uważam. Zadałem Ci pytanie jakie stosujesz/stosujecie kryterium co jest "niepotwierdzonym zarzutem". Wiesz to bardzo wygodna formułka. Do narzucania własnego zdania.

• Redaktorzy

"Zadałem Ci pytanie jakie stosujesz/stosujecie kryterium co jest "niepotwierdzonym zarzutem".

W takim razie wyjaśniam w przystępnej formie: jeśli wpisujący nie przedstawi dowodów, albo nie są one powszechnie znane, to jest to zarzut niepotwierdzony do czasu, aż się ewentualnie potwierdzi. Moderacja nie stara sie wymnyślać innych procedur ponad te, które opracowali jeszcze Rzymianie. Dlatego właśnie wylatują stąd wpisy fanatyków zarówno Kaczyńskiech, jaki i Antykaczyńskich. Jeśli ci to nie odpowiada, bo na przykład lubisz, kiedy panuje tutaj bagno, to trudno, ale moderacja nie solidaryzuje się z twoim poglądem, bowiem moderacja jest właśnie po to, żeby tu bagna nie było.

cles, 29 Cze 2010, 11:39

>To może dla przypomnienia cytat z wiarygodnych i sprawdzonych źródeł

Czy uważasz że wynik sondażu który się nie sprawdził jest dowodem na kłamstwo czy manipulację?

A może raczej nie rozumiesz co oznacza słowo "sondaż"?

Otóż (za wikipedią):

"Sondaż jest to badanie opinii publicznej, rodzaj badań statystycznych mający na celu określenie preferencji danej grupy ludności.

Sondaż nie daje pełnego obrazu, a jedynie przybliżony wynik. Stanowi jednak silny wyznacznik trendu. Stosowany jest w wielu dziedzinach, m.in. w handlu do badania preferencji konsumentów, w okresie poprzedzającym wybory (sondaż wyborczy).

Prawidłowo przeprowadzony sondaż powinien uwzględniać różne grupy społeczne, wiekowe i zawodowe. W Polsce badaniem opinii publicznej i przeprowadzaniem sondaży zajmuje się wiele wyspecjalizowanych firm, m.in. Centrum Badania Opinii Społecznej (CBOS), Ośrodek Badania Opinii Publicznej (OBOP), PBS DGA."

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

jozwa maryn, 29 Cze 2010, 12:30

Jeśli ci

>to nie odpowiada, bo na przykład lubisz, kiedy panuje tutaj bagno, to trudno, ale moderacja nie

>solidaryzuje się z twoim poglądem, ...

To jest nieuzasadniony zarzut. Proszę tę część wpisu usunąć. Nienawidzę bagna.

mam nawet kandydatów do komitetu olimpijskiego....czy jeden z nich nie był reprezentantem RFN na igrzyskach olimpijskich

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.