Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"TVN24 dotarł kilka dni temu do nowo odczytanych zapisów z czarnych skrzynek rozbitego 10 kwietnia prezydenckiego TU-154. Dziś stacja zdecydowała się ujawnić nowe fragmenty stenogramów, nie podając jednak swojego źródła."

PiS wcześniej od nas poznał treść odczytanych stenogramów i klasyczne odwracanie kota ogonem z mocnym przytupem

skynyrd, 14 Lip 2010, 15:28

>meloman 62, 14 Lip 2010, 15:17

>

>>Jaro_747, 14 Lip 2010, 15:05

>>

>>>"Według nieoficjalnych informacji TVN24 (...) dowódca samolotu kapitan Arkadiusz Protasiuk miał

>>>mówić na kilka minut przed rozbiciem, kiedy trwało już podchodzenie do lądowania: "Jak nie

>>>wyląduję(my), to mnie zabije(ą)". Słowa pilota padają około godz. 8.38 mniej więcej w tym samym

>>>momencie, kiedy nieokreślony rozmówca (znany już z upublicznionych stenogramów) mówi: "Wkurzy

>się,

>>>jeśli jeszcze (niezrozumiale)"."

>>>

>>>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>

>

>

>Prtotasiuk rozwalil samolot bo był niedoszkolonym i nieasertywnym człowiekiem.

>Wystraszył się gęgania jakiegos głąba do tego stopnia, ze wolał sie zabić i innych przy okazji.

>

>

>

>

>>Ergo - Palikot miał rację mówiąc, że l. kaczyński ma krew na rękach i że mógł być pod wpływem

>>alkoholu.

>

>a także narkotyków, po za tym sam trzymal wolant i na boku posuwał drugiego pilota (jak to

>Kaczynscy)

>

>

>Meloman - czy kiedyś widziałes pijanego Kaczyńskiego?

Ciekawe - oprócz nieodżałowanego Kolegi Horsta teraz Ty piszesz o pisie i narkotykach - coś więc musi być na rzeczy. Czy rzeczywiście pisowcy dochody z handlu narkotykami i prostytucji dziecięcej tak jak to pisał nieodżałowany Horst ? Możesz odpowiedzieć w formie zawoalowanej - przeciętny pisowiec jest za głupi, żeby to zrozumieć więc nic Ci nie grozi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piękna polityczna napierdalanka w "Trójce". Lichocka z Warzechą walczą o krzyż. Okazuje się, że mamy do czynienia ze zdradzieckim planem a wszystkim steruje kto? ... no, kto zgadnie???

Wiadomo - Wyborcza!!!

Jestem Europejczykiem.

Przeczytaj sobie wpis skynyrda - tam jest to ujęte jednoznacznie ("kaczyński posuwa na boku drugiego pilota").Jestem tym wprawdzie zdziwiony, ale wszystko możliwe... Ponieważ kolega Skynyrd sympatyzuje z PiS wie na pewno więcej, niż zwykły śmiertelnik.

skynyrd, 14 Lip 2010, 15:47

>meloman 62, 14 Lip 2010, 15:44

>

>>czerpią dochody - powinno być

>

>

>no to przytocz te posty horsta - czy tak sobie popiardujesz tylko?

kłania się wyszukiwarka. Kolega Horst pisał o tym, że kaczyńscy czerpią dochody z handlu narkotykami i pedofilii (niepotrzebnie więc zawęziłem to do prostytucji dziecięcej - zdaje się, że kolega Horst sugerował tu coś jeszcze bardziej obrzydliwego)

W "Trójce" Warzecha zaapelował do Wrońskiego z Wyborczej, żeby rozpoczęli walkę z wszystkimi krzyżami (w tym z papieskim). Ciekawe - widać jest za spokojnie i PiS chce zmontować totalną rozpierduchę.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, 14 Lip 2010, 15:48

>meloman 62, 14 Lip 2010, 15:46

>

>>A propos Twojego poprzedniego wpisu - to Lech Kaczyński był biseksualistą ? - nie wiedziałem o

>tym.

>

>

>Oczywiście - oprócz tego gwałcicielem, nekrofilem i koprofagiem (po to miał psa), a nawet bój sie

>Boga - PROFESOREM!

Z tym profesorem to nie do końca tak. Zwykle rozumiemy przez to "profesora belwederskiego", a nie profesora nadzwyczajnego ( z tego co pamiętam L.K. miał ten ostatni stopień). Możesz podać jakieś szczegóły dotyczące innych rzeczy (gwałty, nekrofilia, koprofagia), które piszesz o Kaczyńskim - czy to Ci opowiedzieli Twoi koledzy z PiS ? Muszę przyznać, że dzięki Twoim wpisach wiele się dowiaduję o tym niezbyt lubianym polityku...

>skynyrd, 14 Lip 2010, 15:54

>Ale to podobno widziała CAŁA Polska po za mną

>

>A moze to TY widziałes po za całą Polska?

Ja widziałem. Wyglądać to jeszcze wyglądał ale mowa jego wybitnie mętna była.

Kilka kielichów wina to niewątpliwie wychylił. Wtedy to na żywo leciało więc trudno to było spreparować. Nawet żonę zawołałem żeby sobie posłuchała i popatrzyła.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.