Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"patriotyczno-parafialna to obecnie robotniczo -chłopska"

cir odwrotnie i 90% zgody

Po ostatniej burzy policzą sondażowe zyski lub straty.Poncyliusz nie jest jeszcze skompromitowany i może twarzą dużo ugrać w parlamentarnych.Dużo zależy od wewnętrznych tarć w PiS i naiwności rodaków.

spodziewam się kolejnej metamorfozy prezesa i ....pomożecie?

Szkoda by było

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Dla Poncyliusza być albo nie być mogą byc wybory w Warszawie. Jeśli faktycznie go wystawią, a on przegra (co jest bardzo prawdopodobne, bo PiS w Wawie jest niepopularny, a efekty pracy obecnego zarządu miasta są wymierne, a więc każdy może sobie samodzielnie wyrobić opinię), to mogą go wymydlić jak Marcinkiewicza. Swoją drogą, napracowali się, Kluzik i on, opowiadali jaki to prezes teraz będzie dobry dla wrogów, po czym pojechali na wakacje i cała ich robota po-szła rurą do Wisły. Mam wrażenie, ze ich pozycja w PiS mocno osłabnie - będą samym swoim widokiem przypominali krótki etap, którego prezes nie lubi. No i trochę też wstyd, trudno ich będzie pokazać publicznie, bo są symbolami przelotnego etapu miłości. Kiedy to nawet Migalski włozył hawajską koszulę i zagrał tłumom na ukulele. Swoją drogą podejście do obchodzenia żałoby w PiS jest wyjątkowo osobliwe, czy koszula Migalskiego nie mogła być ciut ciemniejsza, a uśmiech o stopień mniej radosny?

wracając do hippisów to było wyjątkowo nieudana przebieranka i propagowanie nieskrępowanej miłości odmiennych stanów świadomości(tu trafili) i kosmopolityzmu.

Naród ? a co to jest spytałby się każdy hippis.

>wladz, 15 Lip 2010, 15:43

>Jaro jak reaguje na temperatury...

Nawet nie najgorzej. Cały dzień leży sobie w cieniu. Na spacer wychodzimy w nocy - przeważnie ok. 23-24 chociaż czasem jeszcze później. Jak wychodziłem wcześniej czyli siódma-ósma to długo nie mogła dojść do siebie a ja cały czas musiałem walczyć z gzami i komarami. A te cholerne gzy latają nawet przed wschodem słońca - jak tylko robi się jasno.

Jestem Europejczykiem.

Tak sobie przypomniałem oświadczenie Prezesa:

"Nie będę współpracował z nikim, kto był nie w porządku wobec mojego brata i innych poległych. Bo zachowania wobec nich były haniebne, one politycznie i moralnie wykluczają współpracę. Absolutnie wykluczam mój udział we współpracy do czasu jakiejś daleko posuniętej ekspiacji z ich strony."

Wynika z tego, że Prezes oczekuje przeprosin a właściwie jakiegoś samobiczowania również od Ojca Dyrektora. Czy był już jakiś odzew na ten apel z Torunia?

Jestem Europejczykiem.

Ja nie mam zdjęcia swojego psiny ale wygląda bardzo podobnie a nawet identyczniehttp://www.petforums.co.uk/resources/images/5/54/Japanese-Akita-Inu.jpg i od razu powiem,że ma dużo miejsca w ogrodzie.Łagodny dla obcych jednak nie jest.

psu pewnie sie od tych bredni pisowskich w łepetynie miesza, dobrze , ze chociaz wybieg duzy, ma sie gdzie przed 'panem' schowac...jakos odreagowac....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro

Siebie masz na myśli?Twierdząc,że pies wysłuchuje pisowskich bredni?U mnie w domu nawet rozmawiać o pissie nie wolno...zakazałem.Jakbyś jednak chciał osobiście się przekonać,to będziesz musiał przejść koło jego zębów...trudne zadanie.A dodatkowo atakuje właśnie na hasło pis a nie bierz.

muls

Jaka zagwozdka...to proste...mohery som zwarte i zjednoczne.Sąsiadka przyszła na agitacje i stojąc przed bramką pyta:Sąsiad idziesz głosować?Odpowiadam,że nie.Ona nieświadoma mówi:trzeba iść głosować na PiS...dobrze że furtka mocna i odparła atak psa.Co za dureń tu się sprowadził..fukneła na odchodne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.