Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

no a z kim mam się żreć? z pobratymcem, który jest urazony jak ja? mamy różną historie, różne dzieje, prawimy sobie niegodziwości jeden z drugim, to może lepiej jak się dogadamy na tym forum, a prawdziwych oszołomów będziemy razem piętnowac? w koncu correga tabs kiedyś razem będziemy używac, jak reszta forumowiczów,bez złościwości.Ja promuję Wrocław, a on Warszawę, 2 miasta na Euro 2012,które lepsze? sami ocencie,jak i naszą postawę

Juz wtedy co jakis czas padąły oskarzenia róznych przeciwko roznym.zawsze o to samo.wpółprace,kradzieze pieniedzy,srodków.Wtedy kiedy wydawałoby sie ze to niemozliwe.To co dopiero teraz kiedy juz mozna dowoli i bez ograniczeń.I kiedy naprawde jest juz o co, jesli chodzi o srodki sławe i apanaże.

Panowie dyskutanci, lepiej napijcie się jako przystoi przy sobocie albo co innego jeśli nie pijecie.Historii nie zmienicie bo jest historią a na przyszłość nie macie wpływu bo tak naprawdę jutro nie istnieje.

Pokolenie utraconych złudzeń

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

to nie o bierucie było.To o Powstaniu.Rozumiem ze to odległe.Ale takie miało byc.jak ktos cos zburzy bezmyslnie, to ktos myslnie musi to odbudowac.I nie ma to nic wspolnego z bierutem.

Nowa definicja lotniska zapasowego - lotnisko, na którym znajduje się kolumna samochodów dla pasażerów.

"W środę wieczorem europoseł PiS i były minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro mówił w TVP Info o odpowiedzialności moralnej i politycznej - a może okazać się także, że i karnej - gabinetu Donalda Tuska za rozbicie się prezydenckiego tupolewa. Twierdził, że podróż była fatalnie przygotowana. Wyznaczone w planie lotu zapasowe lotniska w Mińsku i Witebsku nazwał "papierowymi", bo na żadnym z nich nie było zapewnionej kolumny samochodów - więc faktycznie lotnisk zapasowych nie było.

- Piloci byli pod szczególną presją, bo wiedzieli, że nie ma lotniska zastępczego. Rezygnacja z lądowania w Smoleńsku oznaczała, że uroczystości w Katyniu się nie odbędą - podkreślał Ziobro."

meloman po ostatnich rozszyfrowanych słowach z stenogramu wybrali taktykę odwracania kotem ogona i wszyscy będą winni z wyjątkiem prezydenta i PiS

powinni o ich konferencjach wywiadach i oświadczeniach informować z ambony w zaprzyjaźnionych parafiach....tylko dla zainteresowanych

skynyrd

Pełna zgoda co do mlusa,on jak wroga nie ma ..chory jest,jad go zalewa i wtedy szuka go namiętnie.

Jarunio działa identycznie,podobnie Niesioł,Palikot nieco odmiennie.Pytanie kto z kogo sie inspiruje

bo naśladownictwo można przypisać tylko Prezesowi.Teraz jestem pewien,ze czyta ten wątek a w szczególności mlusa.Różni ich jedno...mlus jest nieszkodliwy,jak pinczerek co poszczekuje..ząbki za małe by ugryzły a do tego za szybą.Na Prezesa trzeba uważać...groźniejszy,niczym Amstaff i do tego bez zabezpieczeń i nawet bez szyby a na domiar złego ma za sobą(odmiennie od mlusa?)armie Brudzińskich i mu podobnych.

Zamieszczam ciekawego newsa z gatunku POLITYKA i ZARZADZANIE, z aktualnego, 8. n-ru PC FORMAT'u.

Podziwiam rozumowanie i operatywność zarządu FOXCONN'a /zatrudnia ok. 800 000 ludzi/.

(Lubię FOXCONN'a za praktyczne i sensownie zaprojektowane obudowy komputerowe (niektóre jakbym sam zaprojektował /BTW: ciężko je dostać/.)

Siatki pod oknami, zatrudnienie sowicie opłaconych psychologów... - cóż za pragmatyczne rozumowanie.

Dzisiejszy świat.

A na serio to mocno współczuję pracownikom tej fabryki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Problemy Foxconn'a znane są już od pewnego czasu. Natomiast mało kto zwraca uwagę że chiński rząd rozkazał prywatnej firmie podwyżkę pensji. U nas na szczęście obecnie nie do pomyślenia. Dopóki PiS jest zdala od władzy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlusku

Na ryby żeby iść,to trzeba mieć wędke...Wałęsa jak rozdawał,ja stałem za kasiorą...wiedziałem co będzie.Zmienić ma twój idol-Prezes,ale cóś te obiecanki im nie wychodzą..tym drugim też. Na twoim miejscu przerzucił bym sie z wzorca Prezesa na Niesioła-więcej jadu..tylko błotniki byś musiał założyc,by sie nie opluwać.

modrzewku mnie sie wydaje ze ty dalej wierzysz w te kasiorke cos za nia stawał.Mysle ze skrzywdzili cie, twoja wrodzona łatwowiernośc , naiwnośc i idealizm.Stad to wycofanie i zamykanie sie w domu na czas wyborów....zyciowych.Duzo mi rozjasniłes w tej łepetynce mojej.

A widzisz mulsie?Dziękować nie musisz ważne,że jaśniej.Kasiora i wiara nic jednak nie mają wspólnego

ze sobą.Trzeba ją mieć..jak stałem to i wystałem.Mnie wędka zatem nie jest potrzebna...już,wystarczy co mam.Co do łatwwowierności i naiwności to piszesz(niestety)ale o sobie,

zresztą każdy sądzi według siebie.Ponieważ nie jestem naiwny i łatwowierny,to Prezes i Tusku mnie nabierać nie mogą(ciency som)i nie potrafią.Pamiętasz co Bismark mówił o pamięci?Zresztą nie tylko on,historia nonstop nadaje.

modrewku a po co Tusk ma cie nabierac.Wystarczy ze cie nabiera pierwszy lepszy sprzedawca i pierwszy lepszy bank.Codziennie.Jak uwazasz ze Wedka cię meczy modrewku, to moze by na pifko.na czas wyborów.W tym wieku jus daja.

>chiński rząd rozkazał prywatnej firmie podwyżkę pensji. U nas na szczęście obecnie nie do pomyślenia. Dopóki PiS jest zdala od władzy.

No całe szczęście, ze mamy nierządy PO i czerwone kropki w karefurze.

Mało istotne czyje to nierządy. Istotne że ci nierządnicy nie dążą do ręcznego sterowania gospodarką.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.