Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś 22 lipca

dawniej E. Wedel :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-100000054 1279796102_thumb.jpg

post-17911-100000055 1279796102_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Powiem szczerze że czasami mam ochotę Palikota udusić, a czasami - zapisać się do jego fan-klubu. To drugie akurat ma miejsce dzisiaj, po jego najnowszym pomyśle. Sam bym się dorzucił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie tak piękne jak Twoje bzdety myślowe wystrzeliwane na forum drogi mulsie...no ele i na forum folk musi być.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

mulsum

Ty uważaj lepiej na jozwe...by ciebie nie załatwił...kolejny raz.Nie pomoże ci wtedy,ani palikot ani sam Bóg.Kapnąłeś się jus czy dalej ciemno?...w łepetynce!Wiesz co?Oni sprytni są,jak sie jeszce nie kapnąłeś albo...reszte sobie dopowiedz.

Palikot jest bodaj jedynym reprezentantem obecnej klasy politycznej, którego słucha się z zainteresowaniem. Tusk, owszem, bywa rzeczowy, ale nic ponadto. Palikot natomiast dokonuje trafnych analiz i jest do tego urodzonym happenerem. Wybitna postać, jeśli będzie mądrze się rozwijał, zajmie miejsce w naszej historii. Byłby np. świetnym prymasem.

>Szkoda tylko, że ma kiepską dykcję, no ale nikt nie jest bez wad.

Fakt, Palikot ma objawy lekkiego autyzmu - ale właśnie tacy ludzie zazwyczaj są bardzo inteligentni.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>Fakt, Palikot ma objawy lekkiego autyzmu - ale właśnie tacy ludzie zazwyczaj są bardzo inteligentni.

gdyby tylko inteligencja szła w parze z mądrością nie byłoby sprawy, gorzej jeśli im wyższe IQ tym wyższa głupota, wtedy to już tylko... nadzieja- ona istnieć nie przestaje jak mówi poeta.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jan Kowalski

Dzielny to już ty jesteś ..wystarczy i dzielności godnej podkreślenia(jak wiesz co to słowo znaczy)

graniczącej z bohaterstwem i inteligencji,którą zalewasz całe forum.Przytrzymaj czapeczke,żeby ci IQ

nie wyciekło...upał a od gorąca rośnie.

modrzew47, 22 Lip 2010, 08:07

>meloman62

>> O umarłych albo dobrze,albo nic(ta zasada nie tyczy się polityków)

>Te zasady ustalasz sam?Politycy to nie ludzie,nie mają rodzin?Dzieci,żon...co one zawiniły?

>Puknij się w głowe człowieku i nie pisz idiotyzmów.

OK. Zacznij więc pisać dobrze o Hitlerze czy Stalinie - nie da się, prawda? Też mieli rodziny, które nic nie zawiniły. Pomyśl trochę, zanim zaczniesz stukać w klawiaturę.

meloman62

Ty ziejesz nienawiścią?Co to za porównania Hitlera i Stalina,do obojętnie jakiego PiSmana.Niestosowność to mało powiedziane.Sądziłem,że jesteś mądrzejszy.Myliłem się.Nienawiść zalewa ci oczy.Nie jestem i nie byłem,nigdy zwolennikiem PiCu ale to są Polacy.Jednak.

to, ze ktorys polityk ma rodzine czy zginal w wypadku nie zmienia zupelnie oceny jego pracy zawodowej, gdyby palikot zginal w wypadku nie zmieni to np. tego , ze uciekl z majatkiem i podatkami za granice co powinno go jako powaznego polityka skreslic, nie zamaże tez smierc w wypadku ogromu zła , szczucia na siebie ludzi, niepotzrebnej polaryzacji spoleczenstwa, psucia i mieszania z gownem religii katolickiej, korumpowania i demoralizowania ksiezy , ktore to czyny byly udzialem rodziny kaczynskich i calego srodowiska pis-u...to czlowiek prosty czy zwykly niewyksztalcony prymityw moze glosowac na kaczke 'bo on panie biedny , bo mu brat zginal' , ludzie wyksztalceni i inteligentni dokonuja wyborow troche z innego punktu widzenia...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

modrzew47, 22 Lip 2010, 21:04

>meloman62

>Ty ziejesz nienawiścią?Co to za porównania Hitlera i Stalina,do obojętnie jakiego

>PiSmana.Niestosowność to mało powiedziane.Sądziłem,że jesteś mądrzejszy.Myliłem się.Nienawiść zalewa

>ci oczy.Nie jestem i nie byłem,nigdy zwolennikiem PiCu ale to są Polacy.Jednak.

OK, wstaw sobie w miejsce Hitlera kogokolwiek - o politykach nie można mówić tylko dobrze. Rzeczywiście porównanie Hitlera do pismana jest niestosowne - Hitler poprawił los przeciętnego Niemca i zmodernizował kraj (abstrahując od tego, że był wielkim zbrodniarzem).pisowcy nie zrobili niczego dobrego.

meloman 62

Hitler i modernizacja..dobre sobie.Modernizował owszem-fabryki zbrojeniowe.Co konkretnie zrobili ci PiC-mani?Kogoś zamordowali,że porównujesz ich do największych zbrodniarzy ubiegłego stulecia?

Proporcje-mocium panie,proporcje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.