Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"skynyrd, 12 Sie 2010, 14:20

>broy, 12 Sie 2010, 13:07

>

>>wladziu, polej!

>

>

>Sugerujesz, ze wladzio jest alkoholikiem?

>

>Mnie wladz kojarzy się z komunistą walczącym tj. zaangażowanym."

czy będzie ciąg dalszy ?

>skynyrd, 12 Sie 2010, 14:29

>Dżambo - nie ekscytuj się - jakby była piramida, to okazałoby się , że ma być WTC.

Na ty wychodzi niestety...

W takim razie proponuję wprowadzić w życie plan "B", czyli proponowane już przeze mnie wesołe miasteczko.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, 12 Sie 2010, 14:22

>wladz, 12 Sie 2010, 13:45

>>łamane jest prawo pod oknem prezydenta a on nie składa doniesienia do prokuratury

>Bo to wyjątkowa pierdoła niestety.

Znowu pozwolę sobie stanąć w obronie. Komorowski kilka razy już pokazał że gdy trzeba - potrafi działać szybko i niezależnie. W tym przypadku myślę że czeka na zmęczenie materiału.

Z tzw. "obrońcami krzyża" nie da się rozmawiać używając logicznych argumentów, bo ci ludzie nie są skłonni do logicznego myślenia. Więc pozostaje albo rozwiązanie siłowe, albo metodą "dobrego wujka" - uspokojenie emocji, wręczenie lizaka i zaprowadzenie za rączkę do domu. Jeśli sytuacja będzie się przedłużała - myślę że sami warszawiacy zmuszą władze miasta do zaprowadzenia porządku, interwencja kancelarii prezydenta nie będzie konieczna.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>skynyrd, 12 Sie 2010, 14:40

>Jedno jest pewne - takiej polaryzacji nie było od 1989 roku.

A już w miarę normalnie było - Jarek do rany przyłóż, PO ogłupiałe ze zdziwienia już się miało wziąć do jakiejś sensownej roboty a tu dupa, tj. krzyż.

To normalnie na jakiś sabotaż wygląda...

Jestem Europejczykiem.

Robi się jeszcze ciekawiej:

"Kościół zajął stanowisko w sprawie krzyża. Episkopat zaapelował , m.in. do osób gromadzących się przed Pałacem Prezydenckim, o umożliwienie przeniesienia ustawionego tam krzyża do kościoła św. Anny. Biskupi apelują także o to, by krzyż nie stał się narzędziem w rękach polityków."

Jestem Europejczykiem.

mlb

dla mnie to jednak oznaka słabości struktur państwowych i znając przewrotność PiSnarodu zostanie wykorzystana w przyszłości do politycznej walki.

Tablicę należało od razu umieścić gdy postawiono krzyż a nie czekać na diagnozę o stanie pacjentów pod krzyżem

Niemiecki psychiatra Ernst Kretschmer stwierdził kiedyś, że "psychopaci istnieją zawsze, ale w czasach chłodniejszych my bywamy ich sędziami, a w czasach gorących oni panują nad nami".

No to już wiemy, jakie mamy czasy.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, zgadzam się i też mam dosyć. Nie mam ochoty tam iść bo wiem co zobaczę: kilka żałosnych postaci zmanmanipulowanych w tym konkretnym przypadku przez partię opozycyjną.

Reguły są proste: dopóki nie łamią prawa - mogą tam przebywać. Jak złamią prawo - poniosą konsekwencje.

Mierzi mnie jedynie perfidia manipulatorów, bo zamiast zajmować się sprawami publicznymi - rozgrywają swoje wojenki posługując się garstką nieszczęśników.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Komentarz z netu:

"nawet jakby glos z nieba zabrzmial , Maryja sie ukazala i gorejacy krzak przemowil, to PISLAMISCI uznali by ze Bog jest w zmowie z Tuskiem i Putinem i jest z KGB."

Jestem Europejczykiem.

mlb

Na Twoje pytanie - jaśniej już nie mogę, nie chcę...

"Nie mam ochoty tam iść bo wiem co zobaczę: kilka żałosnych postaci zmanipulowanych w tym konkretnym przypadku przez p a r t i ę o p o z y c y j n ą."

Czy aby na pewno tylko przez tą partię i czy aby na pewno tylko oni.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ta eskalacja nienawiści ze strony PiSu i jego klienteli w stos. do nowego prezydenta przypomina co żywo sytuację sprzed zamachu na G.Narutowicza.Może i nowy E.Niewiadomski się znajdzie!Obym był złym prorokiem!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.