Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wazelina jest nieodłączną częścią świata polityki, niezależnie od szerokości geograficznej, ustroju czy ekipy

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb

Jeśli nie jesteś wrózką to skąd takie przekonanie?Dotychczasowe działanie tej partii wskazuje raczej na NIE...tak jak ze wszystkimi obietnicami,jakie wyborcom składali.To ich główny i podstawowy grzech.Reszta to konsekwencje tego grzechu.Nie umiesz czytać?Obsadzenie stołków w Krajowej Radzie wskazuje wyraźnie..czy się cokolwiek zmieni..nie trzeba mieć nieskończoności komórek razy trzy,żeby to dostrzec.

wladziu,tobie pewnie komórki nie pomogą...dostrzec niczego innego poza własnym IQ.

panthomas, 15 Sie 2010, 13:04

<

- i tradycyjnie - i gów..no

pomijając, że tu takie treści nie są trendy

Niech nam żyje Słońce Peru - to krzyczę ja - Jarząbek

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 16:25

>Czyżby Ojciec Dyrektor zaprzestał już swojej ekumenicznej działalności?

Tęskno :-) trudno wyjść z antyrydzowego, antypisiego stuporu- z tej całej maniery, która zastępuje pracę, politykę, reformy.

Jest taka sieć sklepów, której hasłem przewodnim jest - Nie dla idiotów -.

Tymczasem rzeczywistość pokazuje, że jest zupełnie odwrotnie (ceny).

No i ja mam nieodparte wrażenie, że za sprawą poczynań prezesa, z PiSem jest tak samo.

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 16:33

>E tam.Rydzyk i PiS nie dadzą o sobie zapomnieć!Na nich można zawsze liczyć.

Co wy byście zrobili bez tego napierniczania antyPISowego, bez tego nie macie żadnego pomysłu za wyjątkiem tradycyjnego kręcenia lodów i lizania ojrod...y.

Sławoj Leszek(flaszka)Głódź:

- Naród oczekuje narodowego pomnika, godnego pomnika w godnym miejscu w stolicy - podkreślił podczas niedzielnej mszy , mówiąc o upamiętnieniu katastrofy prezydenckiego samolotu 10 kwietnia 2010 r. pod Smoleńskiem. - mówił metropolita. - Patrzymy z bólem na zamęt wokół krzyża z Krakowskiego Przedmieścia. Na zamęt wokół pragnienia pomnika.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

panthomas

nie wiem skąd to wy ale trudno.Jaki miał pomysł na państwo Jaruś to przekonaliśmy się w latach 2005-2007.Ja nie jestem bezkrytycznym zwolennikiem PO, głosuję na nią z konieczności aby nie było recydywy PiSu.Jeżeli pojawi się inna rozsadna opcja,zwłaszcza centro-lewicowa to chętnia na nią zagłosuję.Ale póki co jej nie ma.

PO. Największa manipulacja po '89 roku. Jedno wielkie kłamstwo wyrzygane skrzywioną gębą Palikota, w otoczeniu poprawnych, bezbarwnych, bezjajecznych i uległych postaci pośród salonowego chichotu. Kompletna ignorancja społeczeństwa (czy jak woli grupa krzyżowa - Narodu). Kpina. Szyderstwo.

Taniec chocholi wiecznie żywy.

wojciech iwaszczukiewicz

No właśnie brak alternatywy,jest problemem i tym,na czym buduje swoją pozycje, Słońce Peru.Stworzył polaryzacje...na scenie politycznej został on i PiS.Kiedy wszyscy się kapną,że to ściema?

Jest Słońce i wróg PiS..nie mogę głosować na PiS a mniejszym złem jest PO..kuźwa ile to będzie trwać?

panthomas, 15 Sie 2010, 16:56

>Co wy byście zrobili bez tego napierniczania antyPISowego, bez tego nie macie żadnego pomysłu za

>wyjątkiem tradycyjnego kręcenia lodów i lizania ojrod...y.

To sposób prezentacji PO

Sens jej istnienia to

1. kręcenie lodów (europejski strój lodziarza)

2. Umożliwienie korupcji- większość trzeba wpomagać (głosy głosy i słupki panie)

3. Konserwacja ludzi niegodnych udziału w życiu publicznym wolnego państwa

Polityka miedzynarodowa- tabula rasa : coś się dzieje, tylko nie wiemy co?

Rząd Olszewskiego nie upadł przez lustrację- został dużo wcześniej skazany na upadek bo był przeciwny NATO bis= obecności wojsk sowieckich w Polsce. Lustracja była tylko pretekstem (jak inaczej możnaby było zmobilizować takich ludzi jak Hennelowa?)

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

modrzew, rypnąć się może dwojako: kryzys, który rozpieprzy ten chybotliwy gospodarczy cud lub wydarzenie na miarę 10.04 (oby nie....). Poza tym nic nie spowoduje zachwiania establishmentu.

broy, 15 Sie 2010, 17:23

>4. Robienie laski ałtorytetom i salonowym liskom, ze wzajemnością

>5. Trwanie.

>

>Punkt ostatni to istota i sens istnienia POprawnej formacji.

5a. Trwanie Tajnych Współpracowników (vide Maleszka): nie jestem pewien, czy ten właśnie punkt nie powinien znaleźć się na pierwszym miejscu

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

broy

To pierwsze jest bardzo prawdopodobne,chociaż Słońce Peru może zajść...za nowe chmurki.

a tego nawet wladziu ze swoim IQ i nieskończonymi komórkami razy trzy-nie pojmie

modrzew

polaryzacje to stworzyli kaczynscy, zajelo im to jakies 20 lat i wyszlo znakomicie, tusk to nawet polaryzacji by nie stworzyl bo jest na to za leniwy, on tylko bazuje na tym, ze jego opozycje stanowia ludzie glupsi, bardziej małostkowi i oblesni, on od kilku co najmniej lat nie musi sie starac , czyli od powrotu pis do wladzy...nawet bardzo słabe decyzje kadrowe i posuniecia medialne znakomicie sie bronia porownane z 'polityką PIS', dlatego wracamy do tego co juz wielokrotnie napisalem, upadek PIS bedzie pierwszą jaskółką nadziei dla polski....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

modrzew47, 15 Sie 2010, 17:23

>...tylko jak się rypnie,to smród bedzie od Tatr po Himalaje.

My Naród, tu nad Wisłą do smrodu nawykły.

1000 lat kadzidła tego też nie zmienił.

Wytrzymamy.

Jak (merytorycznie) oceniacie minister Pracy I Polityki Społecynej w zgrupowaniu Tuska, Panią Jolantę sp***dalaj-Fedak, pod wyglądem jej zainteresowania naszymi wkładami w II filarze OFE.

O odpowiedź poproszę..

..znawcę stosunków wschodnich (z akcentem na "stosunków) pana Wojceisława I. ps. "partyzant".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.