Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

herbatka

Ja natomiast spodziwałem czegoś takiego z twojej strony.Intuicja mnie nie zawiodła!

Nie dość,że komunista to jeszcze tępy!A cyklista gdzie?

Jaro,

mi tam nie przeszkadza katolicyzm ze wszystkimi jego wadami - to w końcu bardzo popularna religia w Polsce.

Zawsze kościoły katolickie w Polsce popierały ruchy patriotyczne.

Urodziliśmy się w kraju notabene katolickim - nie można tego oderwać od państwa polskiego.

Czy sie to komuś podoba, czy nie.

Trzeba to uszanować.

electro, 15 Sie 2010, 19:33

i ja też, ale nie kosztem stawiania na kolejnych krętaczy

poczytajcie o socjalnym państwie Finlandia (link jest wcześniej) - po co obywatelowi państwo? - by przeżyć życie godnie i do niedawna tam było to możliwe

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel

wybacz , ale niechodzenie na wybory i nazywanie wszystkich kretaczami , a otaczajacego swiata gównem jest dobre do 14 roku życia, pozniej raczej tzreba dorosnac, nieoddanie glosu w wyborach jest takze wyborem....wiekszosc facetow tutaj na ktorych plujesz jadem i rzucasz miesem nie uwaza PO za najlepsza partie na swecie, uwaza tylko , ze jest ona lepsza w ich rozumieniu swiata od PIS-u i reszty, ze komorowski jest lepszym wyborem od kaczynskiego, palikot od brudzinskiego, mucha od kempy itd....dla mnie to jest bardzo proste do zrozumienia, kazdy ma jeden glos i wykorzystuje go tak jak umie, ja glosowalem tak, ze tej katostrofy by nie bylo bo lech kaczynski nie bylby wogole prezydentem...nie byloby wiec setek innych mniejszych lub wiekszych sztucznych problemow tworzonych przez rodzine kaczynskich rozpoczynajac od siadania na jednym krzesle na kongresach , a konczac na 'obronie krzyza' i innych idiotyzmach...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

wladz, 15 Sie 2010, 19:46

>hahaha skąd wy się bierzecie ?

jak widzisz wladziu żeś prawie sam w dupie został

electro, 15 Sie 2010, 19:50

<<...wiekszosc facetow tutaj na ktorych plujesz jadem i rzucasz miesem nie uwaza PO za najlepsza partie na swecie, uwaza tylko , ze jest ona lepsza w ich rozumieniu swiata od PIS-u i...>

pieprzysz kolego komunały w każdym calu - pora dorosnąć by odróżniać dobre od byle czego

- pogięło?

mamel

To bardzo zła metoda: my dobrzy, politycy żli. Dalej to o tym, jak zjadają NASZE podatki. Nasze, bo napewno nie jego, cwaniaka. Rachunki, za usługi, bez VATu (VAT płacą frajerzy) itp. Najgorsze w tym wszystkim jest: Tak było, tak jest i tak będzie!

Jak przyłapano naszego "chodziarza" Lipca, to tego samego dnia siedział w areszcie.

Teraz to byłoby jedynie nie dotrzymanie standardów. Otóż standardy im się obsunęły (politykom, dziennikarzom, frajerom?).

To co nas otacza to są realia.Też mi się wiele rzeczy w tej rzeczywistości nie podoba ale nie ozanacza to,że wszystko jest do bani a ludzie to kretyni.

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 20:18

>To co nas otacza to są realia.Też mi się wiele rzeczy w tej rzeczywistości nie podoba ale nie ozanacza to,że wszystko jest do bani a ludzie to kretyni.>

to wnioski na teraz, kombinuj dalej

wojciesław do herbatki

Nie dość,że komunista to jeszcze tępy!A cyklista gdzie?>

O, i tu się mylisz. Rower to moja pasja. Większa niż naprawianie świata (nawet tego wg twojej recepty).

wojtek,

mam na myśli swój osąd , który bierze się z logicznej oceny konkretnych posunięć i efektów osiąganych przez poszczególne świnie ,które doszły do koryta.

Myślę, ze jeszcze do tego dojdziesz, czas jest dobrym nauczycielem dla ludzi, którzy potrafią myśleć i wyciągać wnioski.

Młody jesteś, masz czas.

Nie idź w stronę lustrzycy kołtuństwa prezentowanej tu przez ludzi nie sięgającej poznaniem wpływom na konto rok wstecz.

Historia uczy, nie tvn.

Nie daj się uwieść językom oferującym przyjemne poczucie bycia w nurcie "róbta co chceta ".

To ma krótkie nogi.

"mężem stanu pożal się boże" leniem i cool chłopakiem tvn-u nie zajedziemy daleko - to nie show: to zwykła rzeczywistość.

Jaro_747, 15 Sie 2010, 18:31

>>meloman 62, 15 Sie 2010, 18:20

>

>>Analitycy sugerują, jak pisze AP, że Izrael mógłby użyć tych maszyn do ataku na irańskie obiekty

>nuklearne.

>

>Irańska obrona przeciwlotnicza to papierowy tygrys a Izrael już w tej chwili ma możliwości

>rozwalenia u nich tego co by chcieli. Problem nie jest militarny a polityczny - atak na Iran

>wywołałby lawinę nad którą nie sposób zapanować. Podejrzewam, że w tej chwili opcja ataku na Iran ma

>stanowcze weto USA które nie potrzebują kolejnego frontu skoro boleśnie nie radzą sobie na tych już

>istniejących.

Tak, ale najnowocześniejszy, nie sprawdzony w boju sprzęt sprzedaje się zwykle tam, gdzie będzie on wykorzystany - taki "bonus" dla firmy zbrojeniowej. Patrząc więc z tego punktu widzenia USA dały Izraelowi 'placet" na atak na Iran. A z tego będzie III Wojna Światowa

grynio

tak na marginesie to z racji wieku prawdopodobnie mógłbym być Twoim ojcem a historią zajmuję się więcej lat niż Ty sobie liczysz.Tak przypuszczam.

• Redaktorzy

"To co nas otacza to są realia.Też mi się wiele rzeczy w tej rzeczywistości nie podoba ale nie ozanacza to,że wszystko jest do bani a ludzie to kretyni."

Elementarne z punktu widzenia filozofii dnia codziennego. Zastanawia, jak wielu ludziom trzeba to tłumaczyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.