Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mlb, 17 Sie 2010, 00:21

>>Wszystko dzięki Julce! Dziękujemy Julko za brak korupcji w PL!

>

>Nie tylko ona. Poprzednie ekipy też sporo zrobiły w tym zakresie.

...Nie wiem czym dokładnie zajmuje się p. Pitera...

ja też nie wiem, ale skoro trwa, musi tak musi być, jasne jak samo Słonce

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Filutku, aby być błogosławionym, cud przypisany być mu powinien. Różne cuda wypisujesz na forum, lecz aby ważne się stały, muls i władziu poświadczyć je muszą., A całość ciągnie się latami, Krótko mówiąc, na razie nogi sobie umyj, a potem zobaczymy.

"Nie wiem czym dokładnie zajmuje się p. Pitera, ale mam ostatnio sporo do czynienia z urzędami i jedno mogę z pewnością powiedzieć - czegoś takiego już u nas praktycznie nie ma:"

Znowu żartujesz ;)

To, że nie wiesz czym się zajmuje to nie dziwota skoro Ona sama tego nie wie - jesteś usprawiedliwiony.

Rozmawiasz nie z tymi co trzeba i nie w tych urzędach.

Czegoś takiego nie ma w takiej skali ale jeśli już nie ma to nie za sprawą Dżulli.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bronisław Komorowski ma tylko potencjał na prezydenta.Początkowe potknięcia mogą uwrażliwić Naród na kolejne niespodzianki z Prezydentem.

>skynyrd, 17 Sie 2010, 00:59

>Możecie się kłócić z horstem, ale w jednym ma rację - od miesiąca w mediach tylko ględy o krzyzach,

>pomnikach i innych pierdołach O sprawach waznych - zero.

A kto broni opozycji mówienia o rzeczach ważnych??? CZyżby Kaczyński był marionetką Tuska że gada tylko o krzyżu? O nie! Taką ma po prostu taktykę. Przecież już o tym pisałem, nie umiesz czytać czy masz problemy ze zrozumieniem?

"Strategię obraną na wybory samorządowe przez PiS opisuje dziennik "Polska". Dyskusja na jej temat miała się toczyć podczas rady politycznej Prawa i Sprawiedliwości 24 lipca. Jarosław Kaczyński miał wtedy mówić członkom partii: "Nie dyskutować z kwestią smoleńską, czyli przypominać wciąż o tragedii".

"Po tym, jak zakończył spotkanie, powiedział, że czeka na uwagi, z jednym zastrzeżeniem: można je zgłaszać do wszystkiego oprócz " - zdradza gazecie przebieg spotkania jeden z polityków PiS. Według "Wprost", Kaczyński potwierdził ten plan podczas partyjnego spotkania 3 sierpnia, gdy mówił: "Cnotę straciliśmy, a rubla nie zarobiliśmy".

"Polska" przewiduje, że kampania Prawa i Sprawiedliwości opierać się będzie na trzech filarach: katastrofie Tu-154, sporze o krzyż na Krakowskim Przedmieściu i ostrych atakach na Platformę Obywatelską."

Jak widać po wpisach faza ataków już się zaczęła i na forum znowu wkroczyła PiSSowska jaczejka.

Jestem Europejczykiem.

Coś dla wyznawców Prezesa i tych którzy wierzą w jego geniusz:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak się okazuje Orlen wpakował w Możejki ok. 10mld zł a dobrze będzie, jak odzyska połowę z tego. Genialne posunięcie!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Sie 2010, 03:04

>Coś dla wyznawców Prezesa i tych którzy wierzą w jego geniusz:

Jak na razie głównym wyznawcą obsesyjnie wskrzeszającym prezesa jesteś ty. Ja czekam kiedy się objawią zaginiony Bronek z Donkiem. Wygrali wybory mają wszystko i została po nich ino pustka, zapychana przez jad takich jak ty kaczyńskich zfiksowanych obsesjonatów, którzy boją się lodówkę otworzyć aby się nie okazało że i tam siedzi ich obsesja.

>"Polska" przewiduje, że kampania Prawa i Sprawiedliwości opierać się będzie na trzech filarach:

>katastrofie Tu-154, sporze o krzyż na Krakowskim Przedmieściu i ostrych atakach na Platformę

>Obywatelską."

Jak na razie trwa ostra walka ze starymi babami, dwiema już chyba tylko. Oraz ostre nawoływanie do zniknięcia JarosławaK, co oczywiście nie jest atakiem na PIS, tylko taką konstruktywną POlemiką.

:-)

Ja to myśle sobie tak:Wielkiemu Strategowi na ręke jest taka napierdzielanka,bo nakręca mu elektorat,tak samo na ręke i z tego samego powodu,jest dla Słońca Najjaśniejszego.To wzajemne nakręcanie odwraca poza tym,uwagę od rzeczy ważnych i istotnych dla państwa.I jak widać u sąsiadów,

gdzie nie ma tej wojenki...ci co powinni myślą-http://www.hotmoney.pl/artykul/niemcy-stawiaja-na-nizsze-podatki-15129 u nas odwrotnie..do góry.Cięcie kosztó stałych dla Słoneczka,to napad na koleżków,który nie ma racji bytu...w jego otoczonej promykami główce.

Co się dzieje z tymi (naszymi?)prezydentami?Jeden ucieka przez okno,inny do pracy przyjeżdż tylnym wejściem...boi się frontowym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Może krzyża się boi?Łamaga.

Ukryta Zawartość

Jak już pisałem Komorowski ewidentnie schodzi histerycznym dewotkom z drogi. Jak ktoś takiej prostej rzeczy nie rozumie to niech sobie umysł na czymś jeszcze łatwiejszym poćwiczy. Ta uwaga oczywiście nie dotyczy żadnego z Kolegów, za wyjątkiem być może fantomasa ale on realizuje scenariusze Centrali.

Jestem Europejczykiem.

horstek sam nie wie gdzie centrala....szuka po omacku

Ziemkiewicz--odpadł

Rzeczpospolita---odpada

Jarosław Kaczyński---wydymał Horsta i uczucie przelał na Gierka i krzyż

Bycie prezydentem nie plega na schodzeniu komukolwiek z drogi, a tymbardziej żadnemu obywatelowi państwa na którego czele stoi.

wladz to już jakiś uwiąd, wciąż tylko bełkoczesz tymi swoimi okołokaczyńskimi obsesjami. Władza się zmieniła- były wybory 2007, 2010 a ty wciąż tkwisz w traumie z 2005r. Idź na jakąś terapię może odczarują trochę uraz w którym jesteś zafixowany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.