Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax, tylko jedna formacja polityczna jawnie wspierała tzw. obrońców krzyża

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

pantem masa popatrz na siebie.czy takiemu warto odpisywac.wystarczy,....patrzec.I ty absyncik bendziesz tak wygladał.Da bóg.Wszyjscy tak bedziecie wygladali z tymi krzyzykami w kieszeni.Ale jajca!!!

Bywa gorzej:

"Podczas prac konserwatorskich przed szczecińską katedrą zginął bezdomny mężczyzna - poinformował rzecznik zachodniopomorskiej policji Przemysław Kimon. Na głowę ofiary spadł kilkudziesięciokilogramowy element drewnianego krzyża misyjnego stojącego przed świątynią."

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, 17 Sie 2010, 15:52

>O Meloman powrócił - wycieczka do Bertesgaden się udała?

Kłania się słownik ortograficzny: Berchtesgaden. Ale nie wymagajmy od Kolegi za wiele - jego wpisy są nadto wymowne...

skynyrd, 17 Sie 2010, 15:56

>muls - a to nie ty gówienkiem miotnąłeś? bo wcale bym się nie zdziwił

Posty mulsa tym po prostu zajeżdżają, taki odór z okolic stylistyki Urbanowego NIE.

Jaro_747, 17 Sie 2010, 16:00

>Bywa gorzej:

>"Podczas prac konserwatorskich przed szczecińską katedrą zginął bezdomny mężczyzna - poinformował

>rzecznik zachodniopomorskiej policji Przemysław Kimon. Na głowę ofiary spadł

>kilkudziesięciokilogramowy element drewnianego krzyża misyjnego stojącego przed świątynią."

No tak. W takim przypadku, słoik jawi się jako mały pan pikuś.

No cóż dopierniczanie opozycji, bo jednak teraz jest to już opozycja, to stary zwyczaj polskiej "inteligencji".

Zaś całkowity brak wymagań od Oświeconego rządu (bo na razie wystarczy że istnieje na papierze) z pewnością jest łatwiejszy, zwłaszcza że ze świecą szukać jakiś wzmianek w mediach na temat jego POlityki czy bardziej zauważalnych działań.

Jak się ma całą władzę to wystarczy obrzucać g....m a to Jarusia, a to krzyże. Nikt się nie zorientuje że mandat zobowiązuje do czegoś więcej.

Powtarzam, znacznie ważniejszą sprawą jest anihilacja Płemieła i tak pokaźnej bryły ciała z duchem naszego nowego Prezydenta. Nie ma ich. Wyznaczcie nagrodę za znalezienie zguby. Mieli rządzić i cisza, pieniądze utopiono w machinę wyborczą nadaremno. Jest tam ktoś w tym całym Belwederze?

>skynyrd, 17 Sie 2010, 16:08

>Za mało dawał na tacę - wyciągnij wnioski Dżambuś!

Z tego co wiem, to obecnie zbawienia nie można kupić.

A może miał ch...owe życie i Pan Bóg powołał go do siebie?

Jestem Europejczykiem.

muls, 17 Sie 2010, 16:06

>ale dla mnie samo to zjawisko....krzyz zabijacy. to jest...fantasctik.

No tak, jak rząd płemieł i prezydent nie wykazują przejawów (temat wątku) polityki, to spadający element architektury jakoś od biedy pod politykę się podciągnie.

Albo ja wiem, przygody bohaterów jakiejś telenoweli- też możesz tu muls jako a'laPOLITYKĘ opisywać z właściwą sobie fantazyją ortograficzną ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.