Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rybiński: podwyżka VAT do 23 proc. jak pyralgina dla chorego na raka

11 sierpnia 2010

- Rząd liczy na cud, dlatego należy spodziewać się dalszych podwyżek VAT, PIT i CIT. Niemal pewne jest podniesienie stawki ogólnej VAT do 25 proc. - mówi prof. Krzysztof Rybiński w rozmowie z Karoliną Kowalską.

Podwyżki podatków- typowe dla polityki liberalnej....

Cuda, cuda- dobrze że mają ten krzyż jako mimowolną zasłonę dymną partactwa.

Ukryta Zawartość

muls

Ty jak widać bez odgazowania się unosisz...nawet nie próbuj odgazować,bo wybuchniesz jak butla z gazem i zasmrodzisz całe forum.Po jakiej dawce leków dzisiaj jesteś,że tak bełkocesz?

Jaro_747

>>PRZECIEŻ DO K.. NĘDZY NAPISAŁEM KONKRETNIE CO OCENIAM!

Trzeba było napisać,że dowcipy jego oceniasz a nie robotę prezydencką.Widać,że jak brakuje ci argumentów to się zaczynasz wydzierać.Pomaga?To sie drzyj..mi to zwisa.Widać Jaruś,że nie rozumiesz pisanego.To że roboty prezydenckiej,to zrozumiałe...nie byłeś.

>modrzew47, 17 Sie 2010, 17:23

>Widać,że jak brakuje ci argumentów to się zaczynasz wydzierać.Pomaga?

Ty naprawde nie jesteś w stanie zrozumieć dwóch zdań na krzyż (nota bene) a swoje problemy przypisujesz innym. Drugi jacuś!

Wyraźnie napisałem, że odnoszę się do trzech rzeczy (numeruję żebyś miał łatwiej):

1. Nie wchodzenie w drogę Krzyżakom.

2. Krytyczna ocena poczynań Klicha.

3. Sięgnięcie po ludzi z lewicy.

I te posunięcia oceniłem pozytywnie. I do tego możesz się odnieść, czyli zgodzić lub nie zamiast bredzić.

Mam nadzieję że teraz zrozumiałeś, ale ostrzegam - nie będę bez przerwy stosował takiej łopatologii więc musisz się troszkę przyłożyć.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747

Jaruś nie strasz,nie strasz bo sie zesrasz...a wracając do meritum to ocena krytczna Klicha,to żadne działanie,gdyby określił pozytywnie jego działalność,to by się skompromitował na samym starcie no i by był drugim,co ocenił go dobrze..pierwszy to Słońce Najjaśniejsze.Dwu pozostałych punktów nawet nie będe oceniał..bo sie ośmiesze,jak ty.To leń tak jak Słoneczko.

modrzew47, 17 Sie 2010, 18:04

>Jaro_747

>Doceń,że nie siliłem sie na ironie a powinienem.

Używając TWOICH słów: Nie strasz bo się zesrasz ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wracając do polityki:

"Orlen raczej nie odzyska pieniędzy, które włożył w rafinerię. W sumie na zakup i modernizację przeznaczył już około 10 mld zł. Dziś Możejki mogą być warte mniej. Zdaniem analityków sprzedaż

całego pakietu akcji za ponad połowę wydanej kwoty byłaby dobrze odebrana przez rynek."

Ukryta Zawartość

Wskutek politycznej decyzji (pamiętacie czyjej?) poszło się paść circa 5mld. złotych i jakoś to nikogo nie interesuje, bo jeden słoik z gównem jest ważniejszy. Świetnie!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Jak mawiają chwalcy wielkim osiągnięciem było wyciągnięcie przez Bronka ręki do Nałęcza.

"Tomasz Nałęcz, nowy prezydencki doradca jest człowiekiem wielkiej wiary. Wierzy, że wszyscy Polacy cierpią na amnezję i pragną być oszukiwani"- a zatem rzeczywiście trafiony wybór- pasi.

Ukryta Zawartość

Nieeeee tylko próbuję polubić Ubu

Ukryta Zawartość

zobacz- bedziesz wiedział o co chodzi

Ukryta Zawartość

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Zdaniem profesor Senyszyn "każdy inny polityk, po tylu politycznych woltach i nieuczciwych zagraniach, bałby się coś podobnego oświadczyć, by Polska nie zatrzęsła się ze śmiechu w posadach. A Nałęcz z uśmiechem pozwala nabijać się z siebie".

W dalszej części wpisu polityk SLD opisuje polityczną aktywność Tomasza Nałęcza. W 1970 roku wstąpił do PZPR, w której był do samego końca jej istnienia. Następnie w 1990 r. został wiceprzewodniczącym SdRP. - Po roku – kiedy nie dostał się Sejmu - uznał, że SdRP nie zaspokaja jego ambicji - kontynuuje Senyszyn.

Ciekawy może być komentarz do artykułu z blogu Senyszyn Jaro_747,bo przecież Komorowski podał rękę lewicy.No to teraz ma problem rzeczywiście...już słychać śmiech szydercy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.