Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ej ten Migalski musi być narawdę dobry, skoro wzbudza takie reakcje.

Ubu dostrzegł zagrożenie.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

dobrze wam idzie UBijanie szumowiny - w miodnym sensie tego słowa.

Kułko rurzańcowe Krula UBU Słoneczko K

Jak się nazywa miód z szumowin? Kopiec chyba

Kopiec dla Ubu

dobrze idzie kroscik... bo wam coraz gorzej.najbardziej radosne beda codzienne raporty lekarskie z frontu...walki z paranoja wodza.Niebawem rozpocznie sie paranoja...uzaleznionych..

muls, 23 Sie 2010, 05:50

>umieszcenie wodza na oddziale szpitala

>psychiatrycznego na oddziale paranoi.

Chiba nie opuścisz wodza ...bez własciwego

>komentarza.generalknie tez nie zostawia sie

przyjaciól w potrzebie.Tak wiec i ty...na odzdział

>paranoi.

Skoro wzbudza takie emocje w tobie muls to to chyba jakiś straszliwy wróg. Ogromnie niebezpieczny- GW nazywa go źródłem "największego zła" i mówi, że "jeśli nie zniknie, to nie zrobimy ani kroku do przodu". Nawet jako opozycja tak ogromnie Zły i niebezpieczny, nawet po śmierci ważnych polityków PIS.

Ta antykaczyńska fobia, obsesja- to jest dopiero paranoja!

:-)

absinth3, 23 Sie 2010, 06:50

>Ej ten Migalski musi być narawdę dobry, skoro wzbudza takie reakcje.

No właśnie - zaraz zgraja dyżurnych PiSsmanów rzuciła się do dyskredytowania Migalskiego.

Biedacy nie rozumieją, że uprawiają to czym się straszliwie brzydzą czyli PR. No bo przecież z merytorycznego punktu widzenia na prawdziwość jego diagnozy nie wpływa fakt czy Prezesa kocha czy tylko szanuje. Ale jak go obrzydzimy to może nikt mu nie uwierzy. Sztuczka stara ale może zadziała.

Jestem Europejczykiem.

muls, 23 Sie 2010, 09:10

>zabawna jest logika kroscika.rozumiem ze sie denerwuje.materialy stare a idzie..nowe.Musi sie

>przestawic.a oni nie maja tak prosto...z tym.

Ty muls się nigdy nie przestawisz.

Nie przypisuj swoich kłopotów innym. Dla ciebie Kaczyński zawsze pozostanie największą obsesją- pokazujesz to każdym postem.

Twoja stara obsesja trwa w wymiarze coraz większym. Rządzą inni, od 3 lat. A ty wciąż zauważasz tylko tego "najmniejszego" :-) Wierny jesteś. Muls jesteś lepszy pod tym względem tylko u ciebie źródłem obsesji jest trismus nienawiści i strachu. Jesteś lepszy nawet od "Murzyna" (tylko motyw o 180 stopni..):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

kwadrofon, 23 Sie 2010, 09:03

>Ta antykaczyńska fobia, obsesja- to jest dopiero paranoja!

Mają SWÓJ sierpień...

Witam Kolegę! :)))

Jaro_747, 23 Sie 2010, 09:42

>Mówisz o cyklicznym wysypie klonów - wyznawców kultu niedużych polityków?

To ty muls i wam podobni pielęgnujecie ich "kult", bo nie bardzo sobie radzicie z komentowaniem tego co się dzieje od lat 3. Wszędzie i zawsze tylko widzicie PIS lub PISSmanów. Choć PIS dawno nie jest u władzy.

Jaro_747, 23 Sie 2010, 02:11

>>electro, 23 Sie 2010, 02:08

>

>Przyjmijmy, że masz rację. No i co z tego? Wcale nie oznacza to, że w swej obecnej krytyce Migalski

>nie ma racji.

w obecnej krytyce moze miec racje nie mniej nie moge uwierzyc w kolejne nawrócenia , kolejnych szmaciarzy, zapewne tych nawrócen bedzie wiecej z czasem....w mojej ocenie osoby takie nie zasluguja na uwage....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>kwadrofon, 23 Sie 2010, 09:49

Ty kolego chyba na jakąś ułomność umysłową cierpisz. Miłość do Prezesa zasłania ci cały świat i zniekształca rzeczywistość w stopniu uniemożliwiającym jakąkolwiek racjonalną ocenę.

A jeżeli się już bierzesz za komentowanie moich poczynań to mógłbyś się łaskawie z nimi zapoznać. O zrozumienie nie proszę, bo widać że to za trudne. Najpierw musiałbyś - cytując tomusia - przejrzeć na oczy (jakby można było na coś innego :-) ).

Jestem Europejczykiem.

>electro, 23 Sie 2010, 10:01

>w mojej ocenie osoby takie nie zasluguja na uwage....

Osoby może i nie, ale może przez Migalskiego przemawia rozpacz? Zapisał się do PiS żeby sobie porządzić i widzi że poczynania Prezesa skutecznie to uniemożliwiają.

Jestem Europejczykiem.

I tak to absynt debilem został.... hahahahahahaha

Obśmiałem się jak mrówa- Koledze do śmiechu z rańca widzę.

Taaaaak

simlex

Wykwintna aluzja

Ubu

"W odpowiedzi na listy słuchaczy, którzy każą mu przyznać, że Jarosław Kaczyński jest największym politykiem w Polsce, metropolita lubelski stwierdził, że żaden polityk nie powinien przesłaniać Jezusa. "

Bezczelny ten Życiński - zaraz mu się dostanie!

"Biskup ma troszczyć się o to, by Jezus Chrystus był dla nas wielki" - mówił arcybiskup na antenie archidiecezjalnego radia eR. Według niego gdyby politycy zaczęli być ważniejsi dla księży od Jezusa, to "byłoby to bardzo niebezpieczne dla Kościoła".

"Mieszanie Kościoła z polityką jest czymś niedopuszczalnym" - dodał abp Życiński w odpowiedzi na listy przychodzące do redakcji radia.

Ciekawe co na to wszystko "Flaszka" Głódź?

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe żeby pies przestał szczekać na człowieka wystarczy tylko odejść. Kaczyński od dość dawna się nie pokazuje, ani wypowiada, a tutejsza antykacza sfora ujada bez przestanku. Może mają jakiś zwid przed oczami? Ech ta siła wirusa rabies....

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 23 Sie 2010, 10:07

>Zapisał się do PiS żeby sobie

>porządzić i widzi że poczynania Prezesa skutecznie to uniemożliwiają.

wojciech iwaszczukiewicz, 23 Sie 2010, 10:28

>Ciekawe jak długo jeszcze Migalski pobędzie w PiSie?

>Pewnie niedługo dołączy do Ludwiczka.

Od tego rabies nieźle się mięsza w głowach. W zasadzie wystarczy dopierniczać PISowi. Nawet elementarna znajomość faktów nie jest potrzebna, bo kierunek napierniczania słuszny. Migalski musiałby się wpierw do PIS zapisać aby zaspokoić oczekiwania WI, gdyż Jak dotąd jeszcze w PISie nie był.

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 23 Sie 2010, 10:46

>"Mieszanie Kościoła z polityką jest czymś niedopuszczalnym" - dodał abp Życiński w odpowiedzi na

>listy przychodzące do redakcji radia.

Noo- dokładnie tak samo jak TWFilozof mawiano na plenum KC po 1980 :)

A co na to Pierunek, albo ks. Czajkowski?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.