Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widać kobiety, która w porę rozwiązałaby konflikt.

O! Jest Henryka Krzywonos .... Pani Henryko proszę powiedzieć jak było naprawdę .... kto rozpoczął strajk tramwajarzy.....Wie pan wyłączyli prąd to powiedziałam, że ten tramwaj dalej nie pojedzie.....a co miałam go pchać......Ale strajk trwał już jakiś czas.... kto to dziś pamięta.....ważne, że mam teraz ja swoje pięć minut, no i książka - najważniejsze.Przepraszam lecę do mediów jestem w programie u pana Lisa.

Czy splenie na stosie Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego to wystarczające lekarstwo ?

Płonna nadzieja - nie pomogło.

Nie ma już nadziei.

To koniec.

Co więc uleczy tę chorobę . Nic. lekarstwa nie wynaleziono.To brak miłości.

to moze w celu uratowania go... Pokochajcie .tak na probe.Nie mamy zbyt duzo komików..dobrych.

to moze w celu uratowania go... Pokochajcie .tak na probe.Nie mamy zbyt duzo komików..dobrych.

to moze cós jesce jest o skopaniu w ciazy Pani Henryki.Moze to była ...poduszka???

Nie widać kobiety, która w porę rozwiązałaby konflikt.

O! Jest Henryka Krzywonos .... Pani Henryko proszę powiedzieć jak było naprawdę .... kto rozpoczął strajk tramwajarzy.....Wie pan wyłączyli prąd to powiedziałam, że ten tramwaj dalej nie pojedzie.....a co miałam go pchać......Ale strajk trwał już jakiś czas.... kto to dziś pamięta.....ważne, że mam teraz ja swoje pięć minut, no i książka - najważniejsze.Przepraszam lecę do mediów jestem w programie u pana Lisa.

a moze to nie ona zawracała stoczniowców z bram trzech, razem z Walentynowicz .Moze to o bramy do raju..chodziło.Kto to wie.w trzeciej stał Lech, ale go przewrócili, bo nie zauwazyli ..Taki był mały.

Nie odbieram zasług Pani Krzywonos pisałem we wcześniejszym wpisie , ale przepraszam to całkowita kompromisacja aby przy okazji 30 lat Solidarności nie wspomnieć o Gwiazdach.

Walentynowicz prostuje wypowiedzi Krzywonos w salonie 24

747

nie pier**l

teraz ona ma swoje 5 minut. przynajmniej była na miejscu w Gdańsku.

Jarka nawet tam nie było. Po drugie Jarek miał swój telegraf i się już dorobił

Wobec co się dorobili inni to chyba GARBU się dorobił - żart 20-lecia ,że J.Kaczyński dorobił się na transformacji - nawet gwożdzie, które używają młoty w to nie uwierzą! \młoty mulsa/

fakt bo jar to nie tylko niedolega polityczna ale nawet ekonomiczna.Łajza po prostu.Ale wodz genialny...w swojej smiesznosci.

zapewne takiego juz ...nie bedzie Goły,biedny i głupi.trzeba miec farta.

fakt to mozesz teraz o gwiazdach i miłosci.tym bardziej ze nikogo to nie interesuje.

To tylko wypieranie - czysta postać

Nie możesz czegoś mieć jakiejś wartości - wypierasz to.\że niby nie istnieje/

Badania naukowe wykazują że większość POpulacji nie zgodziłaby się z stwierdzeniem o braku zainteresowania miłością i gwiazdami wręcz przeciwnie.

Nie można mieć wszystkiego

Partia Optymistów pod hasłami Miłości wygrała wybory parlamentarne....

"...ale przepraszam to całkowita kompromisacja aby przy okazji 30 lat Solidarności nie wspomnieć o Gwiazdach."

Fakt. Ale za to o gwizdach naprawdę zrobiło się głośno.

Przytulisko w Pałacu Namiestnikowskim nie funkcjonuje, trzeba poszukać innych rozwiązań.

Bliscy współpracownicy Lecha Kaczyńskiego z kancelarii prezydenta mogą liczyć na miejsca na listach Kandydatów do samorządów PiS przedstawi na konwencji pod koniec września. W kontekście wyborów wymienia się Andrzeja Dudę, Jacka Sasina i Annę Fotygę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No i co to teraz są trędowaci bo Tuskomorowski wygrał przez nieporozumienie

Żyrandol wyczyszczony czy nie może Słońce Peru oświetla salony bizantyjskie.

To jednak żyje? Jak Gosiewski?

ŻYJE Wraca z dworca... właśnie była widziana.

No i co to teraz są trędowaci bo Tuskomorowski wygrał przez nieporozumienie

Żyrandol wyczyszczony czy nie może Słońce Peru oświetla salony bizantyjskie.

ŻYJE Wraca z dworca... właśnie była widziana.

No to sobie teraz pogada z koleżanką jak za dawnych lat.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"O! Jest Henryka Krzywonos .... Pani Henryko proszę powiedzieć jak było naprawdę .... kto rozpoczął strajk tramwajarzy.....Wie pan wyłączyli prąd to powiedziałam, że ten tramwaj dalej nie pojedzie.....a co miałam go pchać......Ale strajk trwał już jakiś czas.... kto to dziś pamięta..."

747, skoro jesteś fachowcem od wydarezeń historycznych tak pewnym siebie, że rozstawiasz po kątach uczestników wydarzeń, wyjaśnij w uzupełnieniu powyższego: skoro rola p. Krzywonos była tak postronna jak twierdzisz, to dlaczego właśnie ona znalazła się w MKS jako reprezentant strajkującej trójmiejskiej komunikacji, oraz kto w takim razie razem z dwoma koleżankami podtrzymał strajk w stoczni? Twoja wiedza powinna dać ci równie szczegółowe odpowiedzi, jak ta powyższa. Bardzo proszę, będę czekał na odpowiedź.

Czyż dzisiaj nie znalazłoby się parę powodów aby znów zatrzymać tramwaje?

Szkoda, że Ci z owego etosu zapomnieli o co walczyli klakierująć dzis tym co obecną klasę robotniczą w ciula robią.

Po latach Kaczyński i Krzywonos są mało przekonujący do swoich racji. Zresztą cała reszta tym bardziej.

Grunt to, że dźwigi stoczniowe jak statua wolności....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

"Czyż dzisiaj nie znalazłoby się parę powodów aby znów zatrzymać tramwaje?"

Xniwax, słowo daję, ja nie wiem. Po prostu zapytaj tramwajarzy.

napewno...chodzi o pięc złotych podwyzki.

• Redaktorzy

"Człowiek ciągle się uczy - Henryko Krzywonos módl się za nami wszystkimi....we wszystkich mediach......tak oczywiście kupimy Twoją książkę..."

747, kolejna uwaga: nie ma czegoś takiego, jak książka p. Krzywonos. Dlaczego - sprawdź już sam.

"Człowiek ciągle się uczy - Henryko Krzywonos módl się za nami wszystkimi....we wszystkich mediach......tak oczywiście kupimy Twoją książkę..."

747, kolejna uwaga: nie ma czegoś takiego, jak książka p. Krzywonos. Dlaczego - sprawdź już sam.

Agnieszka Wisniewska.tak maja te młoty od młota .

Agnieszka Wisniewska.tak maja te młoty od młota .

Pani Krzywonos jest bohaterka ksiazki a nie autorka.Moze to przyblizy młotom... problem.

niewatpliwie twoja reakcja jest najbardziej przekonywujaca jako....nieistotna.Nie mówiac juz ze smieszna.

Widzę, ze nie masz pojęcia w czym problem. Tak Ci muli rzeczywistość, że jej w ogóle nie postrzegasz.

Jozwa

To oczywiste, że ten punkt widzenia (tramwajarzy) nie może Ciebie zajmować.

Zresztą nie sadzę byś był zainteresowany w ogóle punktem widzenia ww klasy społeczeństwa.

Jozwa

To oczywiste, że ten punkt widzenia (tramwajarzy) nie może Ciebie zajmować.

Zresztą nie sadzę byś był zainteresowany w ogóle punktem widzenia ww klasy społeczeństwa.

masz racje dałem reduktorowi minus za chamstwo niewysłowione.zeby nie wiedziec czemu teraz mozna zatrzymac tramwaj...nie mowiąc o całym kraju.To sie nie miesci...

masz racje dałem reduktorowi minus za chamstwo niewysłowione.zeby nie wiedziec czemu teraz mozna zatrzymac tramwaj...nie mowiąc o całym kraju.To sie nie miesci...

teraz nawet dwie zbite dechy mozna zaniesc gdzie sie kce i zademonstrować.nawet na pokojach prezydenta.

• Redaktorzy

"Jozwa To oczywiste, że ten punkt widzenia (tramwajarzy) nie może Ciebie zajmować. Zresztą nie sadzę byś był zainteresowany w ogóle punktem widzenia ww klasy społeczeństwa."

Kolego, gdy jakiś tramwajarz zwróci się do mnie, abym poparł go w jakimś sporze z pracodawcą, z pewnością przynajmniej to rozważę. Natomiast nie zamierzam WYOBRAŻAĆ sobie, jakie mogą być problemy dzisiejszych tramwajarzy, i na podstawie tego wyobrażenia formować zarzutów wobec osób, co do których WYOBRAŻĘ sobie, że są za to odpowiedzialne. Być może oznacza to, ze nie nadaję się na polityka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.