Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

meloman

Zapomniał Ty chamskie wypowiedzi obecnego "pierwszego" RP kiedy był jeszcze tylko chamskim nie prezydentem.

"Jaka wizyta taki zamach... nie trafić z 30 metrów, to trzeba ślepego snajpera".

A gdzie tu niby jakieś chamstwo jest???????????????

Przecież to PRAWDA!

Pieprzenie kurdupla o zamachu i ta cała histeria to przecież totalna żenada i tak głupiej propagandy dawno świat nie widział (i pewnie już nie zobaczy).

walnij ty się chłopie w beret

Jestem Europejczykiem.

Premier fantastycznie podziękował Niemcom za zachowanie w czasie reakcji na wypadek polskiego autokaru.

Angela Merkel i premier Branderburgii zrobią wszystko dla pomocy poszkodowanym w wypadku.

Pani Kopacz wystąpiła w TV w granatowo-czerwonej koszuli, rozpiętej dwa guziki od góry - rozpięcie to ukłon do wyborcy SLD ala Olejniczak, kolory to zachęta dla elektoratu PiS. Fantastic, PR.

Zastanawiam się co oznacza brak toalety/nie usunięty jedno-dniowy zarost/u pana szefa MSZ Sikorskiego - o godz.16.Czyżby w ten sposób dba się o parytet dla kobiet?...

Jakubiak miała rację.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Pieprzenie kurdupla o zamachu i ta cała histeria to przecież totalna żenada i tak głupiej propagandy dawno świat nie widział (i pewnie już nie zobaczy).

walnij ty się chłopie w beret

nie pasuje do obrazka ostatnia reakcja Niemców, list przewodniczącego kongresu US w którym składa on kondolencje Polakom z powodu ZAMACHU, etc, ale co tam! Łubu-dubu i w pieriod!

PS.

A jakby tak podmienić w Twojej, Panie Kolego "kurdupla" na "Jaro_747"?

Wymyślił młody i wykształcony.

ja już wolę takiego Mleczkę

Ukryta Zawartość

post-30174-094083500 1285558215_thumb.jpg

post-30174-065434700 1285558406_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie pasuje do obrazka ostatnia reakcja Niemców, list przewodniczącego kongresu US w którym składa on kondolencje Polakom z powodu ZAMACHU, etc, ale co tam! Łubu-dubu i w pieriod!

Miło było by, gdybyś tak rozumiał o czym piszesz, bo na razie masz z tym wielkie problemy.

Ja pisze o "zamachu" na Lecha który miał miejsce w Gruzji. Wszystko mam tak tłumaczyć?

Jestem Europejczykiem.

No proszę. Mistrz ciętej riposty

Oczywiście nic na temat. No ale przecież trudno przyznać, że ma się trudności ze zrozumieniem słowa pisanego.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście nic na temat. No ale przecież trudno przyznać, że ma się trudności ze zrozumieniem słowa pisanego.

Nikt tu nikogo nie przekona.

Prowokować człowieku to sobie możesz do woli

Nawet Mleczce coś czasem się wympsknie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Marek Migalski w radiu RMF FM skrytykował wywiady Jarosława Kaczyńskiego dla sobotniej "Rzeczpospolitej" i dzisiejszego "Newsweeka". Europoseł stwierdził, że te wywiady "średnio" mu się podobają, bo "atakowanie Pawła Poncyljusza i Joanny Kluzik-Rostkowskiej, ludzi którzy oddawali za niego (Jarosława Kaczyńskiego - red.) krew, to atakowanie samego siebie".

Europoseł przyznał, że w czasie kampanii prezydenckiej widział, jak Jarosław Kaczyński bierze leki, ale nie sądził, że "odbierają mu zdolność racjonalnego myślenia".

Migalski wyjaśnił, że w czasie kampanii miał wrażenie, że prezes "w pełni kontroluje sztab i to, co się wokół niego dzieje". Podkreślił, że wybory zakończyły się wielkim sukcesem Prawa i Sprawiedliwości, bo prezes przegrał tylko 6 punktami procentowymi z Bronisławem Komorowskim i "gdyby kontynuować tę strategię mielibyśmy w kieszeni wybory samorządowe i parlamentarne"."

Ukryta Zawartość

Sądzę, że Prezesowi nie zaszkodziło branie, ale wręcz przeciwnie - odstawienie leków bo to co ostatnio wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. A podejrzewam, ze to jeszcze nie wszystko na co go stać.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Pigmeje domagają zwrotu ciała i uważają sprawę za zamkniętą...przepraszają za wadliwy produkt

Gdyby w katastrofie zginęli obydwaj bracia K, kto zostałby pochowany na Wawelu?

(to taki mały test na inteligiencję)

Żaden z nich, bo nie miałby kto zadzwonić do Dziwisza.

Jestem Europejczykiem.

Żaden z nich, bo nie miałby kto zadzwonić do Dziwisza.

Na pewno J.Kaczyński na tą chwilę rozmowy telefonicznej zmartwychwstałby - znając jego rozliczne właściwości opisywane szeroko tu i tam - to wielce prawdopodobne, może jeszcze udzieliłby krótkiego wywiadu Stokrotce...przecież jest Bogiem w PiS.

Mama

Mama zostałaby szefem PiS - kobietą Prezydentem oczywiście.

Do dziś byłoby już po wojnie z Rosją i Smoleńsk zostałby przyłączony do Polski, aby można prowadzić polskie śledztwo oraz żeby znalazł się brezent do przykrycia wraku, o archeologach i ich trudnościach nie wspominając.

żeby znalazł się brezent do przykrycia wraku

A niby dlaczego brezent? Czy naszego dumnego narodu nie stać na więcej? Uszyjmy namiot z jedwabiu a nad przedziałem Prezydenta dajmy wstawkę z karakułów.

Jestem Europejczykiem.

A niby dlaczego brezent? Czy naszego dumnego narodu nie stać na więcej? Uszyjmy namiot z jedwabiu a nad przedziałem Prezydenta dajmy wstawkę z karakułów.

Co kolegę ten brezent uwiera, przecież to symbol a nie faktycznie że o przykrycie chodzi - a o całkowite poniżenie D.Tuska i pokazanie gdzie jest jego miejsce w szeregu.

Mam ten zaszczyt czuć się prawdziwym Polakiem i patriotą i czuje jakbym dostał w pysk od Putina - a Pan nie?

faktycznie zostaje PAnu tylko czucie....bycia.Prawdziwi Polacy nie musza sie...wczuwac.

po prostu nimi sa.... nieodczuwajac.

a juz napewno o tym nie gadając.

a ze w pysk od putnia.Przyda sie zeby kiedys zobaczyc jak naprawde wyglada...dostanie w pysk.I nie przesadzajmy z tym zaszczytem.ja ma zaszczyt, jak mi sie uda...wysikac.

Co kolegę ten brezent uwiera, przecież to symbol a nie faktycznie że o przykrycie chodzi - a o całkowite poniżenie D.Tuska i pokazanie gdzie jest jego miejsce w szeregu.

Mam ten zaszczyt czuć się prawdziwym Polakiem i patriotą i czuje jakbym dostał w pysk od Putina - a Pan nie?

Putina mam głęboko w d...

Jako patriota czuję się nieswojo gdy sprzedajemy za bezcen firmy wraz z technologią, gdy nasi politycy mieniący się ultrapatriotami niszczą nasz przemysł, gdy nasi naukowcy muszą wyjeżdżać za granicę żeby zrobić coś sensownego.

A brezent mnie nie uwiera, ubranek z tego nie noszę...

Jestem Europejczykiem.

Uwaga...dał chłop głos...Napisałbym parę słow...ale właśnie, szkoda czasu...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po przeczytaniu wywiadu z adolfem...wiem jedno...partia wie co dla jednostki jest dobre..) Cofamy się o 50 lat.......Wszechwiedzący, wszech/przystojny, wszech/jebiący współpracowników...ostatnia deska w trumnie, łącznie z gwożdziem !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.