Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

prawdziwy polak to jednostka polski jus dawno opisana i wyliczona przez Gombrowicza,Miłosza,Mrozka>Taki feudalny chlop bity po mordzie ze wszystkimi urazami,ksenofobiami,pamietliwy,mało wykształcony i zazdrosny.zawsze byli i zawsze byli polscy.Jus tradycyjnie reprezentuja polskosc ciemna i zacofana.Od reszty ciemnoty europejskiej wyroznia ich to ze sie nazwali ..polscy i nosza to na sztandarach.Wypada to traktowac jako element TYPOWO polski,uszanować i dalej kultywowac tradycje tzn....bic po mordzie.

co do przyglupa ktory jak na razie nie sklania sie do leczenia... to raczej zrozumiałe.zachecajace som natomiast reakcje prawdziwych polakow tlumaczace TEN stan...WYZSZA strategia wodza.dochodzi do nich swiadomosc ze wodz sie osuwa w odchłanie psychiatrii ale musza trwac na stanowisku.Wodz nawet szalony przeciez wie co robi.A jesli nawet to jest szalenstwo...to ukartowane.Prawdziwi polacy tak maja.

[trzymajmy sie tezy ze wodz...kipi.jak cos kipi, to w koncu...wykipi.

[trudno natomiast dziwic sie wnioskom prawdziwych polakow bo jak wiadomo oni najwiecej poswiecaju czasu na.. grach ciałem.Eliminuje to koniecznosc myslenia, a pozwala na stosunkowo prosty mechanizm zamieniania znakow i symboli na mowe.tak mniej wiecej jak znak ...trojkat.na dzwiach.To jest Ubikacja.Jak prawdziwy polak widzi napis 2+2=5 to klęka przed +...i modli sie.Tak maja od stuleci.

samo piec.... jus ich nie dziwi.

"Socjolog prof. Paweł Śpiewak skomentował na antenie TVN 24 wywiad "Newsweeka" z Jarosławem Kaczyńskim. -Kaczyński każdemu może powiedzieć z brutalnością coś, co ma go poniżyć, uczynić szmatą. Ta osoba zaś nie ma prawa odpowiedzieć. To jest despotyzm lokalnych, małych carów - powiedział socjolog w programie "Fakty po Faktach".

Charakter J. Kaczyńskiego raczej nie zmienił się przez ostatnie lata, prawdopodobnie zawsze był taki. Skoro ci "zeszmacani" teraz współpracownicy są w PiSie od dawna, zapewne doskonale znali ten mechanizm zachowań Prezesa i akceptują go, dlatego wszelkie dywagacje na temat ich zachowania, braku zdecydowanej reakcji na niezasłużona krytykę są bezzasadne. Podobnie zjechany został kiedyś Ziobro i co - teraz "z polecenia Prezesa" objeżdża innych i cieszy się jego zaufaniem. Oni wiedza co robią, lub przynajmniej tak im się wydaje, kierują się wieloletnim już doświadczeniem we współpracy z Kaczyńskim i skoro reagują na krytykę w takim tonie jak to można przeczytać w relacjach w sieci, to ich sprawa. Rozłamu w PiSie nie będzie z tego powodu.

Z moich obserwacji wynika, że J.Kaczyński prowadzi niesamowicie skomplikowaną grę To jest bierna agresja.Gubią się w niej zawodowi analitycy polityczni o politykach konkurencyjnych nie wspominając.Uważam, że celowo obniżył loty, aby PO wyprztykała się z amunicji - to niezwykle trafne zagranie - i teraz następują merytoryczne kontry - prezes wyrażnie bawi się Tuskiem i Komorowskim - ustawia ich gdzie chce i jak chce.Zabiegi związane z nieposłusznymi osobami we własnej partii były konieczne do tej gry inaczej nie byłaby skuteczna.Silna zwartość i jednolitość w partii połączona z rzeczowością i merytorycznością to jedyne wyjście na ten czas.

Łubu dubu...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

oj biedacy komu dzisiaj ręki nie podacie?

747 i pozostali śmiech ogarnia....Jarosław"PiS"Kaczyński dzięki wam ma obecną pozycję największej partii opozycyjnej.C

Kolejne wybory przed wami a bez was premierem i prezydentem nie zostanie

P.S.

pisano ostrzegano nie głosuj na wariata a wy swoje i co teraz?

Charakter J. Kaczyńskiego raczej nie zmienił się przez ostatnie lata, prawdopodobnie zawsze był taki. Skoro ci "zeszmacani" teraz współpracownicy są w PiSie od dawna, zapewne doskonale znali ten mechanizm zachowań Prezesa i akceptują go, dlatego wszelkie dywagacje na temat ich zachowania, braku zdecydowanej reakcji na niezasłużona krytykę są bezzasadne. Podobnie zjechany został kiedyś Ziobro i co - teraz "z polecenia Prezesa" objeżdża innych i cieszy się jego zaufaniem. Oni wiedza co robią, lub przynajmniej tak im się wydaje, kierują się wieloletnim już doświadczeniem we współpracy z Kaczyńskim i skoro reagują na krytykę w takim tonie jak to można przeczytać w relacjach w sieci, to ich sprawa. Rozłamu w PiSie nie będzie z tego powodu.

Prawdę mówiąc Śpiewak rozbawił mnie swoimi uwagami bo jeszcze nie tak dawno temu puszczał oko do PiS a teraz proszę...

No ale jakby nie patrzeć każdy wyleczony z miłości do Prezesa to jeden normalny więcej czyli sukces :-).

Co do Ziobry to trzeba pamiętać, że to osobowość psychopatyczna. Facet teraz jest przyczajony, ale kiedyś ukąsi.

Jestem Europejczykiem.

Prawdę mówiąc Śpiewak rozbawił mnie swoimi uwagami bo jeszcze nie tak dawno temu puszczał oko do PiS a teraz proszę...

No ale jakby nie patrzeć każdy wyleczony z miłości do Prezesa to jeden normalny więcej czyli sukces :-).

Co do Ziobry to trzeba pamiętać, że to osobowość psychopatyczna. Facet teraz jest przyczajony, ale kiedyś ukąsi.

Śpiewak?

Ziobro takich rzeczy nie zapomina i nie odpuszcza.

Znając jego wyczyny z czasów młodości pojawia się pytanie czy zgromadził już bibliotekę nagrań z Prezesem w roli głównej i do jakich celów i kiedy zamierza jej użyć. Chociaż J. Kaczyński chyba się tak łatwo podejść nie pozwoli, trudno go będzie pobić własną bronią.

Słodka ta Radziszewska:

"Mimo, że w tej polityce jestem długo, jestem przerażona falą ataków. Żaden minister od 20 lat nie był tak maglowany jak ja - uważa minister. Nie zamierza także sama podawać się do dymisji, "bo to stanowisko mi odpowiada"."

Chyba Migalski oddał jej swoją porcję psychotropów ;-).

Jestem Europejczykiem.

"385 koni mechanicznych, 302 km/h maksymalnej prędkości, przyspieszenie do setki w 4,5 sekundy i ogromne spalanie rzędu 15,5 litra na 100 km. To nie opis nowego bolidu Formuły 1, lecz porsche 911 carrery S, którym ostatnio podróżuje Marcin Dubieniecki (30 l.), zięć prezydenta Lecha Kaczyńskiego (†61 l.). Marcin Dubieniecki słynie z zamiłowania do drogich, niemieckich samochodów. I choć wcześniej podróżował luksusowym BMW X6, to jednak teraz wolał przesiąść się do prawie dwa razy droższego porsche. Najtańsza wersja tego auta kosztuje około pół miliona zł.

Nie jest to jednak zbyt wygórowana kwota dla pomorskiego adwokata, który mógłby sobie kupić nawet 6 takich aut. Jego żona Marta Kaczyńska (30 l.) odebrała niedawno 3 mln zł z ubezpieczenia za śmierć swoich rodziców. A i sam Dubieniecki zarabia niemało jako adwokat."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Biedy nie ma...

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Słodka ta Radziszewska:

"Mimo, że w tej polityce jestem długo, jestem przerażona falą ataków. Żaden minister od 20 lat nie był tak maglowany jak ja - uważa minister. Nie zamierza także sama podawać się do dymisji, "bo to stanowisko mi odpowiada"."

ma problem

a Tusk jej nie dymisjonując liczy na przychylność KK ?

a Tusk jej nie dymisjonując liczy na przychylność KK ?

Możliwe.

Lepiej byłoby gdyby chronił wolność i jej orędowniczkę. W tym przypadku wolność prywatnego pracodawcy do zatrudniania lub niezatrudniania kogo chce.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Możliwe.

Lepiej byłoby gdyby chronił wolność i jej orędowniczkę. W tym przypadku wolność prywatnego pracodawcy do zatrudniania lub niezatrudniania kogo chce.

Konstytucja się kłania i to jest problem.Pani minister wyrażając opinie jest zobligowana do jej przestrzegania.

Kiedy to nie o to chodzi. Radziszewska już od dawna robi dziwne rzeczy i wygaduje dziwne rzeczy. Wszystko byłoby O.K., tylko ona nie jest rzecznikiem tych których powinna być. To tak, jakby rzecznikiem pracodawców zrobić Ikonowicza (pamięta ktoś?) a rzecznikiem związkowców Cupiała.

A rzecznikiem owiec wilka.

Jestem Europejczykiem.

radziszewska, pitera, mucha to powinien byc odstrzal natychmiastowy, no ale coz kazda partia musi miec swoje kluzik-rostkowskie...ciekawsze wydaja sie kolejne kroki palikota, po tym jak wypomnial slub tuska w czasie kampanii chyba jest juz pewne , ze pojdzie swoja droga, ciekawe czy jest rzeczywiscie nisza dla lewicowej partii z prawdziwego zdarzenia, nie czegos takiego jak potworek po sld pod wodza napierdalskiego....palikot moze zabrac glosy i PO , i SLD , moze troche balaganu narobic...pierwszy raz z ciekawoscia patrze na te do tej pory zupelnie bezplodna politycznie postac....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Co chcesz od Muchy, w każdej partii musi być ktoś od lizania banana. Niekoniecznie dwie do jednego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

radziszewska, pitera, mucha to powinien byc odstrzal natychmiastowy, no ale coz kazda partia musi miec swoje kluzik-rostkowskie...ciekawsze wydaja sie kolejne kroki palikota, po tym jak wypomnial slub tuska w czasie kampanii chyba jest juz pewne , ze pojdzie swoja droga, ciekawe czy jest rzeczywiscie nisza dla lewicowej partii z prawdziwego zdarzenia, nie czegos takiego jak potworek po sld pod wodza napierdalskiego....palikot moze zabrac glosy i PO , i SLD , moze troche balaganu narobic...pierwszy raz z ciekawoscia patrze na te do tej pory zupelnie bezplodna politycznie postac....

Nie ma struktur a czy wystarczy sam pomysł i kasa?

Słuchałem jego rozmowy z Paradowską i wygląda na zdecydowanego.Na początek stowarzyszenie które zamierza przekształcić w partię.(Zgodnie z przepisami nie mógłby finansować partii)

" Szokujące zeznania funkcjonariusza BOR ws. Smoleńska

W tajnych aktach prokuratury znajduje się zeznanie funkcjonariusza BOR, który po katastrofie w Smoleńsku widział trzy karetki pogotowia odjeżdżające z miejsca wypadku na sygnale – twierdzą informatorzy „Gazety Polskiej”. Natomiast w Agencji Wywiadu, według informacji tej gazety, znajdują się trzy notatki z rozmów polskich wywiadowców z Rosjanami, którzy byli na miejscu katastrofy tuż po zdarzeniu. Wszyscy zeznali, że słyszeli odgłosy wystrzałów i krzyki ludzi. Gazeta pyta więc: gdzie są ranni ze Smoleńska? "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie smiesz mnie wodeczka.gazeta polska zasłyneła sprzedaza monet okolicznosciowych za 120 zł kiedy nominalna wartośc w NBP wyn 70zł.sugerowała ze 50 tys naklad to jest specjalny naklad dla kombinatorow bo panstwo nie pozwala zarobic biednym.naklad 50 tys dotyczy kazdej emisji okolicznosciowej.takie i inne rewelacje i ceny dla idiotów to oni moga codziennie.tyle ze do tego potrzebuja stuprocentowych durni .jak widac pewna liczba opanowała jus to forum.

" Szokujące zeznania funkcjonariusza BOR ws. Smoleńska

W tajnych aktach prokuratury znajduje się zeznanie funkcjonariusza BOR, który po katastrofie w Smoleńsku widział trzy karetki pogotowia odjeżdżające z miejsca wypadku na sygnale – twierdzą informatorzy „Gazety Polskiej”. Natomiast w Agencji Wywiadu, według informacji tej gazety, znajdują się trzy notatki z rozmów polskich wywiadowców z Rosjanami, którzy byli na miejscu katastrofy tuż po zdarzeniu. Wszyscy zeznali, że słyszeli odgłosy wystrzałów i krzyki ludzi. Gazeta pyta więc: gdzie są ranni ze Smoleńska? "

Ukryta Zawartość

"twierdzą informatorzy „Gazety Polskiej”.

ciekawe na jakim szczeblu w prokuraturze umieścili kreta.....babcia klozetowa?

Ukryta Zawartość

nie smiesz mnie wodeczka.[...]jak widac pewna liczba opanowała jus to forum.

Widać muls - widać hehe.

70%absynt nazywać wódeczką- no nieeee

"twierdzą informatorzy „Gazety Polskiej”.

ciekawe na jakim szczeblu w prokuraturze umieścili kreta.....babcia klozetowa?

Hah- ,widze zeście poczytali.... Nie płaczcie chłopaki!

<br />Nie ma struktur a czy wystarczy sam pomysł i kasa?<br /><br />Słuchałem jego rozmowy z Paradowską i wygląda na zdecydowanego.Na początek stowarzyszenie które zamierza przekształcić w partię.(Zgodnie z przepisami nie mógłby finansować partii)<br />
<br /><br /><br />

wladz

wydaje sie , ze na napierdalskiego wystarczy...i innych 'mozgów' jego pokroju, ale okaże sie w praniu....

xniwax

juz lepper wspolnie z kaczynskim pokazali w czasie rzadow 3ej RP , ze ssaki najlepiej zatrudniac na stanowisku 'sekretarki', nie wyzej....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

wodeczka ty jestes podróba...cienizna jak mowi znajomy menel.a tak na marginesie fakt dobijania rannych i karetek pogotowia jest udokumentowany i opisany.na miejscu od razy pobierane były narzady do transplantacji.Nerki, serce i płuca.I podobno jadra...jako doskonałe afrodyzjaki.Dlatego nie mozna doproscic sie ekshumacji.A ranni faktycznie byli dobijani bo narzady musiały byc swieze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.