Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Masz rację zapomniałem o tym nieszczęśniku przygniecionym krzyżem przez kochającego brata.Jednak jej kandydatura została odrzucona i może należało nie ulegać ich presji.

• Redaktorzy

Mina Kaczyńskiego - bezcenne.

A co do kandydatury Fotygi - ostatecznie to Sikorski poszedł po rozum do głowy, i po sławetnym przesłuchaniu p. Fotygi w komisji Spraw Zagranicznych (podczas którego wygłosiła speech zaczynający się od słów: "stoi przed państwem osoba, o której mówiono, że jest kuchtą, idiotką..."), postanowił, że jednak osoby tak "poranionej" nie można narażać na wysiłek reprezentowania Polski gdziekolwiek.

Jozwa

<postanowił, że jednak osoby tak "poranionej" nie można narażać na wysiłek reprezentowania Polski gdziekolwiek.>

Oczywiście, że tak „postanowił”. Trudno było oczekiwać innej decyzji, kiedy prześwietna komisja zaprasza kuchtę i idiotkę i ta kuchta i idiotka mówi po prostu, pocałujcie mnie w dupe.

Chciałbym wtedy zobaczyć minę Sikorskiego. Może na youtube do odnalezienia?

Elekcro, poszperaj.

Jozwa

<postanowił, że jednak osoby tak "poranionej" nie można narażać na wysiłek reprezentowania Polski gdziekolwiek.>

Oczywiście, że tak „postanowił”. Trudno było oczekiwać innej decyzji, kiedy prześwietna komisja zaprasza kuchtę i idiotkę i ta kuchta i idiotka mówi po prostu, pocałujcie mnie w dupe.

Chciałbym wtedy zobaczyć minę Sikorskiego. Może na youtube do odnalezienia?

Elekcro, poszperaj.

Wszyscy byli przekonani że taka idiotka nie może mieć wielbicieli a tu proszę - na herbatnika zawsze można liczyć :-))).

Odnośnie komisji to wiele osób bało się, że Fotyga będzie udawać normalną i dopiero wtedy będzie problem no bo niby jak uwalić kandydatkę prezydenta która zachowuje się i wypowiada jak dyplomata. Ale już po pierwszych słowach Tuskowi i Sikorskiemu kamień spadł z serca bo Fotyga zachowując się jak obrażalska wsiowa kura sama zdjęła im problem z głowy. Powinni jej wysłać kwiaty (co najmniej)!

Sikorski zapewne był wniebowzięty bo mógł powiedzieć: patrzcie - ja chciałem dobrze, próbowałem ale sami widzicie że się nie da.

Jestem Europejczykiem.

staropolska prawda...kazda zmora znjdzie swego ....Taki to i na konowicza zagłosuje, bo co to w koncu za róznica patrzac szerzej.Ze buzia tylko TROCHE ładniejsza......

konowicza..oczywiscie.

"- Prezes może pisać kijem na piasku, a i tak to będzie cytowane - wyjaśnił gazecie nową strategię medialną partii jeden z posłów PiS."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

znalazłem to gdzieś w internecie. Nawet fajne :

Kto ty jesteś?

Jam Kaczorek

Skąd przybywasz?

Prosto z Tworek

Jaki znak twój?

Jad spieniony

Czego nie masz?

Konta,żony....

O czym marzysz?

O korycie

No,a Polska?

Chyba kpicie

A co z Lechem?

będzie świętym

Pomnik?

Stawiam fundamenty

Coś o Tusku?

Nienawidzę!

Co z PO?

Nimi się brzydzę

Zmowy,spiski?

Widzę wszędzie

Rydzyk?

On papieżem będzie

Naród?

Cały naród mnie wprost kocha

Dziękuję

No...pora na procha.

Autor Chermes

Cały naród mnie wprost kocha

Dziękuję

No...pora na procha.

Autor Chermes

No to wyjaśniło się skąd taka nagła akcja przeciwko dopalaczom. Tusk chce odciąć Prezesa od dostaw.

Jestem Europejczykiem.

My tu sobie podśmiechujki robimy a tu okazuje się, że kolejny polityk PiS jest zupełnie inny niż jest :)

Fotyga nie jest jak Fotyga.

"- Miała dwie twarze. Oprócz tej wyniosłej, do której przyzwyczaiły się media, także drugą: potrafiła oczarować i zachwycać rozmówców. Pamiętam szczyt energetyczny w Krakowie (...) wyglądała olśniewająco, Potem mieliśmy wspólną kolację, a ona była gwiazdą wieczoru - wspomina Elżbieta Jakubiak, posłanka PiS."

Może się okazać, że więcej czołowych członków i członkiń PiS nie są kim są.

Fotyga nie jest jak Fotyga.

"- Miała dwie twarze. Oprócz tej wyniosłej, do której przyzwyczaiły się media, także drugą: potrafiła oczarować i zachwycać rozmówców."

No i wreszcie wyjaśniło się o kim Elżbieta Adamiak napisała "Jesienną zadumę":

Nic nie mam

Zdmuchnęła mnie ta jesień całkiem

Nawet nie wiem

Jak tam sprawy za lasem

Rano wstaję, poemat chwalę

Biorę się za słowo jak za chleb

Rzeczywiście tak jak księżyc

Ludzie znają mnie tylko z jednej

Jesiennej strony

Jestem Europejczykiem.

medialnie i oficjalnie maszkaron a prywatnie u prezesa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Się porobiło.

Koledzy idą do sądu.

"Znany poeta pisze list otwarty do Adama Michnika"

"Adamie! Kiedyś – dawno temu – byliśmy przyjaciółmi. Teraz pragniesz mnie postawić przed sądem (właśnie otrzymałem list od Twojego adwokata), ponieważ napisałem prawdę: że jesteście – Ty i Twoi ludzie – spadkobiercami Róży Luksemburg i jej straszliwej idei wynarodowienia Polaków (oraz wszystkich innych narodów) – idei podjętej potem przez Komunistyczną Partię Polski."

"Co zrobi przyszłość ze mną i z moimi książkami, to teraz, kiedy mam już 75 lat, mniej więcej wiadomo. A co zrobi z Tobą? Tego jeszcze nie wiadomo. Jestem jednak pewien, że także i Ty zostaniesz zapamiętany. Ale mam dla Ciebie w tej sprawie złą nawet bardzo złą wiadomość. Przyszłość będzie o Tobie pamiętać i Polacy o Tobie nie zapomną. Zostaniesz zapamiętany – jako wróg wolności."

Ukryta Zawartość

"Znany poeta" wg. Gazety Polskiej to Marek Rymkiewicz.

Ukryta Zawartość

Ziemkiewicz ostatnimi czasy kompletnie stracił trzeźwość osądu. Wypisuje i wygaduje bzdury pod Prezesa. To czy partia Palikota ma szanse to się wkrótce okaże i zdecyduje o tym kilka czynników wśród których na szczęście nie ma zdania Ziemkiewicza.

Jestem Europejczykiem.

Zjednoczona Partia, (PiS + Polska Plus) przedstawiła "Pakiet dla demokracji" w którym znalazły się postulaty, przed którymi PiS bronił się rękami i nogami kiedy premierem był Jarosław Kaczyński.

Pakiecik radosny, brakowało jedynie makietki z czarcią zapadką.

Oczywiście uzyskaliśmy potwierdzenie, że Tusk musi zniknąć a Komorowski jest wrogiem kościoła.

[słyszałem pare rozmów ziemkiewicza.rozbrajajcy facet.Taki co to wyglada na takiego, co zawsze rano jedno jajko znosi.I krzyczy głosne...kukuryku.A jajko gospodyni...zabiera.Zostaje mu tylko to ....kukuryku.rano.

Prezes PiS nie pojedzie do Smoleńska przez... brak krzyża na Krakowskim.

"Jarosław Kaczyński nie wybiera się na pielgrzymkę do miejsca katastrofy prezydenckiego samolotu. Prezes PiS ma własny sposób obchodzenia miesięcznic tragedii smoleńskiej.

- Są one związane z chęcią dotarcia do prawdy o tej katastrofie, a nie z chęcią tej prawdy ukrycia -

Do pielgrzymki zniechęciły go także wydarzenia przed Pałacem Prezydenckim. - Krzyż został zabrany wbrew tym, którzy go stawiali i tym, którzy go bronili. Można powiedzieć "chyłkiem". Dlatego jest to niesmaczna sytuacja - dodaje.

Jarosław Kaczyński szykuje własne uroczystości. Oto ich plan: - W niedzielę msza, później będzie złożenie wieńców, później zawsze jesteśmy na Cmentarzu Powązkowskim. Poza Warszawą otwarcie izby pamięci Przemysława Gosiewskiego. Będę też na wieczornej mszy w katedrze, będę uczestniczył w pochodzie. Rozważam jeszcze jeden punkt programu, wcześniej, nie w niedzielę. Ale zobaczymy, jak to wyjdzie - mówił Kaczyński powtarzając jednocześnie niczym mantrę: - Donald Tusk należy do tych polityków, którzy moralnie odpowiadają za katastrofę smoleńską i powinien zniknąć ze sceny politycznej."

Balcerowicz musi odejść - Prezes podbiera pomysły Lepperowi? Za chwilę zacznie chodzić do solarium :-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro747

<Ziemkiewicz ostatnimi czasy kompletnie stracił trzeźwość osądu.>

Nie podzielił byś sie z nim swoją. Masz tego aż nadto.

Jaro, czy wy czasem za trzeźwo nie myśliceie?

- Krzyż został zabrany wbrew tym, którzy go stawiali i tym, którzy go bronili. Można powiedzieć "chyłkiem". Dlatego jest to niesmaczna sytuacja - dodaje.

Smakosz.

Jaro747

<Ziemkiewicz ostatnimi czasy kompletnie stracił trzeźwość osądu.>

Nie podzielił byś sie z nim swoją. Masz tego aż nadto.

Jaro, czy wy czasem za trzeźwo nie myśliceie?

Następny cichy wielbiciel? Może być - poprzedni jakoś się wykruszyli albo zlikwidowali ich siepacze nadredaktora ;-).

Jestem Europejczykiem.

Już leków niby nie bierze a nadal bredzi.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński uważa, że należy publicznie zapytać prezydenta Bronisława Komorowskiego, dlaczego nie mówił on w trakcie kampanii wyborczej, że jest "zdecydowanym wrogiem Kościoła".

Analogicznie należy publicznie zapytać prezesa Jarosława Kaczyńskiego, dlaczego nie mówił on w trakcie kampanii wyborczej, że jest gumisiem.

spójrzmy co dzieje się w światowej polityce

"Prezydent Boliwii Evo Morales doznał kontuzji mięśnia łydki po faulu polityka partii opozycyjnej podczas meczu piłkarskiego w La Paz. Nie pozostał dłużny, rewanżując się przeciwnikowi kopniakiem w krocze."

prezes użyłby głowy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.