Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro

Ja też rozumiem Dorna, i Ciebie i wladza i mulsa i redaktora, i Tuska, i Komorowskiego, i Nałęcza, i Jaruzelskiego, i Schetynę, i Grasia, i Drzewieckiego, i Sawicką, i Grabarczyka, i Boniego, i Sikorskiego, i Kluzik-Rostowską, i Palikota, i Niesiołowskiego, i Kutza, i Piterę, i Kidawę-Błońską, i Gowina, i HGWaltz, jak i Napieralskiego, Millera, Kwaśniewskiego, Oleksego, Borowskiego, Cimoszewicza, wszelkiej maści dziennikarzy, historyków, politologów, analityków, aktorów, naukowców, celebrytów, sportowców, szczególnie A.Małysza, piosenkarzy, artystów, profesorów, nauczycieli, kolejarzy, górników i hutników, transportowców, policjantów, żołnierzy, służbistów, administratorów, mikroprzedsiębiorców, przedsiębiorców, biznesmenów, mafiosów , esbeków, oraz zarówno dzieci, młodzież, dorosłych, starszych, mężatki, żonatych, panny , kawalerów, dzieciatych mających, jedno, dwoje, troje, czworo, pięcioro, sześcioro i więcej dzieci, bezdzietne małżeństwa, homoseksualistów, biseksualistów, transseksualistów, onanistów, pijaków, abstynentów, narkomanów, chorych, zdrowych, po wypadkach, po kontuzjach, po rozwodach, po zdradach małżeńskich, po powrotach na stare śmiecie, emigrantów zarobkowych rozumiem, ale nie rozumiem electro.

Nadzieje pokładał w Palikocie, ale nie oddałby na niego głosu - nie rozumiem tej logiki.

Mam nadzieję, że D.Tusk doprowadzi do prawdziwego rozkwitu naszego państwa dlatego oddaje głos na J.Kaczyńskiego z Prawa i Sprawiedliwości.

Wzorem ojca narodu zaczynasz na swój sposób interpretować rzeczywistość.Raport zgodnie z umową został przeanalizowany i odesłany z uwagami.Co w tym niezwykłego 747 ?

Rosjanie ustosunkują się do wątpliwości i FACET DOPIERO WTEDY możesz cokolwiek konkretnego stwierdzić

747 przed Bożym Narodzeniem przeprosisz Boga za kłamstwa wypisywane na forum?

Nie wiedziałem że JK jest twoim ojcem.

"cokolwiek konkretnego"... oj wladz przy twoim dziamganiu dla dziamgactwa każde inne 2 słowa na krzyż to twardy konkret.

Coś ty się stał taki gorliwy religijnie.

Ciągle skamlesz o jakieś przeprosiny, wyjaśnienia- czyżby ujemny bilans długiego życia skłaniał cię to tego użalania się?

Filut

Bez urazy, nie wymieniłem Cię w mojej wyliczance - rozumiesz dlaczego.

Idż do lustra i tam przedstaw uwagi jakie masz do mnie - znajdziesz zrozumienie niewątpliwe.

Podwórko zapewne nie jest Ci obce na zasadzie co głodnemu na myśli.

wolnego spokojnie 747 nie zrozumiesz poglądów wymienionych osób i zbiorowisk.Najpierw zrozum pierwszego z listy i systematycznie kolejną pozycję.

z Palikotem też wiązałem jakieś nadzieje na odarcie polityki z obłudy.Niestety okazał się pajacem pertraktującym udział w swoim pomyśle mocno skompromitowanych polityków.

Nie wiedziałem że JK jest twoim ojcem.

"cokolwiek konkretnego"... oj wladz przy twoim dziamganiu dla dziamgactwa każde inne 2 słowa na krzyż to twardy konkret.

Coś ty się stał taki gorliwy religijnie.

Ciągle skamlesz o jakieś przeprosiny, wyjaśnienia- czyżby ujemny bilans długiego życia skłaniał cię to tego użalania się?

Skoro nie ma własnych dzieci ojcowskim uczuciem obdarza cały naród....niestety mnie też.

Problemem dla wzorowego katolika jest spowiedź z świadomego posługiwania się kłamstwem?

Filut

Bez urazy, nie wymieniłem Cię w mojej wyliczance - rozumiesz dlaczego.

Idż do lustra i tam przedstaw uwagi jakie masz do mnie - znajdziesz zrozumienie niewątpliwe.

Podwórko zapewne nie jest Ci obce na zasadzie co głodnemu na myśli.

Nie ja tu się podpieram swoimi kumplami kolego i nie afiszuję deklaracjami jak to ja będę głosować i na kogo. Jeśli liczysz na to, że będziesz w wątku polityka jedynie głaskany, to idź do lustra i zapytaj skąd coś takiego przyszło ci do głowy.

Co do kłamstw tak zaraz przeproszę, za czterokrotne podchodzenie do lądowania, "na kursie i na ścieżce", polskich patomorfologów przy sekcjach zwłok, przekopaniu do głębokości metra terenu katastrofy, pijanego i spóżnionego L.Kaczyńskiego na lotnisku nie chce mi się dalej wymieniać.

PRZEPRASZAM

Z POWAŻANIEM - TE INFORMACJE SĄ NIEPRAWDZIWE

747 J.K.

Co do środowisk, które niby nie rozumiem - cóż, nie trzeba uczestniczyć w życiu ich wszystkich, wystarczy niektórych - na zasadzie "wszystko jest jednym i tym samym - wszystko jest mną - wszystko jest Bogiem, Bóg i Ja jesteśmy jednym"

wladz zapytaj mulsa albo Jaro chyba że wiesz sam jaka religia uznaje w ten sposób rzeczywistość.

Poza tym jest prawo analogii - ale to już zupełnie inna historia.

Co do środowisk, które niby nie rozumiem - cóż, nie trzeba uczestniczyć w życiu ich wszystkich, wystarczy niektórych - na zasadzie "wszystko jest jednym i tym samym - wszystko jest mną - wszystko jest Bogiem, Bóg i Ja jesteśmy jednym"

wladz zapytaj mulsa albo Jaro chyba że wiesz sam jaka religia uznaje w ten sposób rzeczywistość.

Poza tym jest prawo analogii - ale to już zupełnie inna historia.

niewiele zrozumiałem poza tym że masz problemy z religią....możesz bardziej klarownie przedstawić problem?

frędzelku poczytaj swoje bzdury o PO i finansowaniu partii.Czekają na publiczne przeprosiny

Do mnie?

Jeśli tak, to zacytuj moje bzdury o finansowaniu partii, o PO nie musisz skoro sprawia Ci to ból.

Mogę PO-srańców krytykować do bólu, mam do tego prawo dając im mandat w wyborach 3 lata temu.

Tak racja dałem się trochę w ch..a zrobić , moja wina.

Czekam na cytat o finansowaniu - z datą i godziną, frędzelku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

mam teraz przekopać się przez setki postów ponieważ pamięć Ciebie zawodzi.Nie drogi kolego szkoda mi czasu na udowodnienie twoich krętactw tym bardziej że nie mają żadnego znaczenia.

P.S.

zarzut konkretny może później zamiast dłubać w nosie poszukam twoich wpisów o PO i taktyce pod wyborców.W skrócie uważałeś propozycje PO o zniesieniu finansowania partii z budżetu za grę pod wyborców nie mającą szansy podczas głosowania w sejmie.Może wytłumaczysz dlaczego skorzystano z okazji rozłamu w PiS i przegłosowano głosami PJN ograniczenie o 50%

Kolego manipulujesz.

Po pierwsze pisałem tylko i wyłącznie o tym, ze jest to manipulacja, kiełbasa wyborcza i jak się okazuje w końcu, wkalkulowany wcześniej kompromis i ostatecznie złoty środek w postaci 50%.

Zachwyca Cię postawa PO kiedy dyma ciebie i podobnych? W sumie nic mi do tego jeśli ktoś to lubi i podziwia.

Nie dziwie sie Dornowi, gdy patrzy na to gówno i uczestniczy żale topi w wódzie i bajkach.

Nawiasem mówiąc to szkoda, że w pałę nie dał któremuś z namolnych PO-etatowych szczekaczy z mikrofonami.

Stare już nie może, a nowe się jeszcze nie narodziło.

PO, jest skończone, mimo aktualnych poziomów poparcia - zajmowanie się nimi jest anachronizmem.

Zbliżają się kulminacyjne momenty, Tusk kupuje sobie czas od Putina, potrzebny do wygrania kolejnych wyborów.

Putin przecież nie pozwoli wygrać J.Kaczyńskiemu.Prezes dobrze o tym wie.Dlatego Putin pozwala Tuskowi teraz na żarty o raporcie MAK.

Wyborcy PO tego nie rozumieją, Tusk robi badania opinii, dzwoni do Putina i mówi "jak pan premier chce układnych relacji z Polską to trzeba zrobić to i tamto", a pan premier Putin "no dobrze zrobimy to i tamto, za to i za to".Proste. Kondominium.

Nie dziwie sie Dornowi, gdy patrzy na to gówno i uczestniczy żale topi w wódzie i bajkach.

Nawiasem mówiąc to szkoda, że w pałę nie dał któremuś z namolnych PO-etatowych szczekaczy z mikrofonami.

I to ma być ta Twoja wizja "porządnych" polityków i funkcjonowania władzy?

PO, jest skończone, mimo aktualnych poziomów poparcia - zajmowanie się nimi jest anachronizmem.

Zbliżają się kulminacyjne momenty, Tusk kupuje sobie czas od Putina, potrzebny do wygrania kolejnych wyborów.

Putin przecież nie pozwoli wygrać J.Kaczyńskiemu.Prezes dobrze o tym wie.Dlatego Putin pozwala Tuskowi teraz na żarty o raporcie MAK.

Wyborcy PO tego nie rozumieją, Tusk robi badania opinii, dzwoni do Putina i mówi "jak pan premier chce układnych relacji z Polską to trzeba zrobić to i tamto", a pan premier Putin "no dobrze zrobimy to i tamto, za to i za to".Proste. Kondominium.

Kłamiesz.

747 Putin wie o planie Tuska?

Jest w tym sens.Tusk pozwoli położyć rurę na dnie Bałtyku w zamian Putin wygra za niego wybory w Polsce....dziękuję za ostrzeżenie

Rosyjski prezydent polskim premierem brzmi fatalnie natomiast polski premier rosyjskim prezydentem...jest o co walczyć nie poddamy prezesa!!!!!!

wladz

Rura już jest, może wielką łaską Niemiec i Rosji będzie pogłębienie jej położenia przy wejściach do portów, aby nasze statki mogły wpływać do gazoportów.Teflonowa dama obiecała Tuskowi zgodę na pogłębienie, ale jest jeszcze strona rosyjska.

Rosjanie mając u nas swoich ludzi u steru władzy, mają pobudzone apetyty, szczególnie na szeroko rozumiany sektor energetyczny.Szachy, wiesz że są w tym dobrzy.

jar

Powtarzasz się.

Jar1

To nie wizja to rzeczywistość niezależna od strony politycznego konfliktu.

Zachowanie Dorna to tylko retorsja, odreagowanie, gdyby był bardziej dosadny mógłby przecież puścić pawia prosto w kamery.

wladz

Miałem Ciebie nie za prostaka, a tu proszę.

Znaczenie słów można na różne sposoby interpretować, Ty decydujesz się na dosłowną interpretację.

To mnie jednak dziwi.

Prezes nie potrzebuje ręcznika, może go potrzebować Tusk, bo amerykanie w TIME oczywiście anonimowi czyli po prezesowskiemu zaatakowali naszą tzw. Armię czyli kontyngent wojskowy walczący w Afganistanie.To znak dla rządu, że czas zdać sprzęt.Koniec.

xinwax to moze wyzal sie, a my przeprowadzimy terapie.rozumiem ze czujesz sie wydymany.A moze dymanie wyszło na twoja korzysc.Otworz sie ...to gdzie ten Tusk cie wydymał?

to tylko znak numerek ze Palikot miał racje.Pieniadze nalezy dac na kulture.Jeszce nigdy nasza armia nas przed niczym nie obroniła.A teraz jest jeszce gorzej.I tyle numerek.I twoi pupile w tej materii tez nie zrobili nic.

Znaczenie słów można na różne sposoby interpretować, Ty decydujesz się na dosłowną interpretację.

To mnie jednak dziwi.

haha nie jestem hrabią Komorowskim nie licz na jakąkolwiek inną interpretację poza oczywistym przekazem chamstwa w twoim wpisie.

Prezes nie potrzebuje ręcznika, może go potrzebować Tusk, bo amerykanie w TIME oczywiście anonimowi czyli po prezesowskiemu zaatakowali naszą tzw. Armię czyli kontyngent wojskowy walczący w Afganistanie.To znak dla rządu, że czas zdać sprzęt.Koniec.

armia odpowiedział...przeczytaj

wladz

Chamstwa nie było w moim wpisie, lecz podziw nad umiejętnościami obecnej ekipy.

muls

Nie wtrącaj się i pisz za siebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.