Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jar1

To nie wizja to rzeczywistość niezależna od strony politycznego konfliktu.

Zachowanie Dorna to tylko retorsja, odreagowanie, gdyby był bardziej dosadny mógłby przecież puścić pawia prosto w kamery.

Dlatego ja nie będę nigdy głosował na taki model oceny rzeczywistości. W niej najważniejsze jest jedynie dokopanie wrogowi. Swoim wybacza się wszystko. Swój to może się nawet zrzygać w sejmie podczas pracy za państwowe pieniądze.

Zwykła mentalnośc Kalego.

wladz

Tylko zapamiętaj też kontekst.

Jar1

"W niej najważniejsze jest jedynie dokopanie wrogowi. Swoim wybacza się wszystko. Swój to może się nawet zrzygać w sejmie podczas pracy za państwowe pieniądze"

Możesz to swoje motto podstawić do sporej ilości polityków i do każdej opcji.

No chyba, że jesteś ukierunkowany na ślepo lub naiwny jak miś Koralgol.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

Tylko zapamiętaj też kontekst.

Ty jesteś kontekstem więc jak mam zapomnieć ?

wladz

Najpierw czytałem następnie dokonałem wpis.

Podejrzewasz mnie o nieprofesjonalizm?

nie wiem co robisz w realu

747

"Tusk publicznie przyznał się do tego, że sytuacja po katastrofie pod Smoleńskiem wymknęła się rządowi spod kontroli – mówi mec. Rafał Rogalski"

pracujesz w jego kancelarii....nie śmiem pytać czy on to ....

To jest real

Pan Turowski z Moskwy ma nieświeże papiery w IPN.

Rzeczpospolita pomaga MSZ w doborze kadr.

Radek milczy na razie.

tym się nie przejmuj masz dużo większy problem w postaci przyjaciela Kaczyńskich na stanowisku ministra skarbu.Dopuścili do największych tajemnic członka PZPR...sam wiesz każdy z nich ruskim podszyty.

Powiedz jak to możliwe ?

bladziu,bladziu - jesteś jak dancing queen bez królestwa - ale tańczysz zgodnie...

tańczę,śpiewam i nie mam czasu na lepienie bałwanów.

grynio nic poza skrobaniem po piętach nie potrafisz.Popraw marchewkę bałwanie

tak bladziu - nikt ciebie nie lepił, sam tak tuptasz...

zuch grynio...co za fantazja wyobraźnia i skojarzenia.

Czuję się zażenowany polemiką na takim poziomie...spadaj palancie

Możesz to swoje motto podstawić do sporej ilości polityków i do każdej opcji.

No chyba, że jesteś ukierunkowany na ślepo lub naiwny jak miś Koralgol.

Potwierdzasz jedynie ten poziom, który mi zupełnie nie odpowiada. Nie masz nic do zaoferowania - oprócz miłości do prezesa - nawet, gdy on okazuje się zwykłą świnią.

Co za subtelność...

Jar1 nie jesteś sam- on też myśli jak dowalić opozycji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To wasz wzór, wasza antyopozycyjna przaśna mentalność.

On też wygra wybory- cieszysz się? :)

Ukryta Zawartość

Jaro

Ja też rozumiem Dorna, i Ciebie i wladza i mulsa i redaktora, i Tuska, i Komorowskiego, i Nałęcza, i Jaruzelskiego, i Schetynę, i Grasia, i Drzewieckiego, i Sawicką, i Grabarczyka, i Boniego, i Sikorskiego, i Kluzik-Rostowską, i Palikota, i Niesiołowskiego, i Kutza, i Piterę, i Kidawę-Błońską, i Gowina, i HGWaltz, jak i Napieralskiego, Millera, Kwaśniewskiego, Oleksego, Borowskiego, Cimoszewicza, wszelkiej maści dziennikarzy, historyków, politologów, analityków, aktorów, naukowców, celebrytów, sportowców, szczególnie A.Małysza, piosenkarzy, artystów, profesorów, nauczycieli, kolejarzy, górników i hutników, transportowców, policjantów, żołnierzy, służbistów, administratorów, mikroprzedsiębiorców, przedsiębiorców, biznesmenów, mafiosów , esbeków, oraz zarówno dzieci, młodzież, dorosłych, starszych, mężatki, żonatych, panny , kawalerów, dzieciatych mających, jedno, dwoje, troje, czworo, pięcioro, sześcioro i więcej dzieci, bezdzietne małżeństwa, homoseksualistów, biseksualistów, transseksualistów, onanistów, pijaków, abstynentów, narkomanów, chorych, zdrowych, po wypadkach, po kontuzjach, po rozwodach, po zdradach małżeńskich, po powrotach na stare śmiecie, emigrantów zarobkowych rozumiem, ale nie rozumiem electro.

Nadzieje pokładał w Palikocie, ale nie oddałby na niego głosu - nie rozumiem tej logiki.

Mam nadzieję, że D.Tusk doprowadzi do prawdziwego rozkwitu naszego państwa dlatego oddaje głos na J.Kaczyńskiego z Prawa i Sprawiedliwości.

mysle, ze gdybys rozumial to co ja pisze to nie produkowalbys tej codziennej porcji glupot na ktora koledzy znajduja masochistyczna przyjemnosc tutaj odpowiadac, wydaje mi sie , ze internet zbliza ludzi z roznych grup spolecznych i o roznym potencjale intelektualnym nie mniej nie az tak zeby ktos taki jak Ty pojąl wszystko co do Ciebie pisza rozni ludzie na forum, Ty potrafisz to przeczytac, tak jak czytasz przemowienia prezesa i haselka , ktore wam wysylaja do regionu zebyscie nie wychodzili poza linie partii, nie mniej od umiejetnosci czytania do rozumienia i zdolnosci przewidywania jest daleka droga, kilkaset postow temu zaryzykowalem odwazna teze , ze wszystko co powstanie na zgliszczach pis-u bedzie bardziej rozwijajace i godne uwagi niz partia prezesa, nawet bezbarwna pijarowka kluzik, no i prosze juz sa pozytywy istnienia PJN, nie chce pisac o pijanym dornie , bo byl on w podobnym stanie jak wielu politykow po czy sld w miejscu pracy...nie dziwi mnie to...zreszta on ma teraz szanse na reelekcje bez zadnego ryzyka wiec nic dziwnego , ze sie wyluzowal, on wie , ze 747 pojdzie i na niego zaglosuje, bedzie na kochanke i alimenty....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Co za subtelność...

Ukryta Zawartość

Nie rozumiem, po co tu wklejasz swoje zdjęcia rodzinne.

Ukryta Zawartość

bladziu, nie przechwalaj się, że masz możliwość...

ale cham z Ciebie....

jak brakuje argumantow to pozostaja klamstwa, inwektywy i zwykle chamstwo, nie ma sensu w ogole z takimi zapalczywymi chamami , nienawistnymi ludzmi jak wiekszosc z was dyskutowac...zawsze dziwilo mnie, ze mamy takie pelne nienawisci spoleczenstwo, broniace swoich chamow w tv, sejmie i miejscu pracy ,i glosujacych na nich, wy byscie chyba za tych dornow i kaczynskich zycie oddali....nienawistna, zapalczywa banda nieudacznikow....

niestety, nie jestem chamem...

tylko cham tak pisze jak Ty do kolegi , ktory oprocz innego zdania nic nie zawinil, sa tutaj naciagacze, pseudodiyowcy , handlarze smieciem na allegro, piszacy posty o sprzecie na zamowienie,piszacy opinie na zamowienie, oszusci i analfabeci a Ty po chamsku traktujesz kolege , ktory ma inne poglady....

Co za subtelność...

Ukryta Zawartość

markowski to wasz ostatni sprzymierzeniec w walce z Rosją.Saakaszwili olał testament przyjaciela i zaoferował współpracę Rosji.

Ukryta Zawartość

tylko cham tak pisze jak Ty do kolegi , ktory oprocz innego zdania nic nie zawinil, sa tutaj naciagacze, pseudodiyowcy , handlarze smieciem na allegro, piszacy posty o sprzecie na zamowienie,piszacy opinie na zamowienie, oszusci i analfabeci a Ty po chamsku traktujesz kolege , ktory ma inne poglady....

on inaczej nie potrafi.Upłynie trochę czasu chłopak dorośnie i zrozumie jakiego durnia robi z siebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.