Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ten idiotyzm tkwił w systemie od jego początku. Dlatego wprowadzenie pomysłu odkładały dwa kolejne rządzy. Aż znalazł sie trzeci, lotniejszy od poprzednich i go wprowadził. Pewnie wiele świń się upasło przy tym korycie.

Spadają słupki poparcia dla PO, właśnie z tego powodu.

Rozmawia w internecie na żywo z blogerami, publikuje raport o stanie państwa, nawet PJN dziś twierdzi, że prezes J.Kaczyński powinien odejść.

Też tak uważam, społeczeństwo nie jest jeszcze gotowe na IV RP, podobnie jak ludzkość na ideały komunizmu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Spadają słupki poparcia dla PO, właśnie z tego powodu.

Rozmawia w internecie na żywo z blogerami, publikuje raport o stanie państwa, nawet PJN dziś twierdzi, że prezes J.Kaczyński powinien odejść.

Grunt to mieć solidne fundamenty.

Na przykład słupki, słupy i patyki jak IV RP PiS.

a warchoły z PiS niech się zajmą wypasem bydła i ludzi zostawią w spokoju...

wkroczyłeś po tak długiej przerwie,i........nic mądrego nie napisałeś-znowu ta sama tonacja!!

sądzę,że przeprowadziłes kurację za słabymi lekami .....jednak

Byłem w sklepie, kupiłem 3 średniej wielkości jabłka, zapłaciłem 2,10 pln, -to skandal, kiedyś za tę kwotę można było kupić cały kilogram............

Putina tu trzeba!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Kompromitacja poziomem cen w Polsce, nie jest jedyną rzeczą z jaką przychodzi się nam zmierzyć.

Gdzie są ci, którzy czekali na wyniki polskich śledztw, czy cywilnych czy wojskowych, czy opracowanie komisji min Millera?

I CO ŁYSO WAM, CZEKALIŚCIE I CO, GDZIE TE WYNIKI, ZBLIŻA SIĘ ROCZNICA, NIE MA W PROKURATURZE POLSKIEJ ABSOLUTNIE ŻADNEGO Z PODSTAWOWYCH DOWODÓW, WIĘC JAK MOŻNA WYKLUCZYĆ COKOLWIEK, JAK?

JAK, MOŻNA COKOLWIEK STWIERDZIĆ?

Czekajcie dalej, do us...ej śmierci, dostaniecie, co Wam się należy.

No a ten dorsz za 6,50 chyba też nieco za drogi?

Przykro mi, ale nie znam wyniku dochodzenia, w stosunku do tej ceny dorsza.

Gdzie jest electro?

generalnie jaki jest sens ujadania jeden na drugiego??chyba nie ma żadnego,widać to po partiach polit.ponad 20 lat demokracji (postkomunizmu)to w większości czas stracony.nadal jesteśmy biednym krajem do tego zadłużonym.bezrobocie na poziomie 13%-aż strach pomyśleć gdyby nie emigracja.może to się kiedyś zmieni ale myślę że nasze pokolenie przegrało poprzez korupcje,partyjne interesy,niemoc i paraliż.

Zastanawiam się dlaczego co druga publiczna wypowiedź prezesa wymaga tłumaczenia, wyjaśniania, prostowania. Już nawet przydupasy prezesa czują się bezradni i nie wiedzą jak przetłumaczyć jego ględzenie na polski i coraz trudniej jest im powiedzieć, co prezes miał na myśli.

Ostatnia kompromitacja prezesa wywołała taką konsternację w samych szeregach PiSu, że zapadła głucha cisza.

Obrzydliwa i durna wypowiedź o Ślązakach chyba nie da się teraz tak łatwo wytłumaczyć, "że dziennikarze nie dopytali...".

Taka totalna kompromitacja daje wiele do myślenia, czy aby prezes napewno jest w pełni władz umysłowych i czy nadal kontroluje to co mówi.

Filut

Coś Twój prezes się długo kompromisuje, ile już tych wypowiedzi było, kompromitujących?

Jakoś się nie może skompromisować, ciągle poparcie w normie 25 plus.

Odpuść, namęczysz się tylko, prędzej komp Ci padnie, napisy zetrzesz z klawiatury, nim zohydzisz mnie prezesa.

Współczuję Ci, rozumiem, że czekasz na wyniki polskiego śledztwa w sprawie smoleńskiej katastrofy.

Czekaj.

Tylko weż kolagen, abyś się zbyt mocno nie postarzał w tym stanie oczekiwania.

Kompromitacja poziomem cen w Polsce, nie jest jedyną rzeczą z jaką przychodzi się nam zmierzyć.

Gdzie są ci, którzy czekali na wyniki polskich śledztw, czy cywilnych czy wojskowych, czy opracowanie komisji min Millera?

I CO ŁYSO WAM, CZEKALIŚCIE I CO, GDZIE TE WYNIKI, ZBLIŻA SIĘ ROCZNICA, NIE MA W PROKURATURZE POLSKIEJ ABSOLUTNIE ŻADNEGO Z PODSTAWOWYCH DOWODÓW, WIĘC JAK MOŻNA WYKLUCZYĆ COKOLWIEK, JAK?

JAK, MOŻNA COKOLWIEK STWIERDZIĆ?

Czekajcie dalej, do us...ej śmierci, dostaniecie, co Wam się należy.

Przykro mi, ale nie znam wyniku dochodzenia, w stosunku do tej ceny dorsza.

Gdzie jest electro?

Każdy w soim czsie otrzyma to co mu należne.

Proszę nie nabijać się z osiągnięć pani Pitery. Każda nieuprawnionie wydana kwota została zwrócona, to duży sukces.

Electro opuścił nasze forum w proteście

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

generalnie jaki jest sens ujadania jeden na drugiego??chyba nie ma żadnego,widać to po partiach polit.ponad 20 lat demokracji (postkomunizmu)to w większości czas stracony.nadal jesteśmy biednym krajem do tego zadłużonym.bezrobocie na poziomie 13%-aż strach pomyśleć gdyby nie emigracja.może to się kiedyś zmieni ale myślę że nasze pokolenie przegrało poprzez korupcje,partyjne interesy,niemoc i paraliż.

sargon

Czyżbym wyczuwał naiwność.

Jakieś pokolenie było zwycięskie? Kiedy, w czym? Chyba że "dzieci kwiaty" wygrały swobodę obyczajową.

Można tylko mniej przegrać.

Biedny electro, taki zdrowy chłop, a tu masz - reakcja emocjonalna.

Zasmuca mnie tak zły stan prezesa.

Jeśli w 2005 roku można było mieć nadzieję, że umie się zająć gospodarką i sprawnym administrowaniem państwem, to po tym co nam pokazał jako premier i po tym co nam serwuje od wielu miesięcy wygląda na to, że nie jest w stanie zająć się odpowiedzialnie nawet własnym gospodarstwem domowym i partią. Eskalacja jego niezrozumiałych zachowań, którą obserwujemy od dawna, w przypadku ponownego udziału w rządzeniu państwem może doprowadzić do niepokojów w państwie i niebezpiecznych podziałów na tle narodowościowym. Mogą nas czekać "nasze polskie bałkany".

Zasmuca mnie tak zły stan prezesa.

Jeśli w 2005 roku można było mieć nadzieję, że umie się zająć gospodarką i sprawnym administrowaniem państwem, to po tym co nam pokazał jako premier i po tym co nam serwuje od wielu miesięcy wygląda na to, że nie jest w stanie zająć się odpowiedzialnie nawet własnym gospodarstwem domowym i partią. Eskalacja jego niezrozumiałych zachowań, którą obserwujemy od dawna, w przypadku ponownego udziału w rządzeniu państwem może doprowadzić do niepokojów w państwie i niebezpiecznych podziałów na tle narodowościowym. Mogą nas czekać "nasze polskie bałkany".

Co tu siejesz Filut za niepokoje, jak nie będziesz się niepokoić, to nikt niespokojny nie będzie.

To tacy jak Ty dzielą naród, a nie prezes czy ktoś z PiS.

Prezes przestrzega przed tym, że nawet najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kroku, i ten krok jest zazwyczaj niepozorny.

747 jaką grupę etniczną prezentuje prezes....inteligencja Żoliborska nie ma z tym przygłupem nic wspólnego

Po co drwisz z człowieka, który ma teraz przed oczami to, co wszyscy widzieliśmy niemal rok temu.

Człowiek jest istotą okrutną, ludzie katują ludzi, torturują, zabijają, czym chcesz mnie zaskoczyć jeszcze w sprawie prezesa?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.