Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

żałuję ,że zamiast socjalisty Geremka Napieralski jest twarzą lewicy w Polsce.

Geremek socjalistą! Dobre sobie! To może lepiej niech już tą twarzą będzie Napieralski!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Napieralski nie powiedział , że komunę obalili socjaliści ?

Nie znam wszystkich wypowiedzi tego przywódcy, jeżeli tak powiedział - to wykazał się głupotą. Na ten czas wszystko wskazuje, że jest to twarz przejściowa formacji schyłkowej.

rola sedziego w kazdym procesie jest ustalic poziom odpowiedzialnosci za czyny sprawcy.W tym takze psychologiczne jesli takie podejrzenie pada.OTOZ MOIM SKROMNYM ZDANIEM...PADA.Tak wiec nie widze powodow do obaw.Badania zostana zrobione, wyniki podane.Choroby psychiatryczne atakuja z cala moca i dawno przestały byc wstydliwe.Jesli czlowiek jest chory a wszystko na to wskazuje, moze sie leczyc.Istnieje jednak inna obawa.Ze czwarta RP przygotowuje droge ucieczki przed odpowiedzialnoscia kurdupla..... juz teraz sugerując zólte papiery.

Droga ucieczki może i będzie potrzebna, bo zbyt wielu ludzi będzie chciała Pana Jarosława Kaczyńskiego na rękach nosić, w podziękowaniu za poświęcenie swojego życia dla walki o prawdziwą niepodległość, suwerenność i w pełni efektywny rozwój miast i wsi.

Jest on jak latarnia wskazująca pijanym i odurzonym drogę w ich widzie, demaskuje on takich jak Tusk, jak Komorowski jak układ SLD, który nie zareagował na porwanie Olewnika, tylko taka czysta i nieskalana osobowość może wyciągnąć mój kraj z bagna, gdzie źli ludzie dokonują swoich maskarad.

Oddajcie głos w wyborach na D.Tuska, niech rządzi im dłużej tym lepiej, niech zorganizuje Wam EURO2012, niech pokaże raport Millera o tzw wypadku lotniczym, w którym winni byli piloci, generał i prezydent, wszyscy bronili się przed tymi zarzutami, lecz nie byli przekonujący i pomarli.

Szerokiej autodrogi!

[...]bo zbyt wielu ludzi będzie chciała Pana Jarosława Kaczyńskiego na rękach nosić [...]. Jest on jak latarnia wskazująca pijanym i odurzonym drogę w ich widzie [...]

Takie baranki, jaki pastuch. Wiódł ślepy kulawego ???

Jest on jak latarnia wskazująca pijanym i odurzonym drogę w ich widzie, demaskuje on takich jak Tusk, jak Komorowski jak układ SLD, który nie zareagował na porwanie Olewnika, tylko taka czysta i nieskalana osobowość może wyciągnąć mój kraj z bagna, gdzie źli ludzie dokonują swoich maskarad.

brata też załatwił

747 kanalię promujesz

Spodziewałem się więcej oburzenia, a uprzedzałem dawno, aby się trochę oszczędzać i nie wyprztykać wszystkiego co macie do zaoferowania zbyt wcześnie, bo powtarzać się będziecie i moderacja Was zbanuje za troling.

Sam nie wiem czy więcej tu wpływów rosyjskich czy niemieckich?

Wiem, wiem, bronicie interesu narodowego, wiem Jaruzelski z Kiszczakiem też bronili, tego samego interesu, w różnych miejscach i w różny sposób, wiem, wiem, nic nie wiedzieli o wypaczeniach, wiem, w ogóle nie wiele wiedzieli, w ogóle to tacy mili faceci są ci Panowie, a jeszcze milsi są ich następcy po linii partyjnej, a najmilsze są ich dokonania, jak ucieczki po drabinach z Sejmu i pijackie widy na grobach w Rosji, pocałunki ziemi świętej, afery wszystkich typów, obliczone na zysk grupowo-indywidualny.

Fabryka osocza.

Piękna ta nasza Polska, a jakie piękne barany, jak ładnie głosują, aż miło popatrzeć.

brata też załatwił

747 kanalię promujesz

Tak, zadzwonił do Błasika, który był w kabinie pilotów, i powiedział "w imieniu brata - ląduj dziadu", - amerykanie mają ten zapis, przysłali to do Polski, dlatego ABW, które ma materiały od nich, nie ujawniło ich, bo to wbrew polskiej racji stanu.

rola sedziego w kazdym procesie jest ustalic poziom odpowiedzialnosci za czyny sprawcy.W tym takze psychologiczne jesli takie podejrzenie pada.OTOZ MOIM SKROMNYM ZDANIEM...PADA.Tak wiec nie widze powodow do obaw.Badania zostana zrobione, wyniki podane.Choroby psychiatryczne atakuja z cala moca i dawno przestały byc wstydliwe.Jesli czlowiek jest chory a wszystko na to wskazuje, moze sie leczyc.Istnieje jednak inna obawa.Ze czwarta RP przygotowuje droge ucieczki przed odpowiedzialnoscia kurdupla..... juz teraz sugerując zólte papiery.

A od kiedy ty taki skromny jezdeś?Jakoś do tej pory nie zauważyłem...skromności,zjadliwość i owszem.Taką starczą.

Przestępcy powinni siedzieć w więźniu a nie w psychiatrykach...do diabła.Już podpowiadasz prezesowi?

Wolałbyś chyba, żeby nie po Tobie :)

Nie dotykaj, bo się ubrudzisz :)))

Pan profesor coraz z wyższego "C" raczy kierować swoje ataki, tą metodą w linii prostej za jakiś czas tylko seksualne skojarzenia Panu pozostaną, a to już domena Pana Palikota jest, jeszcze gotów będzie się o prawa autorskie sądzić z Panem profesorem, Panie profesorze.

Dlatego przy brudach i nieczystościach czy fekaliach radzę na razie pozostać, to dobry poziom, taki uczelniany slang, żeby nie powiedzieć profesorski.

[...] tą metodą w linii prostej za jakiś czas tylko seksualne skojarzenia Panu pozostaną, [...]

Głodnemu chleb na myśli ???

A tak w ramach ogólnej refleksji - jaki materiał, takie narzędzie.

Tak, zadzwonił do Błasika, który był w kabinie pilotów, i powiedział "w imieniu brata - ląduj dziadu", - amerykanie mają ten zapis, przysłali to do Polski, dlatego ABW, które ma materiały od nich, nie ujawniło ich, bo to wbrew polskiej racji stanu.

Z taką rewelacją do Macierewicza,połknął bombowiec może tym się nie zadławi

To uważaj,wiesz jakie mam zdanie o PiCu...zarazisz się i sie narobi.Żona cie nie pozna.

Nie mam poglądów politycznych i nie wiem jak można je mieć.

Natomiast za stary już jestem, żeby nie widzieć czarno na białym, kto w którą stronę ciągnie i dla czego akurat w tą a nie w tamtą.

Z PiS, chociaż biedni ludzie, którzy zawsze mają pod górkę coś by mieli, a ta cholera tylko powiększa przepaść cywilizacyjną i jeszcze nazywa to demokracją, banda idiotów, a te debile idą i głosują, a ci ich grabią i się śmieją - POpaprańcy, a ci tu jeszcze ich dopingują tu w wątku.

W kluczowym momencie historycznym autobahny nie potrafią wybudować, tylko dają się wodzić za nos jak niedouczone dzieciaki, jeszcze się cieszą że coś w ogóle się buduje, zakompleksiona zgraja.

Głodnemu chleb na myśli ???

A tak w ramach ogólnej refleksji - jaki materiał, takie narzędzie.

Jeśli tak, to skąd u Pana profesora skojarzenie z brudem?

Wiem, wiem, bronicie interesu narodowego, wiem Jaruzelski z Kiszczakiem też bronili, tego samego interesu, w różnych miejscach i w różny sposób, wiem, wiem, nic nie wiedzieli o wypaczeniach, wiem, w ogóle nie wiele wiedzieli, w ogóle to tacy mili faceci są ci Panowie, a jeszcze milsi są ich następcy po linii partyjnej, a najmilsze są ich dokonania, jak ucieczki po drabinach z Sejmu i pijackie widy na grobach w Rosji, pocałunki ziemi świętej, afery wszystkich typów, obliczone na zysk grupowo-indywidualny.

Fabryka osocza.

Piękna ta nasza Polska, a jakie piękne barany, jak ładnie głosują, aż miło popatrzeć.

po linii partyjnej tylko "opozycjonista" Jarosław Kaczyński użył "fotki z Gierkiem" w kampanii prezydenckiej..zachwala Gierka a obecnemu prezydentowi ręki nie poda.I nadal uważasz badania psychiatryczne za zbędne?

Nie mam poglądów politycznych i nie wiem jak można je mieć.

Natomiast za stary już jestem, żeby nie widzieć czarno na białym, kto w którą stronę ciągnie i dla czego akurat w tą a nie w tamtą.

Z PiS, chociaż biedni ludzie, którzy zawsze mają pod górkę coś by mieli, a ta cholera tylko powiększa przepaść cywilizacyjną i jeszcze nazywa to demokracją, banda idiotów, a te debile idą i głosują, a ci ich grabią i się śmieją - POpaprańcy, a ci tu jeszcze ich dopingują tu w wątku.

W kluczowym momencie historycznym autobahny nie potrafią wybudować, tylko dają się wodzić za nos jak niedouczone dzieciaki, jeszcze się cieszą że coś w ogóle się buduje, zakompleksiona zgraja.

za stary lecz większym problemem głupota

Przypomnij sobie już nie kampanię tylko 3 godzinne expose Tuska, oraz liczne wypowiedzi "ochy i achy" jakiego to teraz skoku cywilizacyjnego dokonamy i gdzie będziemy za niedługi czas, policz tylko ilu generałów brakuje do stanu z przed kadencji tego cudotwórcy, tylko nie pisz że każdemu mogło się to przydarzyć, bo gdyby Premierem był Jarosław Kaczyński nigdy do największej katastrofy po 1945 roku by nie doszło, nie pozwoliłby jako premier, żeby byli oficerowie z za wschodniej granicy, obywatele niedawnego wrogiego mocarstwa bawili się w ustawianie pionków na polskiej szachownicy politycznej.

Jaka przypadłość dosięgła jaśnie nam panującego, że "zapomniał" co obiecał, naplótł swą buziuchną co mu ślina na język przyniosła, jak na razie nie wiele z tego doczekało się materializacji, za to wojen jedna za drugą mieliśmy co nie miara.

Jak się przebada, będziemy wiedzieli skąd u D.Tuska wzięła się skłonność do przesady, jaka jest geneza tej przypadłości, czy jest nabyta przy urodzeniu, czy zapożyczona z środowiska przy dorastaniu, a wiemy o przeszłości kibolskiej Premiera Tuska.

za stary lecz większym problemem głupota

Nie nawracaj o głupocie przed chwilą była mowa z profesorem, będziesz się powtarzał i tyle będzie z rzeczowej dyskusji jak Cię moderacja zaatakuje banem.

16:00 Koniec .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.