Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Praktyka jest obecnie niestety taka ,że atakuje się nie tego kto zjawisko naganne tworzy ale tgeo kto je ujawnia :]

I proszę mi tu nie kadzić, że tak nie jest

Tak, tak, to Tusk stworzył naganne zjawisko podnosząc wtedy ceny cukru aby prezesa z domu wywabić.

P.S.

Możesz podać przykład kto i kiedy Ci tu kadził?

Jak chciałeś bez polityki to ci napisałem, tylko zastanawiam się, po co zawracałeś mi d... skoro sam nie piszesz o niczym tylko o polityce. Nie mam pojęcia skąd te brednie, że jest pozamiatane i zostały dochodzenia wewnętrzne??? Od Macierewicza?

A co mnie Macierewicz obchodzi, tyle samo wniesie do sprawy co Miller

JA nie piszę o polityce tylko o mechanizmach ,które się na naszych oczach rozgrywają. Myślę, że doskonale sobie też z nich zdajesz sprawę.

Zaniechaniem rządu było zaufanie stronie rosyjskiej. Gdy się strona rosyjska połapała ,że ze strony polskiej nic jej nie grozi to wówczas zaczeła pracować "pod siebie".

i tyle , i dlatego koniec .

Naprawdę niekogo poza Polską nie będzie obchodził raport millera czy macierewicza. NIkogo. inne kraje już wnioski danwo wyciągnęły a na tutkach się nie lata na zachodzie więc i techniczne aspekty awarii nikogo nie zainterssują.

Procedury już dawno są poprawione. Patrz eskapada rządu Niemiec do Indii trzema samolotami

tak szczerze , kabaretowy wpis.

po prawdzie, kabaretkowa odpowiedź

Tak, tak, to Tusk stworzył naganne zjawisko podnosząc wtedy ceny cukru aby prezesa z domu wywabić.

P.S.

Możesz podać przykład kto i kiedy Ci tu kadził?

uprzedzam fakty :]

Tusk rządzi więc to co się dzieje idzie na jego barki.

W tym ukłądzie kaczyński ma takie samo znaczenia jak pani Hela co też narzeka na ceny cukru

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Rozumując w ten sposób: śmierć Blidy "idzie na barki prezesa".

Blida zginęła kiedy rzadzil Jarosław, i jarosław idzie pod trybunał wiec stosujac analogie ...

Proszę bardzo o nie zanieczyszczanie wątku naiwnymi treściami.

Idąc tym tropem powinno się wyrzucić 3/4 twoich wpisów (ostrożnie licząc) :-).

Jestem Europejczykiem.

Zastosuj.

myślę że w swoiej głowie juz ją zastosowałeś, jeśli nie to nie ma sensu dyskutować bo później są trudniejsze kwestie

o, to jest odpowiedz w stylu waszej dyskusji :]

jednakże porównanie miedzy cukrem a Blidą nie istnieje w odniesieniu bezposrednim. wzrost cen cukru nie jest karalny.

I jeszcze jdno szanowny Panie, widzenie świata bipolarnie upośledza dyskusję i rodzi paranoje .

Ty akurat, to sobie możesz pofiukać.

Zawracacie ludziom głowy, kiedy odpoczywają na wakacjach.

Idąc tym tropem powinno się wyrzucić 3/4 twoich wpisów (ostrożnie licząc) :-).

Co tak działa, raport Macierewicza, który dobija dziś nowe SLD, czy dzisiejszy sondaż, który lokuje stare SLD w jednocyfrowej prognozie wyborczej.

myślę że w swoiej głowie juz ją zastosowałeś, jeśli nie to nie ma sensu dyskutować bo później są trudniejsze kwestie

o, to jest odpowiedz w stylu waszej dyskusji :]

jednakże porównanie miedzy cukrem a Blidą nie istnieje w odniesieniu bezposrednim. wzrost cen cukru nie jest karalny.

I jeszcze jdno szanowny Panie, widzenie świata bipolarnie upośledza dyskusję i rodzi paranoje .

No jeżeli piszesz, że wiesz, co ja "zastosowałem w swojej głowie", to rzeczywiście dyskusja z Tobą może być w wysokiej mierze upośledzona.

Następny PiSSowski propagandzista się nam objawił. Widać, że zbliżają się wybory. Tylko czekać jak reanimują się różne hansy, carrerasy i temu podobne.

Najśmieszniejsze jest to wezwanie do dyskusji "NO tak szczerze , bez mieszania do tego Pisu, kaczyńskiego jarka i macierewicza" po czym w odpowiedzi na mój merytoryczny wpis czytam czysto propagandową tyradę.

Jajcarstwo czystej wody :-))).

Jestem Europejczykiem.

Kwaśniewski jak zakończył pracę na urzędzie prezydenta, był dla Was jak "dar boski".

Mogliście zrobić z niego "naturalnego przywódcę obozu" SLD, mielibyście dziś koło 20% w sejmie.

Małe ambicje i walki wewnętrzne spowodowały to co jest, mało nie zagryźliście się o te parę procent.

No to teraz macie 9% wg Rzeczypospolitej GFK Polonia.

No jeżeli piszesz, że wiesz, co ja "zastosowałem w swojej głowie", to rzeczywiście dyskusja z Tobą może być w wysokiej mierze upośledzona.

nie napisąłem tak , ucinasz cytaty

Rozejrzyj się Kolego, poszukaj sobie cokolwiek, może to być pustak, cegła czy kamień, następnie rozpocznij konwersację, będziesz przynajmniej miał rzeczowego rozmówcę Kolego bartek79.

Następny PiSSowski propagandzista się nam objawił. Widać, że zbliżają się wybory. Tylko czekać jak reanimują się różne hansy, carrerasy i temu podobne.

Najśmieszniejsze jest to wezwanie do dyskusji "NO tak szczerze , bez mieszania do tego Pisu, kaczyńskiego jarka i macierewicza" po czym w odpowiedzi na mój merytoryczny wpis czytam czysto propagandową tyradę.

Jajcarstwo czystej wody :-))).

jak psiałem wyżej bipolarnośc upośledza

odpisałem ci merytorycznie , że raport millera nic nie wniesie. więc czytaj ze zrozumieniem a nie wpadasz w pisowską paranoję .

Rozejrzyj się Kolego, poszukaj sobie cokolwiek, może to być pustak, cegła czy kamień, następnie rozpocznij konwersację, będziesz przynajmniej miał rzeczowego rozmówcę Kolego bartek79.

hahahaha

ale merytoryczne argumenty , dajesz przykład

ale coś w tym jest , mądrzejsi odemnie rozmawiali z kamieniami więc skoro z tobą się nie udało to może w kamieniu znajde rozmówcę na poziomie :)

a ja wam powiem tak

rządzi nami banda ,która kradnie na potęgę, uprawia kolesiostwo jak nigdy dotąd i zadłużyła kraj bardziej niż tow. Gierek.

a naród wierny pójdzie i odda znowu na nich przeciw macierewiczowi i w imię bliżej nieokreślonego dobrobytu.

tak na marginesie .

Abstrachując od raportu Macierewicza i helowych bajdurzeń mec. Rogalskiego

To nie uważacie koleżeństwo ,że jest pewnym szaleńśtwem iż do wyjaśnienia samobójczej śmierci niejakiej Blidy powołuje się komisję sejmową a ówczesny premier idzie przed Trybunał Stanu a wyjasnienie śmierci Prezydenta RP i 95 innych osób pozostawia się innemu państwu a nikt nie idzie przed żaden trybunał ani nawet do dymisji ?

NO tak szczerze , bez mieszania do tego Pisu, kaczyńskiego jarka i macierewicza.

więc to nie jest kabaret.

Koleżeństwo dziwi wiara w komisje śledcze.Tak szczerze tylko kolejny aktywista PiS może ten poroniony pomysł wspominać.

Ostatni aresztowany minister pochodził z rządu PiS.Sąd oczyszcza osoby pomówione przez Macierewicza.

Tak szczerze dlaczego pisząc o polityce mam pomijać prezesa partii opozycyjnej i Macierewicza.

wesołku

"a ja wam powiem tak

rządzi nami banda ,która kradnie na potęgę, uprawia kolesiostwo jak nigdy dotąd i zadłużyła kraj bardziej niż tow. Gierek.

a naród wierny pójdzie i odda znowu na nich przeciw macierewiczowi i w imię bliżej nieokreślonego dobrobytu."

więc kogo proponujesz

odpisałem ci merytorycznie , że raport millera nic nie wniesie. więc czytaj ze zrozumieniem a nie wpadasz w pisowską paranoję .

Odpisałeś mi nieprawdę, raport Millera niczego nie zamyka, dochodzenie prokuratorskie trwa nadal.

Jestem Europejczykiem.

hahahaha

ale merytoryczne argumenty , dajesz przykład

ale coś w tym jest , mądrzejsi odemnie rozmawiali z kamieniami więc skoro z tobą się nie udało to może w kamieniu znajde rozmówcę na poziomie :)

idiota?

Po zapowiedziach, że rząd nie będzie klękać przed księdzem, może warto rządowi pokazać jak to się robi w Izraelu bo jak do tej pory żaden polski rząd nie ma takich doświadczeń.

Rabin Lior został zatrzymany, ponieważ odmówił stawienia się na przesłuchanie, na które wezwano go dlatego, że wyraził uznanie dla książki pochwalającej prewencyjne zabijanie nie-Żydów w czasie wojny.

"Nie-Żyda można zabić, choćby dziecko"

Lior wyraził uznanie dla książki "Królewska Tora" (hebr. "Tora Hamelech") Icchaka Szapiro. Autor napisał w niej, że zgodnie z prawem żydowskim jest dopuszczalne prewencyjne zabijanie nie-Żydów, a nawet dzieci, jeśli stanowią one przyszłe zagrożenie. Zdaniem Szapiro, jedynie Żyd zabijający Żyda łamie przykazanie "nie zabijaj!".

Znany duchowny został przesłuchany pod zarzutem podżegania do nienawiści i przemocy. Policjanci zatrzymali jego samochód w poniedziałek w pobliżu Jerozolimy. Wcześniej, przez kilka miesięcy, rabin konsekwentnie odmawiał stawienia się przed prokuratorem. Po dwugodzinnym przesłuchaniu został wypuszczony.

Zatrzymanie rabina wywołało protesty jego obrońców. Sprawę skomentował premier Benjamin Netanjahu, który oświadczył, że "prawo jest jednakowe dla wszystkich".

Wielu spośród kilkuset tysięcy żydowskich osadników z Judei i Samarii (Zachodniego Brzegu), obszaru, który jest kością niezgody w stosunkach izraelsko-palestyńskich, uważa, że na co dzień żyje w warunkach ciągłego zagrożenia.

Z Tel Awiwu Juliusz Urbanowicz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tak na marginesie, fanatycy religijni wszędzie są podobnie popieprzeni.

Ukryta Zawartość

Prawo nie jest jednakowe dla wszystkich, prawo jest dla tych, których można bezkarnie ukarać, nie narażając się na odwet.

Chyba tylko zaczadzony.

Jak widać kolejny wielbiciel Prezesa nie czytał raportu a wie co w nim jest i czego nie ma.

Jak przewietrzysz czad, to weź trochę warzyw i jedź sprzedać je do Moskwy na bazar, do Rosjan, do przyjaciół, każdy się cieszy na widok przyjaciela.

Odpisałeś mi nieprawdę, raport Millera niczego nie zamyka, dochodzenie prokuratorskie trwa nadal.

Będzie trwało, oj będzie ..........do przedawnienia.

jako ze nudzi mnie jus ta monotematycznosc kurduplowatych to moze przystapmy do pewnego doswiadczenia.jako ze niektórzy nie lubiom ad persona sami korzystajac z tego w stosunku do Tuska, to moze zrobimy tak.Odrzucimy element skrajny kurduplowaty tj ojca zakonnika i pewnego niezrównowazonego swira.reszta, nazwijmy to centrum kurduplowatych o ambicjach politycznych wyliczy w punktach wszystkie kradnie ,oszukuje,klamie i co tam im do glowy przyjdzie TUSKA.najlepiej w punktach..Oczywiscie pominiemy doskonale znane kurduplowate ze armia powinna byc silna ,rzad polski a kasa pełna.Bo wtedy wole z przedszkolakami..pospiewac sobie.Zeby wyeliminowac efekt antka jednowymiarowca nalezy chociaż dac jeden argument na poparcie.bardzo dobrze byłoby gdyby ta wyliczanka nie była rownowazna zachowaniom nadkurdupla.chetnie posłucham bez ogolnikow jak som chlopcy przygotowani do akcji wyborczej.

Jak się nudzi to dzisiaj w stolicy jest impreza:

Ukryta Zawartość

z9869293X.jpg

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Politycy PiS to potrafią walnąć prosto z mostu bez owijania w bawełnę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jak się nudzi to dzisiaj w stolicy jest impreza:

Ukryta Zawartość

niektóre to nawet... GRUBE muchy.

Ukryta Zawartość

idiota?

niektórzy mówcy i filozofowie starożytności ciwczyli mowy na kamieniach bądź z kamieniami w ustach.

Twoja niewiedza nie jest podstawą aby próbowc innych obrażac.

moderacja chyba powinna zwrócic uwage Panu na to bo jakas etykieta obowiązuje.

niestety pewne zjawiska majom swoja wlasciwa nazwe.trudno to zastapic czasem inną jako ze brzmi...lepiej.

tym bardziej ze juz staro-zytni zauwazyli by znak.zapytania.Bez cwiczen.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.