Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Co zbudował przez rok Komorowski, konkretnie co?

Zgoda buduje, hasło z kampanii, posłużyło jako ściema czy ma realne odzwierciedlenie w działaniach.

Zgody nie ma nawet, co do samego trybu przejęcia urzędu prezydenta jako p.o. w następstwie katastrofy smoleńskiej.

Zgody nie ma co do polityki odznaczeń w wykonaniu tego pana.

Im więcej czasu mija, im więcej himalai zdobywa ten pan, tym coraz większa pustka intelektualna wylewa się z całej świty tego pana i jego osobiście.

Jedyne co czyni, to zwołuje, zwołuje i zwołuje aż zwoła i następnie radzi, radzi się niedoszłych kryminalistów, niedawnych oprawców.

Koszmar z tymi agentami, śpią a jak się obudzą to działają na rzecz i dla dobra.

Komedia Panie, komedia!

"Czy Prawo i Sprawiedliwość zmieniło zdanie? "Nie podważamy ustaleń komisji Jerzego Millera, zasiadają tam fachowcy" – tłumaczy jeden z liderów partii.

Te ugodowo brzmiące słowa padły z ust szefa klubu PiS, Mariusza Błaszczaka. "Zwracamy jedynie uwagę, że są zapewne jeszcze dowody w tej sprawie, do których można dotrzeć powołując międzynarodową komisję, prosząc o wsparcie NATO i Unię Europejską" – mówił Błaszczak w "Gościu Newsweeka"."

No i co ma teraz zrobić biedny 747 i inni którzy zapewniali, ze komisja Millera to marionetka w rekach Tuska i MAK???

Kupcie sobie chłopcy Prozac (dla wielbicieli geniuszu Prezesa są zniżki) i nauczcie się nadążać za coraz szybszymi zygzakami Wodza :-))).

Jestem Europejczykiem.

Zapomniał wół jak cielęciem był.

MAK zniszczył honor polskiego żołnierza w oczach świata.

Raport Millera miał być odpowiedzią na rosyjski gniot.

Jest lipiec - ile minęło czasu od raportu pani Anodiny?

Kto teraz zwróci uwagę na treść polskiego raportu, raportu opracowanego bez podstawy prawnej.

PiS nie zmienia zdania, jest odwrotnie, to PO i jego medialne zaplecze nie może zdzierżyć że A.Macierewicz przygotował białą księgę i następnie raport w sposób profesjonalny, oni liczyli że będą w nim niestworzone rzeczy typu teorie spiskowe, kiedy spostrzegli że ich nie ma są wkurzeni i wściekli.

Trzeba zwrócić uwagę, że gdyby nie prezentacja A.Macierewicza i J.Kaczyńskiego, to raport Millera prawdopodobnie ukazałby się dopiero po wyborach.

A tak zmusza rząd do odpowiedzi, mało tego, pokazuje istotną zbieżność co do faktów.

Oczywiście raport Millera będzie płytki, tzn nie wskaże przyczyn katastrofy tylko pokarze rzeczywistość i okoliczności oraz fakty.

To Donald Tusk skompromitował się opowiastkami o rzetelnym śledztwie rosyjskim, o ponadstandardowej współpracy itd.

Trzeba pamiętać jeszcze o rzeczy niezwykle ważnej, rosyjska prokuratura prowadzi śledztwo, dotyczące odpowiedzialności za katastrofę, dopiero jak ona zakończy pracę i przedstawi jej wynik, w postaci być może oskarżeń, dopiero będzie można wnioskować jak wygląda sytuacja.

Polska prokuratura na szczęście jest niezależna i kiedy doprowadzi własne śledztwo do końca, na pewno skwituje to odpowiednimi aktami oskarżenia.

Na odstrzał pójdą mniej ważni ludzie, którzy swoje zrobili i mogą odejść.

powiedz 747 czy wybory będą kresem twoich popierdówek ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zawsze można zmienić barwy - ot na przykład lewi(c/t)ujący Andrzej Lepper:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nie rozpraszaj się panie inzynierze

spisuj te zarzuty

bez zarzutów ( drobnym maczkiem na dwa dni czytania) się nie odzywaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a to od prof. Balcerowicza

nie jestem przedstawiceielem PiSu

Honor ma się dla siebie ale nic dziwnego że tego nie rozumiesz , nie wyglądasz na takiego co rozumie

spisuj spisuj

kawe zrób , bo usniesz

Aleś bartuś mulsa zakręcił,długo nie wyjdzie z tej butelczyny.Jak o tym pisałem to rzucał sie jak kot na gorącej blasze.Tylko POpaprywni sie u niego liczą..jakby płacili mu od stronki i do tego kompleks PiCu...wszendzie go widzi,otwiera lodówke a wyskakuje PiC,otwiera butelczyne a tam...PiC i tak w koło macieju z tym PiCem.Jedno dla niego wytłumaczenie i żeby PiC do władzy nie doszedł,gotów jest POpierać POpaprywnych tak długo aż ujrzy swoją własną ręke w swoim własnym nocniku.Taki jezd muls...nieprzekonany.

I wierny do deski...grobowej.Platfusom.

Ukryta Zawartość

Widzisz - można za platformianymi nie przepadać, a przy tym pic-u bać jeszcze bardziej. Przypomnij sobie i rozważ starannie, co się działo podczas dwóch lat rządów tych popaprańców. Cały świat śmiał się z tych kartoflano - buraczanych rządów, a nam było bardziej do płaczu, niż śmiechu. Chciałbyś taki burdel mieć znowu ? Bo ja nie !!!!!!

"Macierewicz wymknął się spod kontroli prezesa"

W ciągu tygodnia od wyborów prezydenckich Antoni Macierewicz dostał od Jarosława Kaczyńskiego zielone światło na powołanie parlamentarnego zespołu ds. zbadania katastrofy smoleńskiej. Od tego momentu Macierewicz niemal codziennie urządzał w sejmie konferencje, przynajmniej raz w tygodniu pojawiał się w "Naszym Dzienniku" i "Gazecie Polskiej", często zapraszano go do Radia Maryja. Głosił teorie o zamachu, bombie, sztucznej mgle, helu, dobijaniu rannych i zaszumianiu czarnych skrzynek.

- Pamiętam, jak jeszcze przed moim wyrzuceniem z partii poszłam do Jarosława i zapytałam, czy zamknięty w gabinecie na Nowogrodzkiej ma świadomość tego, co wyprawia w sejmie Macierewicz? Czy wie, że za sprawą jego występów nastąpiła zmiana wizerunkowa PiS? - opowiada Elżbieta Jakubiak. Kaczyński spojrzał na nią zdziwiony - wydawało mu się, że Macierewicz będzie w zespole sobą, a prezes składający co miesiąc kwiaty przed Pałacem Prezydenckim jawić się będzie jako rycerz niezłomny.

- Jednak sytuacja i tak wymknęła się spod kontroli - mówi jeden z parlamentarzystów PiS. - Macierewicz, dowodząc w swoim zespole ponad 150 posłami i senatorami partii Kaczyńskiego, zbudował silną frakcję radykalną. I teraz jedyne, co pozostaje prezesowi, to dorównać mu kroku w radykalizmie - dodaje.

Dlatego właśnie - jak twierdzi "Wprost" - w czasie prezentacji "białej księgi" Kaczyński firmował wszystkie rewelacje Macierewicza.

Ukryta Zawartość

P.S.

Jakże niskie musi być mniemanie o honorze polskiego żołnierza, jeśli uważa się, że taki np. raport MAK, może żołnierza honoru pozbawić. Świadczy to być może o niezrozumieniu znaczenia słowa honor. Ale może świadczyć również, że dla osoby tak się wypowiadającej, polski żołnierz honoru nie ma.

Ukryta Zawartość

muls nie wie,ze im więcej będzie ataków na PiC i większa polaryzacja będzie,to PiC będzie rósł w siłe.Tak niestety to działa.

Im więcej będziecie atakować PiSdraków tym oni będą więksi.Paranoja bo nikt poza nimi(PO i PiS)nie dojdzie do władzy.Może na to liczą właśnie?Obie partie.

Widzisz - można za platformianymi nie przepadać, a przy tym pic-u bać jeszcze bardziej. Przypomnij sobie i rozważ starannie, co się działo podczas dwóch lat rządów tych popaprańców. Cały świat śmiał się z tych kartoflano - buraczanych rządów, a nam było bardziej do płaczu, niż śmiechu. Chciałbyś taki burdel mieć znowu ? Bo ja nie !!!!!!

argus.

Ta bajeczka polaryzacyjna jest zgrana jak stara płyta.Nie podejrzewam cie aż o taką naiwność.PiC do władzy nie dojdzie,nie ma takiej możliwości.Już nie.

amen modrzewku .rosnji nam dlugo i wysoko.tylko patrz na druty.Zeby cie nie poraziło.tylko tyle mogie ci zaproponować.Bo reszta bez zmian.jak kcesz cós o administracji to szukaj wczesniej .Dwa razy nie bede powtarzał bo...nie ma dla kogo.

PiCowi nie w głowie państwo a Smoleńsk...na razie.

amen modrzewku .rosnji nam dlugo i wysoko.tylko patrz na druty.Zeby cie nie porazio.tylko tyle mogie ci zaproponować.Bo reszta bez zmian.jak kcesz cós o administacji to szukaj wczesniej .Dwa razy nie bede powtarzał bo...nie ma dla kogo.

Ty bartusiowi odpisz i nie graj już na tej starej zdartej płycie...urośniesz,wysoko,druty co to ma być?Zawiodłem się na tobie to cię nakręcam.Odpisujesz bartusiowi czy się poddałeś?

To drugie chyba.

amen muls.

modrzewku o czym mozna z wami rozmawiac co nie byó powiedziane.co było sto razy wałkowane i dokumentowane.nie mogie modrzewku pochylac sie nad kazdym idiotom tylko dlatego ze wydaje mu sie ze mu honor dokucza...Niech se idzie postrzelac...honorowo .z kapiszonów.Przeca ty jak i on bedziesz jak zacieta plyta wzieni,odebrali, obiecali itp pierdoly.modzrzewku honorowo to sie powinies wzionc i rosnąc.bo tylko to umiesz jak na razie.czy mozna dyskutowac z numerkiem ktory objawia pierwsze oznaki choroby umysłowej.

muls nie wie,ze im więcej będzie ataków na PiC i większa polaryzacja będzie,to PiC będzie rósł w siłe.Tak niestety to działa.

Ale przecież to PiSSmani sami robią z siebie pośmiewisko i pomagać im w tym nie trzeba. Oczywiście dla części elektoratu są to prawdy objawione, ale na to rady nie ma. Są tacy którzy wierzą, że ruscy odrąbali Tupolewowi skrzydła w powietrzu, innym samoloty sypią na głowę jakiś proszek sporządzony przez Rząd Światowy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ty mulc nie odwracaj kota do góry nogami.O jakim numerku?Co on ma do tego?Bartuś podawał źródełka a ty swoje,zacięta płyta,rośnij,pierdoły,wzieni itd.to własnie twoje argiumenty...som.Zajrzałeś do lodówki czy jak?

Czy z szafy wylazł..ten PiC?

Doskonale wiesz,że PiC mnie nie obchodzi...absolutnie.

Ta bajeczka polaryzacyjna jest zgrana jak stara płyta.[...].PiC do władzy nie dojdzie,nie ma takiej możliwości.Już nie.

Też mam taką nadzieję, ale jak zobaczyłem, ile procent poparcia prezes nabił sobie podczas kampanii prezydenckiej, lód mi przeszedł po krzyżach. Teraz w sondażach różnica między liderami rankingu (czyli platformą a picem) to niecałe 9% - zob.:

Ukryta Zawartość

IMO jest się czego obawiać, bo przy założeniu, że we właściwych wyborach procenty będą podobne, może się okazać, że pic zmontuje jakąś szaloną koalicję (jak to już bywało) i spróbuje porządzić (z masakrycznym skutkiem). To nie jest taka znów abstrakcja i obawa przed picem nie jest wcale symptomem naiwności. Wiem, że popierasz JKM i nie widzisz alternatywy dla jego pomysłów na Polskę, ale TO wygląda jednak abstrakcyjnie, bo ten pan i jego partie nie wyszły nigdy ponad próg wyborczy, i teraz też się na to nie zanosi.

Ukryta Zawartość

Ale przecież to PiSSmani sami robią z siebie pośmiewisko i pomagać im w tym nie trzeba. Oczywiście dla części elektoratu są to prawdy objawione, ale na to rady nie ma. Są tacy którzy wierzą, że ruscy odrąbali Tupolewowi skrzydła w powietrzu, innym samoloty sypią na głowę jakiś proszek sporządzony przez Rząd Światowy ;-).

Powiedz czy polaków interesuje problem Smoleńska?NIE.Poza oczywiście PiCem...ich tak.Jest to temat zastępczy stosowany i POdtrzymywany,czy jak wolisz POdsycany,po to by odwrócić uwagę od rzeczy ważniejszych.Jak np.gospodarka,fnanse państwa itd.

Też mam taką nadzieję, ale jak zobaczyłem, ile procent poparcia prezes nabił sobie podczas kampanii prezydenckiej, lód mi przeszedł po krzyżach. Teraz w sondażach różnica między liderami rankingu (czyli platformą a picem) to niecałe 9% - zob.:

Ukryta Zawartość

IMO jest się czego obawiać, bo przy założeniu, że we właściwych wyborach procenty będą podobne, może się okazać, że pic zmontuje jakąś szaloną koalicję (jak to już bywało) i spróbuje porządzić (z masakrycznym skutkiem). To nie jest taka znów abstrakcja i obawa przed picem nie jest wcale symptomem naiwności. Wiem, że popierasz JKM i nie widzisz alternatywy dla jego pomysłów na Polskę, ale TO wygląda jednak abstrakcyjnie, bo ten pan i jego partie nie wyszły nigdy ponad próg wyborczy, i teraz też się na to nie zanosi.

argus nie żartuj,te sondaże to dla durni som...robione.Rzeczywistość pokaże dopiero...wybory zweryfikują.

Ukryta Zawartość

genralnie przypominam jesce raz co proponowałem lata temu..Głosuj na kurdupla.a ja sie posmieje...ostatni.polak durny przed jak i po.a ja z tego sie smieje modrzewek.... bo zyje z tego..

modrzewku a podoba ci sie takie hasło...balcerowicz klamie.Fajne nieee.Na dzisiaj obowiazuje.Jutro zobaczymy.tera wieje wiater z lewa/

muls ty chcesz mi powiedzieć,że jesteś naiwny?Nie uwierze i tak.Kłamie bo się sprzeciwił publicznie i powiedział o przeroście w administracji a miało być cicho sza.

genralnie przypominam jesce raz co proponowałem lata temu..Głosuj na kurdupla.a ja sie posmieje...ostatni.polak durny przed jak i po.a ja z tego sie smieje modrzewek.... bo zyje z tego..

Sam se głosuj na niego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.