Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem co tam napisałeś w oryginale prze edycją.

Może jakieś przekleństwa, które Sikorski mógłby wychwycić i potraktować jako przykład na polskiego zamachowca-terrorystę z przyszłością.

Ciekaw jestem co tam napisałeś w oryginale prze edycją.

Może jakieś przekleństwa, które Sikorski mógłby wychwycić i potraktować jako przykład na polskiego zamachowca-terrorystę z przyszłością.

Dopisałem zdanie o Hofmanie dzięciole!

Jestem Europejczykiem.

W Polsce nic nie obowiązuje. Jeżeli czujesz się do czegoś zobowiązany przez polityków to osobiście współczuję ale własnych ułomności nie wmawiaj innym.

Jestem Europejczykiem.

Albo ciągle bronisz Rosjan, albo wspierasz punkt widzenia D.Tuska i podobnych typków.

Bardzo symptomatyczne.

Czytając surowce wtórne jak newsweek, politykę, gadżete wyborczą, przeglądając onet, wp, oglądając TVN24, polsat news, nie można mieć innych poglądów.

Co to Ci daje?

Żyjesz tym?

Co Ty jesz, czym się odżywiasz, że potrzebujesz tyle makulatury do ubikacji?

kolego nie każdy podłączony do prawdy objawionej.Zastanawiam się tylko czy prawidłowo zostałeś podłączony.

Dopisałem zdanie o Hofmanie dzięciole!

Dzięcioł to pożyteczne zwierze.

Istnieją mniej przydatne, czy mniej sympatyczne, dobrze że mnie nie zaliczyłeś do tej kategorii.

Zwierzęta stworzył Bóg.

kolego nie każdy podłączony do prawdy objawionej.Zastanawiam się tylko czy prawidłowo zostałeś podłączony.

Mam właściwą fazę.

Zacznij jechać na Tuska, chętnie poczytam, mówił przecież że bierze na siebie odpowiedzialność za decyzje dotyczące sposobu wyjaśniania Katastrofy.

Zapytaj go, co on przez to rozumie?

Czy sam podda się prokuratorom, do oceny legalności działań i zastosowanych procedur?

Ciekawe, jak będzie wyglądała formuła jego odpowiedzialności, może poprosi wyborców o jeszcze cztery lata, potrzebne do naprawy państwa?

Stawiam że jego odpowiedzialność będzie polegała na walce o niedopuszczenie do poniesienia odpowiedzialności.

niestety,głupki z PiS dostarczają więcej radości.

Jak pamiętam Sikorski odradzał prezydentowi uroczystości 10 IV.....może pomyśl o roli prezesa w pechowym locie bombowcem

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wybitny (zdaniem niektórych) polityk, poseł SLD Ryszard Kalisz ogłosił, że Klich i Arabski kwalifikują się pod Trybunał Stanu. Wzbudził tym śmiech, jak swoją opowieścią o seksie w "maluchu". Nie jest to wcale zabawne, gdyż ten polityczny pepla może w ten sposób utracić nawet niepewne dotąd poparcie PO własnego wniosku o ten sam trybunał dla Kaczyńskiego i Ziobry.

Jaro_747

Nie wiem kto tu ma się czuć osobiście zobowiązany i do czego.

Nie ja pieję peany na temat Graślandu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaro_747

Nie wiem kto tu ma się czuć osobiście zobowiązany i do czego.

Nie ja pieję peany na temat Graślandu.

A ktoś tu pieje??? Osobiście nie zaważyłem, ale może czytam te pierdoły niezbyt uważnie. Może mi coś wskażesz?

Jestem Europejczykiem.

Wybitny (zdaniem niektórych) polityk, poseł SLD Ryszard Kalisz ogłosił, że Klich i Arabski kwalifikują się pod Trybunał Stanu. Wzbudził tym śmiech, jak swoją opowieścią o seksie w "maluchu". Nie jest to wcale zabawne, gdyż ten polityczny pepla może w ten sposób utracić nawet niepewne dotąd poparcie PO własnego wniosku o ten sam trybunał dla Kaczyńskiego i Ziobry.

Jak dla mnie Trybunał Stanu dla Klicha jest oczywisty i to nie za Smoleńsk a za całokształt i pisałem o tym wiele razy i ze szczegółami.

Co do Arabskiego pewności nie mam, nie znam szczegółów.

Jak rozumiem masz pretensje do Kalisza że nie kłamie tylko mówi jak jest?

A za chwilę napiszesz, że politycy do bani bo okłamują naród?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak dla mnie Trybunał Stanu dla Klicha jest oczywisty i to nie za Smoleńsk a za całokształt i pisałem o tym wiele razy i ze szczegółami.

Co do Arabskiego pewności nie mam, nie znam szczegółów.

Jak rozumiem masz pretensje do Kalisza że nie kłamie tylko mówi jak jest?

A za chwilę napiszesz, że politycy do bani bo okłamują naród?

Nie o to ostatnie akurat mi chodzi. Chociaż brak nadzoru nad ministerstwem ON, można by tak potraktować. Konstytucjonaliści, których dzisiaj słuchałem, mieli co do tego wątpliwości. Kalisz jako polityk zbyt często puszcza nieświeże wiatry. Taktyki i umiaru mu brakuje, a to cechy w polityce pożądane. Kłamać też potrafi - zapomniałeś jak onegdaj gorliwie udowadniał, że byłego Kwaśniewskiego faktycznie goleń bolała? W tym przypadku zanim wydał z siebie jakieś dźwięki, powinien zastanowić się nad tym, co jest na dany czas ważniejsze. Nie potrafi umotywować skutecznie wniosku o trybunał w sprawie Blidy i w ten sposób chce wybrnąć z tego? A może znowu wykonuje polecenie "byłego"?

Jaro_747

Wziąłeś znowu coś do siebie, a niekoniecznie powinieneś.

Cytatów toż ci multum w tym wątku wystarczy się rozejrzeć.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jednak nieudolnosc to nie knucie.za nieudolnosc klicha to raczej Tusk.

muls a co takiego zrobił Tusek,że chcesz jego głowy a nie Klicha?Nie dopilnował,fakt...ale to wtedy obaj w odstawke.Dopiero sie będzie działo.

Jaro_747

Wziąłeś znowu coś do siebie, a niekoniecznie powinieneś.

Cytatów toż ci multum w tym wątku wystarczy się rozejrzeć.

Nasłuchałem się Hofmana i zebrało mi się na płacz. Naprawdę nie wiem, czym ten biedny kraj zasłużył sobie na takich polityków. Dorn to przy nim Napoleon, i pewnie dlatego poszedł w odstawkę.

Jestem Europejczykiem.

Płaszczak rzeczywiście miszczem jest ale na szczęście jakoś ostatnio udało mi się go nie widzieć.

Tak jeszcze à propos uroczystości w Muzeum Powstania i polityki personalnej Prezesa - tak się na brata powołuje a pozbył się wszystkich chyba jego bliskich współpracowników łącznie z dyr. Ołdakowskim. Może 747 wyjaśni nam w czym problem?

Jestem Europejczykiem.

Kuchcinski jest lepszy od Płaszczaka o klase..to już orzeł-nielot.

Trzeba numerka zapytać,skąd taki Strateg Wielki ich wykopuje.Chyba,ze specjalnie wybiera tak by konkurencji mu nie robili..no bo jak?

Koniec i bomba kto się łudził ten trąba :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.