Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bawi mnie Tusk.

Bawi mnie taki Filut, czy Dziadekwłodek, są komiczni.

Potrzebują ustawę o ochronie informacji publicznej, bo jak wyszłoby na jaw co wyrabiają IIIRP-owcy, to mogliby nie przeżyć szoku.

Przeczytaj moją opinię o tej ustawie a potem się do tego odnieś bo ośmieszasz się.

Żenada.

Filut

Prosiłem Cię abyś napisał jak gra Twój przedwzmacniacz.

Kto szuka nie błądzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński potrzebuje poparcia w wyborach.

Ja też mam potrzeby choć z nimi walczę. Najgorzej mi idzie z fizjologią.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Takie głośne dywagacje z reguły pozostają bez odpowiedzi, choć zawsze zostaje casus nożyc.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Donald Tusk, to właściwy adresat.

Zupełnie pogubił się w kampanii, ośmiesza się, że jakieś 300mld wywalczy i rozda, biedaczysko.

Zapomniał że jak dotychczas jedynie PiS ugrało 67mld euro.

Katastrofa.

Włochy mają obniżoną wiarygodność wypłacalności.

Muzyka gra.

Titanic?Tonie?

A kogo to obchodzi?

W sondażach prezesowi przybywa i 747 ciśnienia nie wytrzymuje....a tak niedawno wmawiał ,że prezes przegraną planuje.

747 poproś Morvena o wytłumaczenie twojej huśtawki teorii i poglądów.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Bawi mnie taki Filut, czy Dziadekwłodek, są komiczni.

(...)

Inteligentny człowiek napisałby tak: bawią mnie poglądy, które wygłasza taki Filut czy dziadekwłodek, są komiczne.

Ty jesteś jednak burak i do tego naszprycowany niezdrową chemią!

Inteligentny człowiek napisałby tak: bawią mnie poglądy, które wygłasza taki Filut czy dziadekwłodek, są komiczne.

Ty jesteś jednak burak i do tego naszprycowany niezdrową chemią!

dobry tekst, bedę cytował w kierunku paru innych których ktos bawi

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

To może po wymianie uprzejmości wróćmy do rzeczywistości.

Za rządów PiS służby co najmniej dwa razy zbierały informacje dotyczące posła PO Jarosława Wałęsy. O działaniach ABW wobec syna b. prezydenta wiedział premier Jarosław Kaczyński - informuje "Gazeta Wyborcza".

- Przez młodego wyjdziemy na starego - miał mówić w 2007 roku Jarosław Kaczyński, gdy ówczesny szef ABW przekazał mu informacje o rzekomych powiązaniach syna Lecha Wałęsy ze światem przestępczym - informuje dziennik.

Tak zeznał b. szef MSWiA Janusz Kaczmarek podczas śledztwa ws. inwigilacji dziennikarzy w czasach rządów PiS.

- Mimo że w notatce są zastrzeżenia o jednoźródłowym charakterze tych rewelacji i "rzekomych" przestępczych powiązaniach Jarosława Wałęsy, wszczęto działania operacyjne mające przynieść nowe dowody. Okazało się, że nic nie znalazło potwierdzenia, a młody Wałęsa jest czysty - mówi oficer ABW.

Dotarli też do Joanny R., która miała mieć zdjęcia kompromitujące Wałęsę. To też okazało się nieprawdą.

Działania przerwał upadek rządu PiS jesienią 2007 r.

Ukryta Zawartość

P.S.

Pamiętacie przez kogo PiS chciało wyjść na prominentnych działaczy SLD i jak to się skończyło?

Ukryta Zawartość

Do siebie kolego, do siebie.

Dałeś się złapać na prostą manipulację, liczyłem że dziadekwłodek Cię ubiegnie wpisem tej treści.

P.S.

Ilekroć widzę pieska rasy jaką przedstawiłeś na zdjęciu i określiłeś jako swoją własność, to spoglądam na właściciela i zastanawiam się czy to osoba pisząca na audiostereo pod nickiem Jaro747.

P.S.

Ilekroć widzę pieska rasy jaką przedstawiłeś na zdjęciu i określiłeś jako swoją własność, to spoglądam na właściciela i zastanawiam się czy to osoba pisząca na audiostereo pod nickiem Jaro747.

Jaro_747 widzisz do czego doprowadziłeś naszego umiłowanego kolegę?!

Wstydź się!

Do kąta na grochu klęczeć.

dziadekwłodek

Czyżby Szanowny Kolega był jednostką bezosobową?

Poglądy są przypisane do człowieka, czy np taki A.Kwaśniewski czy L.Miller zmienili na przestrzeni czasu jakieś poglądy?

Czy zmienił poglądy D.Tusk?

Nie, człowiek i poglądy to jedno i to samo.

Ilu ludzi w historii zginęło na poglądy?

Mój skromny pogląd jest następujący:

Człowiek nie jest zły z natury, jak wladz, muls, Filut, czy Wy dziadekwłodek.

Człowiek staje się zły.

Wpływa na to tyle czynników, że objętość kilku pozycji książkowych nie wyczerpałaby tematu.

Jednym zdaniem można to ująć, zło jest funkcją niezadowolenia jednostki, z całokształtu aspektów, jakie towarzyszą jego życiu, egzystencji.

Człowiek zadowolony, to człowiek szczęśliwy, tu zło nie ma wstępu, bo zburzyłoby szczęście.

Wy tu Szanowni Koledzy jesteście tacy jacy jesteście, ale Waszym największym grzechem jest odmawianie prawa do szczęścia innym, z tego nie wytłumaczycie się inaczej niż uleganiem egoizmowi.

EGO - to Wasz problem, rozdęte, nadymane, dominujące, głodne, pragnące karmić się ułudą szczęścia, duplikatami, substytutami.

TO WASZ PRAWDZIWY PROBLEM.

Już z niego nie wyjdziecie, gdyż Wasze systemy nerwowe, wybudowały całe autostrady połączeń nerwowych, dzięki którym będziecie wykonywać do końca życia te same czynności, schematy i wzory zachowań, sposoby interpretacji rzeczywistości, sposoby reakcji, całe myślenie itd itp.

Żal mi Was.

Jesteście skończeni, jakie to smutne, pisać w próżnię.

Musicie to wytrzymać.

Powodzenia.

Dacie radę.

Nareszcie prezes przedstawił program powyborczy....czyżby odstawił pigułki

"Kto chce, żeby sprawa katastrofy smoleńskiej została wyjaśniona musi w tych wyborach poprzeć Prawo i Sprawiedliwość. Obecna władza nie potrafi, a być może też ma powody, by nie chcieć tej sprawy wyjaśnić - oświadczył w środę Jarosław Kaczyński. Wyjazd prokuratorów i ekspertów mających zbadać wrak tupolewa określił jako "zabieg propagandowy".

Oczywiście!

Gdyby pojechał Macierewicz, to wyjazd był by naukowy.

Nie mam czasu na ploty.

Pojechali bez żadnego sprzętu!

Zwykły bezczelny i śmieszny zabieg propagandowy, żeby sprowokować dyskusję na tematy smoleńskie i oskarżyć następnie o to prezesa PiS, że gra Smoleńskiem.

Jarosław Wałęsa jest tym samym bezczelnym tematem zastępczym, widocznie Tuskobus nie wypalił, zaaranżowane spotkania sztuczne z ludźmi nikogo nie kręcą, są puste, bez treści.

Coś trzeba zrobić, potrzebna jest bomba./wyborcza/

wladz

A gdzie podział się znany sovietolog muls?

Pojechali bez żadnego sprzętu!

Może im też kazałeś "zdać sprzęt"?

A teraz masz pretensję.

Zwykły bezczelny i śmieszny zabieg propagandowy, żeby sprowokować dyskusję na tematy smoleńskie i oskarżyć następnie o to prezesa PiS, że gra Smoleńskiem.

Ale przecież prezes gra Smoleńskiem.

Jarosław Wałęsa jest tym samym bezczelnym tematem zastępczym, widocznie Tuskobus nie wypalił, zaaranżowane spotkania sztuczne z ludźmi nikogo nie kręcą, są puste, bez treści.

Ale przecież użyli służb aby szukać haków na syna po to by dobrać się do Lecha Wałęsy.

Filut

Bardzo szybko przechodzisz od faktów medialnych do stanu rzeczywistego.

Pachnie mi to epoką minioną pozornie, socjalizm tak, wypaczenia nie.

Poczytaj trochę prasy niezależnej od specsłużb.

Tylko tak, z ciekawości, np Gazetę Polską Codziennie.

Tam są odpowiedzi na tematy pytań które zadajesz łaskawie retorycznie z resztą.

Haki, to użyło PO aby zniszczyć Janusza Korwina Mikke.

Haki, to użyło PO aby zniszczyć Włodzimierza Cimoszewicza.

Haki, to użyło PO aby zniszczyć Włodzimierza Cimoszewicza.

Już dawno o tym pisałem wymieniając z nazwiska osoby, które montowały tę prowokację. Zapóźniony jakiś jesteś.

Poczytaj trochę prasy niezależnej od specsłużb.

Tylko tak, z ciekawości, np Gazetę Polską Codziennie.

Jeszcze stać mnie na papier toaletowy.

Nie muszę stosować niczego zastępczego.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

747 - przyczyny katastrofy smoleńskiej są w kraju i tu należy ich szukać. W Smoleńsku można co najwyżej oglądać skutki. Tragedia ta obciąża i PiS i PO - bo to za ich rządów doszło do największych zaniedbań w wojsku. Tragicznie zmarły prezydent Kaczyński też nie jest bez winy. Był zwierzchnikiem sił zbrojnych i jako taki odpowiadał za ich stan. Podróż do Smoleńska była przede wszystkim elementem kampanii wyborczej i jestem przekonany, że wszyscy pasażerowie tak ja traktowali. Dorabianie do tego teraz otoczki bohaterstwa i patriotyzmu jest zamazywaniem rzeczywistości.

Tak, wiem.

Już dawno o tym pisałem wymieniając z nazwiska osoby, które montowały tę prowokację. Zapóźniony jakiś jesteś.

Jeszcze stać mnie na papier toaletowy.

Nie muszę stosować niczego zastępczego.

Ja stosuje Gazetę Wyborcza, ale najpierw czytam, dobrze się przy tym bawiąc.

dziadekwłodek

To nie jest tak, że ludzie zapomną o aferze starachowickiej.

Nigdy o niej nie zapomną.

O przejmowaniu majątku narodowego za symboliczną złotówkę również nie zapomną.

O Balcerowiczu też będą pamiętać.

O pijanym również.

O wypuszczeniu Mazura przez Millera również.

O Oleksym bełkoczącym o majątku Kwaśniewskiego również.

Książkę Gudzowatego każdy czytał.

Zdaj Kolego sprzęt, męczysz się, ani nic z tego nie ma i już nie będzie.

JANUSZ KORWIN MIKKE w świetle kamer został pozbawiony praw wyborczych.

Potrzeba jeszcze dowodów na cokolwiek?

Kim są członkowie PKW?

Nadludzie?

Podróż do Smoleńska była przede wszystkim elementem kampanii wyborczej i jestem przekonany, że wszyscy pasażerowie tak ja traktowali.

nawet ci co z SLD ? i ci którym rodziné rozstrzelano w katyniu ?

popadasz w paranoje polityczna.

wlasnie to jest przeklenstwo sytuacji jaka wyprodukowalo PO i PiS, PO i jego elektrorat w wyjasnianiu smolenska ewidentnie dziala zbyt lagodnie bo ostre dzialanie byloby po mysli PiS.

i widokow nie ma lepszych bo jak PiS wygra to sie okaze skutecznoscia dopiero

JANUSZ KORWIN MIKKE w świetle kamer został pozbawiony praw wyborczych.

Potrzeba jeszcze dowodów na cokolwiek?

Kim są członkowie PKW?

Nadludzie?

urzednicy

polski urzednik jest potega

a Korwin zwyczajnie spie....

jak ktos papiery daje na ostatni dzien to potem tak ma

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.