Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut

Nie wziąłeś pod uwagę pełowskiego "złego dotyku", który odbije się elektoratowi jak dojrzeje.

Nie doświadczyłem.

Dlatego na ten nieznany mi temat nie będę się wypowiadać.

Wręcz przeciwnie do pełowskiego elektoratu, który cechuje się brakiem czegokolwiek nie mówiąc o poziomie.

Lizusy!

więc to nie jest chęć polemiki tylko przekaz do elektoratu PO....jak Jaro_747 pisze ,uaktywnili się oficerowie polityczni.

żałosne

Filut

Jak wszyscy tutaj piszący.

więc to nie jest chęć polemiki tylko przekaz do elektoratu PO....jak Jaro_747 pisze ,uaktywnili się oficerowie polityczni.

Szkoda, że koty mają jeden ogon nie dwa, bo by nie było jak odwrócić i nie wiadomo jakie miałoby to znaczenie dla wladza ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Szkoda, że koty mają jeden ogon nie dwa, bo by nie było jak odwrócić i nie wiadomo jakie miałoby to znaczenie dla wladza ;)

widziałem kota bez ogona,dla mnie nie miało znaczenia.Nie wiem jak dla kota....

Po prostu widzę u was brak inwencji lub olewanie własnych przekonań ;)

no właśnie,to pired.lone poczucie misji,tak charakterystyczne dla elektoratu prezesa

widziałem kota bez ogona,dla mnie nie miało znaczenia.Nie wiem jak dla kota....

Problem z lądowaniem...bez aluzji.

no właśnie,to

U Was być może wstyd za obronę czegos nie do obrony.

Należy pamiętać o tak znamienitych misjonarzach jak Niesiołowski, Halicki, Palikot, Nowak, Pitera, Kutz...

Problem z lądowaniem...bez aluzji.

U Was być może wstyd za obronę czegos nie do obrony.

Należy pamiętać o tak znamienitych misjonarzach jak Niesiołowski, Halicki, Palikot, Nowak, Pitera, Kutz...

oni piszą na forum?

możesz chociaż raz w polemice dokończyć myśl.Co ja bronię ?

Cholera wie ale wpływ niewątpliwy wywarli.

dokończyć myśl.Co ja bronię ?

...a czego bronisz?

Cholera wie ale wpływ niewątpliwy wywarli.

...a czego bronisz?

tak ,mamy wspólne wartości z kultury chrześcijańskiej.Natomiast skąd prezes i zwolennicy czerpią swoje nie mam pojęcia.Możesz wskazać wpływy?

Mają wspólne z Waszymi wartości z kultury chrześcijańskiej, tylko mniej prymitywnie to okazują, nie wstydzą się i nie ukrywają tego pod płaszczykiem socjotechnicznego bełkotu rodem z wczesno-środkowego Gierka i nowomowy brukselskiej czyli demokracji rodem z nowoczesnego kurnika. Ciekawe kto tu jest sekserem lub sekserką.

nie wytrzymało i puściło.Konsekwencją bezsensowny słowotok....chyba te idiotyczne rysuneczki lepszym pomysłem

posługiwanie się krzyżem jak maczetą faktycznie jest wyrazem głębokich przeżyć metafizycznych.

nie rób z siebie durnia

posługiwanie się krzyżem jak maczetą faktycznie jest wyrazem głębokich przeżyć metafizycznych.

Opluwanie krzyża nawet jeśli jest jak maczeta jest tym bardziej idiotyczne.

Przypomnij sobie kto pierwszy zrobił z tego cyrk...król wszystkich małp, później dołączyły małpy z telewizora i poszło.

Wladz, a tobie jeszcze nie przeszło?

Czy Szanowni Koledzy zapoznali się z treściami listów samopodpalacza, które zostały wysłane do pana premiera D.Tuska, do pani minister J.Pitery?

Po ewentualnym zapoznaniu się z tym materiałem, prosiłbym o odniesienie się do tezy "żyjemy, w państwie totalitarnym, w Polsce nie ma demokracji".

P.S.

Proszę nie starać się zaszeregowywać mojej skromnej osoby do takiej czy innej grupy czy zbioru.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Czy Szanowni Koledzy zapoznali się z treściami listów samopodpalacza, które zostały wysłane do pana premiera D.Tuska, do pani minister J.Pitery?

Po ewentualnym zapoznaniu się z tym materiałem, prosiłbym o odniesienie się do tezy "żyjemy, w państwie totalitarnym, w Polsce nie ma demokracji".

Żyjemy w takim miejscu i czasie, który nam odpowiada, ze świadomego wyboru.

WYSTARCZY?:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak wiadomo, wcześniej "samopodpalacz" wystosował list do prezesa Kaczyńskiego.

Prezes olał sprawę.

Nie zorientował się wówczas, że może tę sprawę wykorzystać w kampanii tak jak wiadome trumny wraz ich zawartością oraz członków rodzin zmarłych.

Drżyjcie audiofile :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chamstwo,wojskowi nie pozwolą pacyfistom muzyki słuchać

Opluwanie krzyża nawet jeśli jest jak maczeta jest tym bardziej idiotyczne.

Przypomnij sobie kto pierwszy zrobił z tego cyrk...król wszystkich małp, później dołączyły małpy z telewizora i poszło.

Wladz, a tobie jeszcze nie przeszło?

co miało przejść?

ja podobne idiotyzmy wypisuję

"Mają wspólne z Waszymi wartości z kultury chrześcijańskiej, tylko mniej prymitywnie to okazują, nie wstydzą się i nie ukrywają tego pod płaszczykiem socjotechnicznego bełkotu rodem z wczesno-środkowego Gierka i nowomowy brukselskiej czyli demokracji rodem z nowoczesnego kurnika. Ciekawe kto tu jest sekserem lub sekserką."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak wiadomo, wcześniej "samopodpalacz" wystosował list do prezesa Kaczyńskiego. Prezes olał sprawę.

bo podpalacz nie napisal ze sie podpali pod gabinetem Tuska.tak to kurdupel wczesniej juz czekałby z butelka rozpuszczalnika zeby nie zgasło.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.