Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem dlaczego prezes przed Tuskiem jeszcze się nie spalił

To byłoby idiotyczne jak ten wpis powyżej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wręcz przeciwnie do pełowskiego elektoratu, który cechuje się brakiem czegokolwiek nie mówiąc o poziomie.

Lizusy!

Poziom intelektualny miłośników Prezesa powala mnie na kolana. Albo to banda płatnych agitatorów albo odmóżdżonych kretynów.

Dla przykładu zastanawia mnie wmawianie mnie i innym Kolegom jakiejś miłości do Tuska. Byłem wobec niego krytyczny wcześniej niż te biedne bezmózgi zrozumiały w czym rzecz. Obecne kłamstwa świadczą o jedynie o intelektualnej bezradności tych biednych kołków bo bezmyślnie powtarzają to co ja z pełną świadomością pisałem wiele lat temu. Więcej nie piszę bo i tak przekroczyłem ich zdolności percepcyjne.

Jestem Europejczykiem.

Emerytura?

wmawianie mnie i innym Kolegom

Tak, masz racje, obiektywizm tutaj to standard.

xniwax

wkleisz jakieś idiotyczne dowcipy jak źle z PO i Tuskiem,pouczysz nas jak źle być peowcem(choć nikt z nas nie deklaruje przywiązania do PO).

Jakieś pierdoły o UE....i co to ma być?

Boli?

Pouczasz? Kogo, gdzie? Gdzież bym śmiał. Zresztą nie miało by to sensu, za późno.

PO to grupa cwaniaków, która pieprzy ten kraj z dnia na dzień w gorszym stylu niż to robiło SLD swego czasu.

Szanowny Dżambo - przecie, Ty wmawiasz tym, którzy są krytyczni wobec PO, miłość do PISu :)

Jesteś agitatorem czy odmóżdżonym kretynem?

O ile zauważyłem, zwolennik PISu jest tu tylko jeden - 747.

kolejny gigant...może po mszy ksiądz łeb naoliwi

747 leci bez trzymanki,teraz prezes jutro miś Kolargol.

xinwax broni każdego posunięcia prezesa.Jest jeszcze człowiek z kurnika ...wychodzi 3

Boli?

Pouczasz? Kogo, gdzie? Gdzież bym śmiał. Zresztą nie miało by to sensu, za późno.

PO to grupa cwaniaków, która pieprzy ten kraj z dnia na dzień w gorszym stylu niż to robiło SLD swego czasu.

TAK BOLI.....tępaków w realu mam wystarczającą ilość

Prezesa nie trzeba bronic, sam się obroni lub palnie coś co Platformę zaboli lub zburzy na chwilę jej miłość własną.

Dziwię się, że jest wielu faktycznie zacnych ludzi w PO, którzy wytrzymują tą parodię obywatelskiej partii.

xniwax spieprzasz z każdej polemiki gdy dopominamy się konkretów.Sprawiasz wrażenie dziurawego worka z którego nie można skorzystać.

natomiast jesteś pierwszy w kolejce do wyciągania gumy z gaci

Tacy namolni Ci z PO?

już gumę w garści trzymasz....trzymaj dalej skoro nic innego nie potrafisz

A tu następny przygłup - powinien zostac ministrem w przyszłym rządzie. Byłby komplet do Rostowskiego, Pitery i Kopacz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Coraz lepsi ci kandydaci PO - wyszukują ich w psychuszkach?

wypisz wymaluj xniwax

Zgorzkniały jesteś wladz - Tusk Cię nie zabrał do POlejbusu?

zabrał,natomiast kanary za brak biletu złapały

Ukryta Zawartość

Polemika z tobą to zapewne zaszczyt ale zauważ, że Ty nie polemizujesz tylko o gaciach, gumkach i prezesie coś tam gaworzysz.

Obsesja?

Dżambo przynajmniej dyskusje podtrzymuje na poziomie, swoim bo swoim ale jakiś poziom trzyma. Bywa przekonujący...dla podobnie myślących.

Ale my tu o osobistych wycieczkach a POBUS w drodze, kłamstwa niesie i ludzi ogłupia.

Prezesa nie trzeba bronic, sam się obroni lub palnie coś co Platformę zaboli lub zburzy na chwilę jej miłość własną.

Dziwię się, że jest wielu faktycznie zacnych ludzi w PO, którzy wytrzymują tą parodię obywatelskiej partii.

tak palnął w twój łeb i rozum utłukł

Polemika z tobą to zapewne zaszczyt ale zauważ, że Ty nie polemizujesz tylko o gaciach, gumkach i prezesie coś tam gaworzysz.

Obsesja?

Dżambo przynajmniej dyskusje podtrzymuje na poziomie, swoim bo swoim ale jakiś poziom trzyma. Bywa przekonujący...dla podobnie myślących.

Ale my tu o osobistych wycieczkach a POBUS w drodze, kłamstwa niesie i ludzi ogłupia.

łojezu ,te swoje piciu piciu uważasz za rozmowę na poziomie....nareszcie coś radosnego.

Dziecinny i nudny jesteś wladz, skrobiesz tu nic nie znaczące znaki i układasz je w bełkot.

dumne prawicowe chłopaki dedykuję (tylko nie dajcie się otumanić czerwoną propagandą)

Ukryta Zawartość

załoga jest,prezes szczeka jak pies

Ukryta Zawartość

może więcej abstrakcji

Abstrakcyjne myślenie w powodzi pełowskiego bajzlu nie pomoże choćby tylko dlatego, że to nie jest pozorny bajzel.

Dalej nie wiem czego i kogo bronisz?

Wojciechu

W Anglii na chirurgię okulistyczną kuzyn oczekiwał 1 miesiąc, tu u nas był zapisany w marcu tego roku na drugą połowę 2012 r.

Nie wiem, czy to normalne, nie znam się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.