Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Palikot to chory człowiek. I bogaty. Dlatego może próbować realizować swoje chore pomysły. Media lubią takich. Nawet wywiady z nimi robią: http://wiadomosci.wp.pl/kat,125354,title,Wystawilem-niepelnosprawnego-umyslowo-I-tak-nie-wygra,wid,13864582,komentarz.html. Jego Ruch nawet może w Parlamencie znajdzie się. I cóż w tym dziwnego lub trudnego? PPP też tam była.

Kurdupel śmiał się jak debil, a Lis wyglądał jakby go co najmniej guzki w dupie bolały.

to moze przedstawisz scenariusz rozmowy z.... idiotom.

albo idz w nocy na pragie i zacznij rozmowe z pierwszym napotkanym bandziorem...witam pana .mam zastrzezenia do pana rajstop na twarzy.

Z bandziorem w nocy nigdy tak nie zaczynałem. Przeważnie, w endzie, mówił do mnie ty... słoniu, jeżeli jeszcze coś mógł mówić. Z idiotami bywa gorzej. Lis jednak dał dupy.

Największy polski mąż stanu ( poza Wałęsą oczywiście) przestał grywać w pi...łkę. Bada z autobusa polską biedę i gada dużo więcej niż zwykle: http://wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/tusk-ostrzega-i-zapowiada-zmiany-w-ministerstwach,1,4871514,aktualnosc.html.

. Lis kontra kurdupel miał byc miły i pozwolic belkotac co chciał tamten.Co zreszta i tak przypominalo belkot..Tym bardziej ze tamten genralnie nie byl zaintereowany niczym, oprocz promocji siebie.To nie byla studio wyborcze picu dokad przyszedl kurdupel przedstawic swoj program.jak chcial dobrze wypasc to mogl zaprosic pospieszalskiego i podobnych..I bardzo dobrze ze kurdupel musial sie zmierzyc i pokazac w swietle.Nikt chiba nie mial zludzen ze bedzie to tak.jak chceta milo to do pospieszalskiego.

Masz Lisa na myśli z tym bełkotem...chiba?Ja tam innego bełkocącego nie widziałem.Bełkotem chciał go zastraszyć i podporządkować,tylko mu nie wyszło.

Masz Lisa na myśli z tym bełkotem...chiba?Ja tam innego bełkocącego nie widziałem.Bełkotem chciał go zastraszyć i podporządkować,tylko mu nie wyszło.

W takim razie ciągłe powtarzanie "wiem ale nie powiem" jak rozumiem nie jest intelektualnym bełkotem tylko prezentacją programu wyborczego przez przywódcę opozycji. Jajcarz z ciebie :-))).

Jestem Europejczykiem.

Witold Waszczykowski (PiS) przekonuje, że współpraca Jarosława Kaczyńskiego, jako ewentualnego premiera, z kanclerz Niemiec Angelą Merkel będzie całkowicie normalna. Ocenia, że wypowiedź prezesa PiS o Merkel mieści się w kanonach "soczystego" języka kampanii wyborczej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To doprawdy kuriozalne spostrzeżenie w odniesieniu do ostatnich wypowiedzi Kaczyńskiego.

Bo może i Kaczyński chciałby w przyszłości normalnie...

Ale kto po takich "soczystych" występach potraktuje go inaczej niż głupiego, zakompleksionego, lokalnego kacyka?

P.S.

Prawość PiS.

Lider zespołu T.Love Muniek Staszczyk oświadczył, że będzie domagał się poszanowania swoich praw na drodze sądowej, w związku z wykorzystaniem przez PiS w kampanii utworu "Warszawa". Jak podkreślił, wbrew temu co twierdzi PiS, formalności nie zostały dopełnione.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W takim razie ciągłe powtarzanie "wiem ale nie powiem" jak rozumiem nie jest intelektualnym bełkotem tylko prezentacją programu wyborczego przez przywódcę opozycji. Jajcarz z ciebie :-))).

To było starcie dwóch tytanów intelektu!

. Lis kontra kurdupel miał byc miły i pozwolic belkotac co chciał tamten.Co zreszta i tak przypominalo belkot..Tym bardziej ze tamten genralnie nie byl zaintereowany niczym, oprocz promocji siebie.To nie byla studio wyborcze picu dokad przyszedl kurdupel przedstawic swoj program.jak chcial dobrze wypasc to mogl zaprosic pospieszalskiego i podobnych..I bardzo dobrze ze kurdupel musial sie zmierzyc i pokazac w swietle.Nikt chiba nie mial zludzen ze bedzie to tak.jak chceta milo to do pospieszalskiego.

To nie była rozmowa Lisa z Kaczyńskim, to była rozmowa Tuska z Kaczyńskim, Lis występował w roli wysłannika Donalda Tuska, wysłannika "salonu", wysłannika IIIRP.

J.Kaczyński miał być tam rozjechany, miał wypaść na człowieka, który nigdy nie był na meczu piłkarskim, który nie wie jak nazywają się jego kandydatki z plakatu, gdzie i z jakich miejsc kandydują.

Wyszło na to, że Lis zdechł jak pies.

Kaczka go zeżarła bez popitki.

[--usunięto--]

prezes rozmawia z zagraniczną telewizją

"Do tematu Merkel wróciła w dalszej części konferencji dziennikarka niemieckiej telewizji ZDF. "Szanowna pani, w tej sprawie wypowiadałem się w telewizji i przed chwilą, nie chciałbym, aby pani telewizja też była przedmiotem postępowań z naszej strony, w związku z tym prosiłbym o nienadinterpretowanie tego, co zostało napisane" - odpowiedział Kaczyński.

maczo z Żoliborza

To nie była rozmowa Lisa z Kaczyńskim, to była rozmowa Tuska z Kaczyńskim, Lis występował w roli wysłannika Donalda Tuska, wysłannika "salonu", wysłannika IIIRP.

Coraz ciekawszych rzeczy się dowiaduję... a chóry anielskie też towarzyszyły?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nie ogladalem tego w TV ..

ale moja opinie jest taka, ze Lis musialby sie na ta rozmowe tak zbucowac i reprezentowac taki sam poziom jak buc prezio zeby sie z bucem dogadac i bucowi przybucowac.

Ale widzie ze zbucowany buc resztce bucow magnetycznie przyciaga.

Lis miał w glorii i chwale uchodzić za tego rycerza, który pokonał strasznego wroga, rzeczywistość jednak przerosła D.Tuska.

najbardziej taktyków w sztabie wyborczym PiS...prezes ze smyczy się wyrwał

leje w gacie...

No, ta sugestia w stosunku do Merkel... Szkoda, bo jeszcze miałem jakieś nadzieje co do umiejętności dyplomatycznych Kaczyńskiego.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Poczytaj sobie co pisze niemiecka prasa i nie pozwalaj sobie na robienie wody z mózgu przez Polsat, TVN, GW, RMF FM, itp.

Ta informacja z książki J.Kaczyńskiego, jest normalną wypowiedzią jakich mnóstwo w przestrzeni publicznej, wystarczy przypomnieć sobie wikileaks i "teflonową" Merkel, o Berluskonim nie wspominając, że nie nadaje się na bunga-bunga.

I co?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ku przypomieniu. Taki pochopny sąd:

(...)

W Zielonej Górze miały miejsce zamieszki, kiedy z winy policji zginął człowiek, kibice stawili się za człowiekiem, który stracił życie.

(...)

A takie są fakty: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,10416109,Kibic_ktory_zginal_w_Zielonej_Gorze__byl_pijany__2_78.html.

Poczytaj sobie co pisze niemiecka prasa i nie pozwalaj sobie na robienie wody z mózgu przez Polsat, TVN, GW, RMF FM, itp.

co takiego pisze???

podaj przynajmniej jedno zrodlo...

Ta informacja z książki J.Kaczyńskiego, jest normalną wypowiedzią jakich mnóstwo w przestrzeni publicznej

to jest pierdzenie werbalne buca kartofla

Ta informacja z książki J.Kaczyńskiego, jest normalną wypowiedzią jakich mnóstwo w przestrzeni publicznej, wystarczy przypomnieć sobie wikileaks i "teflonową" Merkel, o Berluskonim nie wspominając, że nie nadaje się na bunga-bunga.

I co?

ludzie jedząc pierdzą...wolno i u prezesa nie dziwi

I co?

Każdy poważny dziennik niemiecki o tym pisał! By uspokoić atmosferę, głos musiał zabrać nawet szef niemieckiej dyplomacji:

Ukryta Zawartość

Kaczyński świadomie czy nieświadomie - tą wypowiedzią wyrządził szkodę nie tylko własnej partii, ale i całej Polsce.

Ukryta Zawartość

Niemiecki komisarz unijny dziś wyraził swoją (w imieniu niemieckiego rządu) dezaprobatę w sprawie wydobywania gazu łupkowego w Polsce-bo niesprawdzona technologia skutki uboczne ochrona srodowiska itp. ale na pewno sobie to jakoś wytłumaczycie.media zbytnio nie podjęły tego wątku.

Jak Wy możecie łykać takie humbugi?

Za dwa dni nikt nie będzie o tym pamiętał.

Jest wojna niemiecko-włoska, po wycieku o Berlusconim?

Nie.

To podchwycenie tematu niemieckiego, to ostatnia nadzieja PO, nie rozumiecie takiej prostej manipulacji?

Leżycie przed Rosją, kładziecie się teraz przed Niemcami.

Żal mi Was Koledzy, skąd tak niska samoocena u Was?

Jarosław Kaczyński stawia sprawy jasno, Polska jest dużym krajem i będzie walczyć o swoje interesy.

Niemiecki komisarz unijny dziś wyraził swoją (w imieniu niemieckiego rządu) dezaprobatę w sprawie wydobywania gazu łupkowego w Polsce-bo niesprawdzona technologia skutki uboczne ochrona srodowiska itp. ale na pewno sobie to jakoś wytłumaczycie.media zbytnio nie podjęły tego wątku.

Media nie podejmują takich wątków, gdzie Ty żyjesz?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

kaczynski stawia sprawy jasno - alik nie pierdz bo gaz podrożał. musimy majątek narodowy oszczedzac. chwala bogu o gazie lupkowym nie bedziesz decydowął ani ty ani kaczor. madrosc polega na robieniu tego co trzeba i nie klapaniu jak sie to robi. nawet jesli nikt nigdy sie nie dowie.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ty już masz te 300mld?

Nikt o tym nie wie.......

kolego mnie sie w polsce swietnie zyje, kocham ten kraj, prowadze dostatnie zycie i tyle. wiecej do szczescia nie potrzebuje. da sie tutaj zarabiac i zyc trzeba tylko chciec. a wiesz dzentelemeni o pieniadzach nie mowia...oni je mają

Jak Wy możecie łykać takie humbugi?

Za dwa dni nikt nie będzie o tym pamiętał.

Jest wojna niemiecko-włoska, po wycieku o Berlusconim?

Nie.

To podchwycenie tematu niemieckiego, to ostatnia nadzieja PO, nie rozumiecie takiej prostej manipulacji?

Leżycie przed Rosją, kładziecie się teraz przed Niemcami.

Żal mi Was Koledzy, skąd tak niska samoocena u Was?

Jarosław Kaczyński stawia sprawy jasno, Polska jest dużym krajem i będzie walczyć o swoje interesy.

Media nie podejmują takich wątków, gdzie Ty żyjesz?

dla Berlusconiego prezes nie jest facetem,nie wystarczy być prostakiem

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.