Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To podchwycenie tematu niemieckiego, to ostatnia nadzieja PO, nie rozumiecie takiej prostej manipulacji?

Rzeczywiście, niemieckie gazety zmanipulowane przez potężnego Tuska. Że też na to od razu nie wpadłem.

Ale się już nie denerwuj, niech PIS niech będzie z Tobą.

jaroslaw_kaczynski_afp_1_512-large.jpeg

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Rzeczywiście, niemieckie gazety zmanipulowane przez potężnego Tuska. Że też na to od razu nie wpadłem.

spokojnie w niedziele wieczór juz bedzie po pisie...kaczor pewnie powie,ze wybory byly zmanipulowane i na krakowskim przedmiesciu bedzie 300 sprawiedliwych pierdziało jadem. nastepne 1 mln ludzi w polsce ponysli sobie ze gosc ma chorą główkę

juz tak na Jarka nie nadawajcie

ja mu zalatwilem od poniedzialku prace:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

taaaa..

kury...kaczki...KACZKI...drob

poki co:

polecam relaxyjnie moje najnowsze nagranie..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

juz tak na Jarka nie nadawajcie

No dobrze. Dziś przeczytałem że premier Tusk po wygranych wyborach w celu usprawnienia pracy zamierza skonsolidować ministerstwa.

Ministerstwa.jpeg

polecam relaxyjnie moje najnowsze nagranie..

Coś te soprany tak podkręcił, w wyborach startujesz czy co

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

muls...

ja mu daje nowa szanse--czy ty tego nie rozumisz??

Akurat liczy* swinie ... test na inteligencje...dalem mu szanse..

*co prawda na palcach...ale udawalem, ze nie widze...

747, oddaj moje 300mld!

Właśnie Ci dałem 300mld, jak teraz A.Merkel nie da tych środków D.Tuskowi, to wygra na tym J.Kaczyński, A.Macierewicz i A.Fotyga, a tego chyba nie chcesz.

Jarosław Kaczyński poświęcił swoje zwycięstwo w wyborach, abyście dostali te środki z Unii Europejskiej.

Jest prawdziwym Polakiem, patriotą, najwyższej światowej klasy politykiem, mężem stanu.

Dał to Wam, niedowiarki.

mlb

Obejrzyj jakieś wiadomości i spróbuj usłyszeć coś innego niż informacje o A.Merkel, w związku z słowami J.Kaczyńskiego.

A co? Nie potrafisz rozkręcić z tego jakiegoś interesu?

Co?

Niedołężny jesteś czy inwalida?

No to macie następną kadencję katastrof!

Pani Kanclerz przywiązuje dużą wagę do relacji z Polakami.

No to macie następną kadencję katastrof!

Spokojnie, Brudziński na spółkę z Kurskim coś wymyślą.

Koalicja PO, J.Palikota, PSL, jak to wystarczy, będzie tworzyła bardzo mocny rząd.

SLD nie wiem co zrobi, całe przejdzie do PO, chyba tak.

PiS się wzmocni, idzie kryzys, nie będzie reform, państwo upadnie.

Spokojnie, Brudziński na spółkę z Kurskim coś wymyślą.

Polacy boją się kryzysu, PO przeprowadzi Polskę przez rafy, wezmą 300mld od A.Merkel i będzie OK.

Powstaną nowe miejsca pracy, ludzie będą szczęśliwi, zapanuje wszędzie niekończące się niczym nieograniczone bogactwo.

D.Tusk przejdzie do historii jako Zbawiciel Polski.

Koalicja PO, J.Palikota, PSL, jak to wystarczy, będzie tworzyła bardzo mocny rząd.

SLD nie wiem co zrobi, całe przejdzie do PO, chyba tak.

PiS się wzmocni, idzie kryzys, nie będzie reform, państwo upadnie.

Polacy boją się kryzysu, PO przeprowadzi Polskę przez rafy, wezmą 300mld od A.Merkel i będzie OK.

D.Tusk przejdzie do historii jako Zbawiciel Polski.

Tego najbardziej obawia sie prezes

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Powinieneś wyrażać sie nieco zdecydowaniej, może wtedy prezydent by żył.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy ktoś może walnąć 747 w globus żeby mu te PiSSowskie g... ze środka powypadały??? Co on i te PiSSowskie młoty pierdzielą to już ludzkie pojęcie przechodzi.

Pierdoły Kaczyńskiego umieszczone w książce zapewne przeszłyby w Niemczech bez większego echa gdyby nie wywiad w Newsweeku i późniejsze idiotyczne wypowiedzi i wręcz pogróżki. Ograniczę się do podesłania linka do Frankfurter Allgemeine Zeitung która jest jedną z najpoważniejszych niemieckich gazet:

Ukryta Zawartość

Dla niekumatych luźne tłumaczenie początku:

Gdy Jarosław Kaczyński, polski narodowo-konserwatywny ex-premier, chce wygrać wybory chętnie przyjmuje niemiecką pomoc. W roku 2005 (...) pomógł Wehrmacht, (...) teraz ma pomóc STASI.

Niemcy albo specjalnie fantasmagorii Prezesa nie komentują albo uważają je za dziwaczne.

W mojej opinii Prezes zachował się jak kmiotek który wtargnął do opery i zaczął wywijać na scenie hołubce w gumofilcach.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

bezpieczniej.Gorzej gdy używają krzyży do bicia.

747 zapoznałeś się z instrukcją męża zaufania w lokalach wyborczych

"Fragmenty Poradnika jako pierwsza opisała ''Gazeta Stołeczna''. To zbiór kuriozalnych rad dla osób będących mężami zaufania. Wśród nich taka: ''Podczas pracy w komisji bądź wyczulony na wszelkie próby odciągania męża zaufania od jego obowiązków. Czasami służą temu nawet tak sympatyczne gesty innych członków komisji, jak propozycja poczęstunku."

"Rozdział II - ''Postawa mężów zaufania'' (Marian Kociniak)

Mąż zaufania jest po to, aby jak najmniej ufał, a jak najwięcej wiedział. Jako osoba wyznaczona do monitoringu i cichej kontroli, musisz założyć, że przynajmniej jedna osoba, np. członek komisji, dokona próby fałszowania wyników wyborczych..."

mlb

Obejrzyj jakieś wiadomości i spróbuj usłyszeć coś innego niż informacje o A.Merkel, w związku z słowami J.Kaczyńskiego.

apropo wiadomosci, raport

Ukryta Zawartość

Niemiecki komisarz unijny dziś wyraził swoją (w imieniu niemieckiego rządu) dezaprobatę w sprawie wydobywania gazu łupkowego w Polsce-bo niesprawdzona technologia skutki uboczne ochrona srodowiska itp. ale na pewno sobie to jakoś wytłumaczycie.media zbytnio nie podjęły tego wątku.

w Polsce oszukujemy się co do uczucia jakim nas darzy niemiecki rząd z kanclerz merkel na czele.

NIe tylko neonaziści ale i politycy CDU/CSU publicznie obrażają Polskę i grają tzw. " polską kartą" czyli takim bezpiecznym populizmem.

Polska reprezentowana na arenie międyznarodowej głownie przez panów Tusk/Sikorski/Rostowski uraciła znaczenie jakie było budowane przez poprzednie rządy. I okazywanie uczuć NIemcom jest zdecydowanie na wyrost a taka obrona kanclerza obcego Państwa jest jakąś pomyłką.

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Daruj sobie bartuś, mój 5-letni wnuczek szybciej łapie o co chodzi niż ty więc lepiej zmień konkurencję

Problemem nie jest to czy ktoś rozumie co ty mówisz ( większość paranoików uważa ,że są niezrozumiani) ale to, że nie potrafisz przewidzieć konekwencji tego co mówisz.

Skoro uważasz iż nie jesteś paranoikiem bo jeśli by tak było to każdy lekarz nim byłby, to jak rozumiem kieruje tym co piszesz troska o dobro Kaczyńskiego i chcesz jego społecznej akceptacji.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Polska reprezentowana na arenie międyznarodowej głownie przez panów Tusk/Sikorski/Rostowski uraciła znaczenie jakie było budowane przez poprzednie rządy. I okazywanie uczuć NIemcom jest zdecydowanie na wyrost a taka obrona kanclerza obcego Państwa jest jakąś pomyłką.

Mało wiesz o Niemcach, ich wytrzymałości, pracowitości, mentalności i lojalności. Hitler nie bez przyczyny zdołał przekonać rzesze Niemców do ich wyższości nad resztą świata, bo rzeczywiście ten naród posiada wiele unikalnych cech, lepiej rozwiniętych niż inne narody. Te cechy - w zależności od tego kto stoi na czele - powodują że Niemcy albo stają się śmiercionośną plagą, albo filarem podtrzymującym istnienie innych narodów. W dzisiejszych czasach mamy ten drugi przypadek, i oby trwało to jak najdłużej.

e tam Niemcy ,mają poczucie winy i pomagają.Niestety wymordowanej inteligencji nie zwrócą.

Zachwiana proporcja pomiędzy rozsądkiem a głupotą jest największą szkodą jaką uczynili

bartuś dziękuj faszystom i komunistom za wymordowanie mądrzejszych od ciebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.