Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

to niezle bo mnie sie wydawalo ze trzy.

Możliwe, jesli wliczysz siebie jako błąd.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls

Przestań bredzić bo ciągle głupota cię unosi.

Ani to karykatura ani publicystyka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

gość ma potencjał polityczny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czechy24.com.pl - Czechy na okrągło

Nie wiem jak dzisiaj, ale 2 miechy temu, UR miał najwyższy nakład jeżeli chodzi o tygodniki.

>>>najlepiej wypadal jako roczniak.

muls

Przestań bredzić bo ciągle głupota cię unosi.

Ani to karykatura ani publicystyka.

>>>xinawx zabawiam was bo wiem ze normalnie ta grdyka wam...nie ruszy.A gruczoly potowe a slinianki, a gruczoly lzowe??

Nie wiem jak dzisiaj, ale 2 miechy temu, UR miał najwyższy nakład jeżeli chodzi o tygodniki.

UR też Sakiewicz?

Przed wyborami było większe zainteresowanie.Obecnie trzeba zawalczyć o stałego czytelnika i zobaczymy kto wygra

obawiam sie morwen ze nigdy tego nie zrozumiesz jesli nie rzucisz tabloidy sakiewicza i katolickie.

Ale ja wcale nie czytam tabloidow katolickich. Cytowalem niektore, bo one jako jedyne prowadzily dzialania demaskatorskie i chyba jako jedyne zajmowaly sie tym, do czego w zasadzie powolane sa media w zakresie publicystyki politycznej: recenzowaniem dzialan ekipy rzadzacej. Gdyby media "niekatolickie" pelnily te role - powolywalbym sie wlasnie na nie. Bardzo to upraszczasz muls, nie udawaj po raz kolejny idioty prosze.

To czemu taki ogłupiały.

A może to ty jesteś ogłupiały a nie oni?

Faktem jest, że już od kilku wyborów na PiS głosuje głównie Polska B + ludzie słabo wykształceni.

Bo jakim cudem ktoś wykształcony jest w stanie uwierzyć w te wszystkie chcom, muszom i bendom Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

muls

Wg. mojej wiedzy to cały czas najwyższe nakłady wśród tygodników ma Polityka.

A te prawicowe biuletyny,które powstały ostatnio to tylko na czas kampanii wyborczej.Później padną.I bardzo dobrze!

Jeszcze Kwach się znęca nad tym głupim Napieralskim:)

A jaki Kalisz się odważny zrobił :)))

Skleroza??? Kalisz od dawna ma na pieńku z Napieralskim a Kwaśniewski wyraźnie mówił, że popiera określonych działaczy SLD a nie całą partię. Co mu zresztą nasz specjalista dziadekwłodek wypominał.

Jestem Europejczykiem.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Faktem jest, że już od kilku wyborów na PiS głosuje głównie Polska B + ludzie słabo wykształceni.

Bo jakim cudem ktoś wykształcony jest w stanie uwierzyć w te wszystkie chcom, muszom i bendom Prezesa?

Za to młodzi wykształceni z dużych miast łykają wszystkie obiecanki donka.

A te prawicowe biuletyny,które powstały ostatnio to tylko na czas kampanii wyborczej.Później padną.I bardzo dobrze!

i nastanie czas jednej jedynie słusznej ideologii ??

najpierw jedne media a potem jedna partia

i jak nie bolszewia kiedy bolszewia

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ale ja wcale nie czytam tabloidow katolickich. Cytowalem niektore, bo one jako jedyne prowadzily dzialania demaskatorskie i chyba jako jedyne zajmowaly sie tym, do czego w zasadzie powolane sa media w zakresie publicystyki politycznej: recenzowaniem dzialan ekipy rzadzacej. Gdyby media "niekatolickie" pelnily te role - powolywalbym sie wlasnie na nie. Bardzo to upraszczasz muls, nie udawaj po raz kolejny idioty prosze.

Sakiewicz i cztery osoby a tytułów kilka.....Niezależny przestań bredzić.Tu dominuje rozsądek nie głupoty o Budapeszcie czy też mgła smoleńska

Za to młodzi wykształceni z dużych miast łykają wszystkie obiecanki donka.

Taaa... Jak rozumiem z wszystkimi którzy nie głosują na Mikrego Mesjasza coś jest nie tak :-).

Jestem Europejczykiem.

przed chwilą

Politycy PiS podkreślają w rozmowach z dziennikarzami, że mimo kolejnych przegranych wyborów, nie ma mowy o zmianie lidera partii - choć sam Jarosław Kaczyński po ostatnich wyborach w 2007 zapowiadał, że porażka w 2011 będzie oznaczać, że on sam zrzeknie się funkcji lidera.

Jestem Europejczykiem.

A może to ty jesteś ogłupiały a nie oni?

Uprasza się o powstrzymanie uwag ad personam.

Staniszkis ogłosiła Prezesa moralnym zwycięzcą więc niektórzy chcą go naśladować i zwyciężać na forum. Trochę poniewczasie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.