Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że założyliście klub idotów, długo wam sie zbierało na taką decyzję.

Zawsze to jakaś progresja w waszym działaniu na forum.

"Czyżby do historii naszego parlametaryzmu dołączył kolejny debil, tym razem spod znaku palikoterii?"

Udowodnij, że tak nie jest.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Udowodnij, że tak nie jest.

To ty cwaniaczku postawiłeś osobliwa tezę więc ty ją musisz udowodnić. Myślisz że przejdzie kolejne odwracanie kota ogonem?

Jestem Europejczykiem.

Nie wycofuj się teraz rakiem pod wpływem zmiany taktyki ;)

Udowodnij poprostu, że tak nie jest

Nie wycofuj się teraz rakiem pod wpływem zmiany taktyki ;)

Udowodnij poprostu, że tak nie jest

Twoja bezczelność przechodzi wszelkie granice. Napisałeś że Biedroń to kolejny debil w Sejmie. Jak poprosiłem o wypowiedź która miała to zilustrować najpierw przepadłeś bez wieści a teraz wpadłeś na "genialny" pomysł że to ja mam coś udowodnić. Lepiej się zamknij w tym temacie (co już ci zresztą proponowałem) i nie rób idioty z siebie.

Jestem Europejczykiem.

Urban w latach 80-ych zachował się jak najzwyklejszy k*tas,ale na pewno nie jest idiotą,to jeden z najbardziej inteligentnych dziennikarzy w Polsce.

Ot,wybrał taką niegdyś opcję,więc sam sobie winien,ale merytoryczna oceniając tą postać,przerasta o głowę większość obecnych publicystów.

Szkoda tylko,że uwielbia się notorycznie grzebać w gównie.

Jesli kolejny debil, to i tak in minus się spoza reszty się nie wyróżnia.

Ale faktem jest, że jak nikt, udało mu sie rozbawić Olejnik do łez. Dawno (wcale) nie widziałem tak wesołego (pozytywnie) wywiadu ciętej wiedźmy medialnej z posłem na Sejm. Wyobrażacie sobie take salwy śmiechu z prezesem?

Jak poprosiłem o wypowiedź która miała to zilustrować

Cytat był z debilnej wypowiedzi. Może przeoczyłeś.

Piłeczka jest u Coiebie teraz, wiec udowadniaj i rozwiej moje wątpliwości, które zawarłem w:

"Czyżby do historii naszego parlametaryzmu dołączył kolejny debil, tym razem spod znaku palikoterii?"

Jeśli nie zgadzasz z tymi wątpliwościami - uzasadnij.

Dawno (wcale) nie widziałem tak wesołego (pozytywnie) wywiadu ciętej wiedźmy medialnej z posłem na Sejm. Wyobrażacie sobie take salwy śmiechu z prezesem?

Nie niewybrażam sobie, chyba, że oboje byliby wyluzowani ale poważni w tym co mówią ;)...tylko wówczas chyba straciła by na tym nie reputacja Prezesa lecz Olejnik.

Olejnik w takim razie częściej powinna zapraszać przedszkolaków, pierwszoklasistów i...członków palikoterii, być może częściej wesoło by było w ogóle..

mocny zawodnik,można wystawić do walki kogutów.Tylko dlaczego uparł się polemizować zamiast ostrzyć pazury i czekać.

Twoja bezczelność przechodzi wszelkie granice. Napisałeś że Biedroń to kolejny debil w Sejmie. Jak poprosiłem o wypowiedź która miała to zilustrować najpierw przepadłeś bez wieści a teraz wpadłeś na "genialny" pomysł że to ja mam coś udowodnić. Lepiej się zamknij w tym temacie (co już ci zresztą proponowałem) i nie rób idioty z siebie.

To wygląda na wpuszczenie zawodnika z B klasy do ekstraklasy.Brak techniki nadrabia kopaniem po kostkach

Cytat był z debilnej wypowiedzi. Może przeoczyłeś.

Tak, przeoczyłem. Konkretnie z której - pytam już po raz n-ty i nie doczekałem się odpowiedzi. I pewnie się nie doczekam.

Jestem Europejczykiem.

Zacytowanej.

Teraz udowadniaj, że tak nie jest.

Może poradź się u dwóch, zawsze trzy to nie jeden.

Nie niewybrażam sobie, chyba, że oboje byliby wyluzowani ale poważni w tym co mówią ;)...tylko wówczas chyba straciła by na tym nie reputacja Prezesa lecz Olejnik.

Olejnik w takim razie częściej powinna zapraszać przedszkolaków, pierwszoklasistów i...członków palikoterii, być może częściej wesoło by było w ogóle..

Czy świat musi byc taki chorobliwie nadęty? Wesłośc jest niedozwolona? Człowiek, który nie potrafi się śmiać jest groźny. Brak umięjętności śmiania się, również z siebie, jest oznaką dużych problemów emocjonalnych i zakompleksionego mózgu. Osobowość psychopatyczna.

Masz rację ale taka bywa rzeczywistość.

Wracając do Olejnik przecież czesto bywają momenty bardziej, czy mniej wesołe, sympatyczne zależy oczyiście kogo zaprasza i czego dotyczy temat ale i w jakim ona jest humorze. Inaczej będzie wygladał wywiad z Kaliszem, Milleremm, Schetyną, a inazczej z Macierewiczem to oczywiste.

VCyba p[oczucie humoru Millera czy Kalisza nie można równać z głupotą np. Biedronia nawet jeśli jest to śmiewszne, czy rozbrająco pocieszne.

W sumie nie przesadzajmy, nasza polityka jest pełna groteski.

Teraz bedzie przecież jeszcze weselej i sympatyczniej.

Typowe pełopodobne zachowanie lenistwo, brak inwencji, brak argumentów - bez próby udowodnienia, że tak nie jest - ratujesz sypaniem epitetami.

To jest żałosne

VCyba p[oczucie humoru Millera czy Kalisza nie można równać z głupotą np. Biedronia nawet jeśli jest to śmiewszne, czy rozbrająco pocieszne.

To ja się teraz pytam, co jest dowodem na tę głupotę Biedronia. I dlaczego Kalisz czy Miller jej nie przejawiają?

Mogę zrozumieć odpowiedź "no bo tak" ;)

Biedron podczas ostaniej debaty u Lisa wykazal sie dużą porcja luzu i humoru.W polaczeniu z widoczna ineligencja jak to u gejów bywa...... warty polecenia do sejmu.

Typowe pełopodobne zachowanie lenistwo, brak inwencji, brak argumentów - bez próby udowodnienia, że tak nie jest - ratujesz sypaniem epitetami.

To jest żałosne

Czy ty naprawdę jesteś takim piramidalnym idiotą że nie rozumiesz dwóch zdań na krzyż??? Mnie to się już w głowie nie mieści!!!

Napisałeś, że Biedroń jest debilem na podstawie niedokładnego cytatu z wywiadu. Jak poprosiłem cię o uzasadnienie najpierw milczałeś, potem wiłeś się jak piskorz a teraz wypisujesz kompletne dyrdymały i odwracasz kota ogonem.

Oczywiście nadaj nie dowiedzieliśmy się na jakiej podstawie stwierdziłeś że Biedroń jest debilem.

Dla mnie EOT bo widzę, że nazywanie białego czarnym to standardowa PiSSowska taktyka.

I pomyśleć że narzekałem na inteligencję 747. Już za nim tęsknię bo przy tobie to prawdziwy tytan intelektu.

Jestem Europejczykiem.

Zbysiu broni Tadzia:

"- Planuje pan przewrót w PiS? - pytali Ziobrę dziennikarze.

- Skąd te insynuacje? - odpowiadał. - PiS jest jednością, jest partią, która łączy wiele środowisk. Nasze bogactwo jest naszą wartością. Wierzę w jedność PiS. Szefem jest Jarosław Kaczyński. Liczę, że PiS zrobi wszystko, by wyciągnąć wnioski z wyniku wyborczego i stanie się jeszcze sprawniejszą formacją, nie tylko w czasie wyborów. I wygramy kolejne wybory - dodawał Ziobro.

Czyli przewrotu nie będzie? - zapytał dziennikarz TVP.

- Może w telewizji publicznej. PiS jest formacją wielonurtową i to dobrze - mówił Ziobro.

Stwierdził też, że rozmowa Cymańskiego z Wprost24 była rozmową "prywatną i na offie". - Taka rozmowa nie powinna być upubliczniana przez dziennikarza. To była prywatna pogawędka dwóch osób, które swobodnie sobie rozmawiają. Wypowiedzi Tadzia Cymańskiego był niezręczne - przekonywał Ziobro.

Ale od razu dodał: - Niepotrzebnie jest atakowany za to, że powiedział prawdę. Trudno, żeby mówił, że wynik [wyborczy - red.] był dobry i było zwycięstwo, kiedy była porażka. Jest niesłusznie atakowany przez innych kolegów - powiedział Zbigniew Ziobro."

Więcej...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Czy Kalisz "tańczący z dziwkami" też jest idiotą? :)

Jeszcze nie, a dlaczego pytasz?

Napisałeś, że Biedroń jest debilem na podstawie niedokładnego cytatu z wywiadu. Jak poprosiłem cię o uzasadnienie

Cytat był dokłady,zdanie wtrącone przez ciebie (wyrzucone z tekstu przecież nie przeze mnie) niczego nie zmienia, a nawet jako całość brzmi jeszcze gorzej i świadczy o braku szacunku nie tylko dla Wałęsy ale wartości jakie kiedyś reprezentował, a które nadal są aktualne tym samym obrzuca błotem wartosci jakie sa bliskie milionom (póki co jeszcze) Polakom.

Nawet jeśli Biedronka nie zgadza się z reakcją Wałęsy to nie bardzo widzę u niego tej tolerancji, o której pewnie niedługo będzie piał z mównicy sejmowej z tym drwiazcym usmieszkiem debila.

Dalej unikasz odpowiedzi. Nadymasz się i rejterujesz rzucajac za siebie epitetami.

Jakichś dziwacznych spazmów dostajesz jeśli cos jest nie po twojej myśli.

Ty wrzuciłes cytat a ja wysłuchałem CAŁEGO wywiadu. Jak byś zrobił to samo to nie wypisywałbyś tych bzdur. I widzę że wiesz o co chodzi bo nie napisałeś konkretnie czemu niby Biedroń miałby być debilem. Dyskusje kończę bo zaczynasz bredzić coraz bardziej nie na temat.

Jestem Europejczykiem.

mam juz dosc wykreowanych odpowiedzi na zasadzie ze po pytaniu juz sam znam odpowiedz.

Kadra Palikota daje nadzieje na zmiany.

już mi zmieniła sąsiada katolika,zagłosował na na Ruch Palikota z braku wiary w stary układ i mam wrażenie ,że codziennie się spowiada.Taki jakiś zdezorientowany a był tylko zacięty.

Jak z PiS wywalą Cymańskiego to zostaną same tępe lizusy w stylu Błaszczaka czy Hofmana. No ale PiSSowski elektorat klaskaniem ma obrzękłe prawice a co poniektórzy nawet obrzękłe mózgi więc pewnie tego nawet nie zauważą. Bo Partia to Prezes!

Jestem Europejczykiem.

Jeszcze nie, a dlaczego pytasz?

Cytat był dokłady,zdanie wtrącone przez ciebie (wyrzucone z tekstu przecież nie przeze mnie) niczego nie zmienia, a nawet jako całość brzmi jeszcze gorzej i świadczy o braku szacunku nie tylko dla Wałęsy ale wartości jakie kiedyś reprezentował, a które nadal są aktualne tym samym obrzuca błotem wartosci jakie sa bliskie milionom (póki co jeszcze) Polakom.

Nawet jeśli Biedronka nie zgadza się z reakcją Wałęsy to nie bardzo widzę u niego tej tolerancji, o której pewnie niedługo będzie piał z mównicy sejmowej z tym drwiazcym usmieszkiem debila.

Dalej unikasz odpowiedzi. Nadymasz się i rejterujesz rzucajac za siebie epitetami.

Jakichś dziwacznych spazmów dostajesz jeśli cos jest nie po twojej myśli.

człowieczku masz wyklepanych kilka odpowiedzi i bez jakiejkolwiek żenady powtarzasz z każdym rozmówcą.Jak widzę teraz Jaro ma wątpliwą przyjemność polemiki z czymś takim jak ty i też nie potrafi zrozumieć właściwie z kim i o czym rozmawia.....sposób traktowanie przez ciebie rozmówcy uwłacza inteligencji i wartościom kultury chrześcijańskiej na którą tak ochoczo się powołujesz.

Jak z PiS wywalą Cymańskiego to zostaną same tępe lizusy w stylu Błaszczaka czy Hofmana. No ale PiSSowski elektorat klaskaniem ma obrzękłe prawice a co poniektórzy nawet obrzękłe mózgi więc pewnie tego nawet nie zauważą. Bo Partia to Prezes!

Ja przypominam sobie czasy gdy dostali się do parlamentu europejskiego.Już wtedy dużo osób uważało ,że skończy się konfliktem z prezesem.Wyrwani z zaścianka wylądowali w demokratycznej instytucji i musiało wpłynąć na ich dotychczasowe postrzeganie funkcjonowania jednak totalitarnego PiS.Jak widać nawet najwierniejsi dawni towarzysze ulegają ewolucji.

Zaczyna się

"Jan Filip Libicki, senator PO,

"Drodzy Przyjaciele! Pisząc do Was ten list, po kolejnych - szóstych już - przegranych przez PiS wyborach. Jestem przekonany, że zależy Wam na tym, aby środowiska konserwatywne i chrześcijańskie miały w polskiej polityce adekwatną reprezentację....ble ble ble rozwiążcie PiS .....lub

Macie jednak i inny wybór. Wybór znacznie lepszy. Bądźcie wsparciem, zapleczem i sojusznikami prawego skrzydła Platformy Obywatelskiej. Dziś tylko formuła Platformy pozwala skutecznie ? choć w ideowej rywalizacji z innymi środowiskami - zabiegać o rzeczy dla nas najistotniejsze. Także w ten sposób najskuteczniej można blokować potencjalny zwycięski marsz Janusza Palikota. Moim zdaniem to najlepsza propozycja. Poważnie ją przemyślcie"

Myślałeś długo i wymyśliłeś - nic.

Apel Libickiego niczego dobrego nie wróży w nadchodzącej kadencji.

Ewentualne rozbicie PiS spowoduje jeszcze większe zamieszanie i odwrócenie się części elektoratu od PO co wzmocni RP

w przyszłości. Faktem jest, że PiS ma to na własne życzenie.

Bardzo ciekawa czeka nas rozgrywka.

ciekawa konluzja.Rozbicie picu spowoduje odejscie elektoratu.rozumiem ze w ten sposob libicki oslabnie.jestem za oslabnieciem libickiego.patrzcie jak wazne sa geje i blazny w zyciu narodu.Taki smieszny Palikot ale jaki straszny.

a tak po prostu panowie...ratujmy dupy katolicke.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.