Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a tak po prostu panowie...ratujmy dupy katolicke.

pedalstwo jest problemem samych pedałów jak KK jest problemem katolików

i wcale mnie nie dziwi, że ludzie inteligentni dali się wciągnąć w te igrzyska jakie funduje im matrix

skoro jedyne kryteria oceny rzeczywistości pochodzą wyłącznie z lewej połówki mózgu

kawa z 17 do 23zł w 2m-ce

masło z 5 do 7zł po m-cu ...

ale "ziemniaczki w Lidlu jedyne 39gr" !

wyzdychają półgłówki zanim to zauważą i nawet nie zdążą pomyśleć dla czego

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

pedalstwo jest problemem samych pedałów jak KK jest problemem katolików

i wcale mnie nie dziwi, że ludzie inteligentni dali się wciągnąć w te igrzyska jakie funduje im matrix

skoro jedyne kryteria oceny rzeczywistości pochodzą wyłącznie z lewej połówki mózgu

Indoktrynacja zastępuje działanie prawej półkuli.

Problemem to jest kapusta zamiast mózgu,a niestety po takich wpisach można dojść tylko do takiego wniosku.

Święte słowa Franek, święte słowa - kapusta zamiast mózgu

mamelek weź szpadelek i kop rowy....większego pożytku z ciebie nie będzie.

twoja głupota gdybyś nie starał się jej uzewnętrzniać byłaby tylko twoim problemem.

racja, trzeba będzie gdzieś te zaraze pochować o oświecony, bezstresowy, wiejski lemingu

Tusk kupił sobie czapkę niewidkę, czy kombinuje w zaciszu wstrząs antyspołeczny.

Teraz ma wolną rękę , media są raczej zainteresowane palikoterią, cwany zabieg odciągnięcia uwagi od ważnych problemów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

bez instrukcji krzywdę sobie zrobicie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14383-0-43503600-1319294441_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie wysilaj się ,nie dasz rady

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gdzie trzeci, obrońca biedronek?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cisza w wątku po wyborach świadczy o powyborczym zatwardzeniu naszych elit politycznych.

Nic się nie dzieje, gdzie jest rząd Donalda Tuska?

Jedyne co wiadomo, że nie działa, znaczy nie pracuje.

Niby żadna nowość ale zawsze.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Jarkowi Kaczyńskiemu do sztambucha:

"Nawet 25 tysięcy ludzi mogło wczoraj protestować przeciwko rządom Viktora Orbana

Demonstracja odbyła się w 55. rocznicę wybuchu węgierskiego powstania.(...) Pomysłodawcą była grupa "Milion podpisów za wolnością prasy", która powstała, gdy rządzący na Węgrzech Fidesz przyjął kontrowersyjną ustawę medialną. Demonstracja odbyła się pod hasłem "Nie podoba mi się reżim"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

bardzo trafna ocena

"W nowej "wojnie o krzyż" chodzi bowiem o coś innego niż kontekst kulturowy czy religijny. Tu chodzi o coś czego Polakom brak od wielu pokoleń - o szacunek dla państwa i prawa. I wcale nie jest trudno zauważyć, że w opozycji do "państwowców" stoją "tradycjonaliści" dla których tradycja warcholstwa i naginania prawa do własnych potrzeb jest ważniejsza od szacunku jaki państwo i prawo powinny budzić"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tu chodzi o coś czego Polakom brak od wielu pokoleń - o szacunek dla państwa i prawa.

Zgoda ale dlaczego "walczą" o to ludzie, którzy szacunek dla państwa i prawa mają raczej gdzieś - politycy,

którzy wycierają sobie gęby frazesami w celach czysto populistycznych, trafiający w odpowiednie nastawienie gawiedzi.

W ten sposób nastę puje tylko zamiana miejsc przy korycie (władza) i nie wiele później zostaje z szumnyh haseł, ambitnych programów.

Niestety nie wydaje mi się, aby obecnie w kraju i przez następne lata w tym wzgledzie mogłoby sie coś zmienić.

Zgoda ale dlaczego "walczą" o to ludzie, którzy szacunek dla państwa i prawa mają raczej gdzieś - politycy

A kto ma walczyć, robotnicy i chłopi?

Skoro robią coś sensownego to należy się cieszyć.

Jestem Europejczykiem.

Zgoda ale dlaczego "walczą" o to ludzie, którzy szacunek dla państwa i prawa mają raczej gdzieś - politycy,

którzy wycierają sobie gęby frazesami w celach czysto populistycznych, trafiający w odpowiednie nastawienie gawiedzi.

W ten sposób nastę puje tylko zamiana miejsc przy korycie (władza) i nie wiele później zostaje z szumnyh haseł, ambitnych programów.

Niestety nie wydaje mi się, aby obecnie w kraju i przez następne lata w tym wzgledzie mogłoby sie coś zmienić.

Jaro już odpowiedział.Dotychczasowe doświadczenia polemiki z tobą sprowadzają się do obrazków które nie wymagają konkretnej odpowiedzi.

Na szczęście są osoby dla których zmiana jest koniecznością.

Kogo masz konkretnie na myśli jesli chodzi o osoby dla których zmiana jest koniecznością - pytam o konkretnych polityków.

wladz nie musisz obnażac się znowu swoją pustką i zastawiać się epitetami, skoro nie możesz od sibie dać coś konkretnego na temat.

Kogo masz konkretnie na myśli jesli chodzi o osoby dla których zmiana jest koniecznością - pytam o konkretnych polityków.

Robert Biedroń. Anna Grodzka. Wanda Nowicka.

Reszty szukaj sobie sam. Zresztą to dziecinada z piaskownicy - po czynach ich poznamy za jakiś czas.

Jestem Europejczykiem.

wladz nie musisz obnażac się znowu swoją pustką i zastawiać się epitetami, skoro nie możesz od sibie dać coś konkretnego na temat.

ciekawe wnioski.W mojej czasoprzestrzeni polemika polega na rozmowie opartej o fakty ,tłumaczenia wątpliwości a nie prymitywnym odwracaniu kota ogonem....mówisz on kłamie a pytanie o fakty spotyka się z twoją odpowiedzią udowodnij ,że nie kłamie.Tak wygląda konkretna polemika z tobą.Niestety.

Twoja czasoprzestrzeń nie ma, jak widać nic wspólnego z tutejszą rzeczywistością.

Przenicowało cię do jakiegoś wyimaginowanego świata równoległego, zabierz tam i Palikota z Tuskiem, będzie super.

Robert Biedroń. Anna Grodzka. Wanda Nowicka.

Widzę, że masz dzisiaj dobry humor.

powinieneś zrozumieć

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to również zrozumiesz

"- Janusz Palikot to zły człowiek, ze złymi ludźmi nie robi się polityki - stwierdził w "Rozmowie Rymanowskiego" Jarosław Gowin. Jego sukces wyborczy skomentował słowami: "To nie jest wyraz polskiej duszy"."

Palikot

Dodałbym jeszcze "inteligentny kretyn", czy zły człowiek (?), to się okaże w praktyce politycznej. Do tej pory był tylko błaznem - tyle pokazał.

Póki co interesuje mnie co ciekawego skleci Miller - pogrzeb czy feniksa - na lewicy.

"Kreatywność" zostawmy np. Rostowskiemu.

Jeśli chodzi o opinie o Palikocie trudno być kreatywnym w opinii, dodałbym jeszcze, że straszny choleryk - poza kontaktem z mediami.

Poza polityką, prywatnie bardzo sympatyczny człek.

Codziennie potwierdza mi się, że warto było głosować na Palikota. Patrzeć na wściekłość połączoną z bezradnością dotychczasowego politycznego establishmentu - bezcenne.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.